Отговори
# 15

Доан: Разбирам, не сте свикнали, очевидно нямате опит.
Чаала: Не съм някакъв наивен, невеж човек, откъснат от света. Не губя пътя си, благодаря на Бог.
Доан: Изчерви ли се? Мисля, че почервеняваш, когато се нервираш.
Чаала: Когато се нервираш, пулсът се ускорява, нали? Пулсът ми ускорен ли е?
Дребния: Брат ти поиска да отвлечем момичето.
Доан: Какво?
Синан: Стоя зад това, което съм направил.
Доан: Мелек! Не я докосвай!
Чаала: Станах адвокат, за да не стават жертви невинни хора. Г-н Синан е скрил истината от вас.
Бехрам: Дойде време онези, които ме онеправдаха, да си понесат последствията.
Дидем: Доан Ханджаолу е тук.
Бехрам: Дидем!
Прокурорът: Г-н Доан…
Чаала: Г-н прокурор, г-н Тахир е премахнал големия си син Синан Ханджаолу от завещанието си. Оставил е всичко на Доан Ханджаолу.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 20:29 от Еванджелин

# 16
Благодаря, Еве Heart

Малко Афито от Хакан Heart Eyes

# 17
Цоп, и аз тук,  Еве, благодаря за темата, преводите 🥰
Фи, и аз разпознах Сейран като теб, този поглед... Да видим.
Върбанова, приятно да е в Истанбул!
Смятам да гледам епизода най-после, очаквайте ме скоро с коментар.

# 18
Бейза пусна стори от Рияд.Днес е церемонията по наградите.Името на Афра не е сред потвърдените от турска страна.Разбрах,че там ще бъдат Ханде,Хазал Кая,Баръш,Халит,Туба и Каан У.Дали ще имаме изненада довечера или Бейза е с друг клиент.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 04:38 от Sikorski

# 19
Добро утро, девойки Kissing Heart Да сложа една нервирана Чаала Heart Eyes

Тези тричките са ми любимки Heart

И малко Афи Heart Eyes

# 20
Благодаря за новата тема! Благодаря и за превода! 💐
Много боен този хирург. Не е могъл да избяга от възпитанието си, въпреки Измир?

# 21
Рейтинг на повторението снощи в праймтайма

Total: 2.16 (18)
AB: 1.48 (18)
ABC1: 1.95 (17)

Сико, Мерием Узерли е в Рияд, Бейза е там с нея

Париж Heart Eyes

# 22
Този хирурт, стига да поиска, и снайперист може да бъде, Сташе. Grinning Всестранно надарен е той. Wink
Добро утро, дами!
Еве, благодаря за думичките! Heart
Бях се заблудила, че Бехрам поръчва отвличането на Мелек. Падението на Синан дали ще има граници?
С ядосана Чаала имах дежа вю и очаквах Ферит да ми изскочи насреща. Явно и Доан знае как да й влиза под кожата.
Най- любопитна съм по отношение на Махинур. Първоначалното ми предположение беше, че е жертва на изнасилване. Заблудих се, че ужасът, в който живее, се подклажда от срещата с непознати мъже, но сега не съм така убедена. На път към ресторанта объркването й дойде от хората по улицата, включително и жени. Не по- малко ми е интересно откъде идва мълчанието й. Какво е видяла/преживяла, за да заключи гласа си?

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:58 от Fi79

# 23
Здравейте.
Както всички и аз чета какво се пише в другите теми,свързани с нашите патрони и с АБИ.
Прочетох коментар в едната тема,който много ми хареса,няма да казвам от кого,сами ще го познаете.
Браво за коментара Hands Clap

# 24
Дрешките на Чаала Heart Eyes

Барселона Heart

# 25
Тарък Пабуджуоглу каза: „В #Abi, аз и Кенан играем баща и син. Кенан има много добро семейно възпитание, той е добре образован, изключителен джентълмен и уважителен човек. Той е красив, талантлив и успешен актьор. Афра също е много красива. Тя се справи страхотно, сякаш играе с Кенан от 40 години. Превърнаха се във фантастичен дует.“

# 26
Афито наистина играе с лекота срещу Кенан. Нещо което ми направи впечатление още от първия трейлър. Да, чувстваше се една идея напрежение от нейна страна, в танътъма сниман срещу Девичата кула, обаче в епизода беше супер, а сега в двата трейлъра за втори епизод е вече във вихъра си нашето момиче Heart Eyes

Мнение на испанска фенка

Първата глава от #ABİ ми се стори фантастична. Въпреки че е дълга, е супер забавна и динамична за гледане.
Главният герой е лекар, който от 25 години живее отделно от могъщото си семейство, защото като млад е видял как баща му убива човек и обвинява невинен. Неспособен да прости престъплението на баща си и мълчанието на майка си, той прекъсва връзките си с всички, за да живее „с чиста съвест“. Нещото, което не е очаквал е, че съдбата ще го съедини с главната героиня – дъщерята на убития мъж, която сега е отличен адвокат.
Без да знае кои са истинските виновници за семейната си трагедия, тя току-що е наета от фирмата на убиеците на баща си и се хвърля направо в устата на вълка.
​Напрежението се извисява, защото мъжът, обвинен несправедливо, е като „брат“ за нея; той знае истината и планира да я използва, за да се внедри и да разруши семейството отвътре.
Посреди този хаос възниква неизбежна химия между лекаря и адвокатката – една любов, родена обречена от кървавата тайна, която ги разделя.
За да не е достатъчно, главата завършва с високия финал, когато патриархът е намушкан на сватбата на една от дъщерите си. Кой е бил? Списъкът е безкраен: от най-големия син, който жадува за власт, през невинния, който търси справедливост, до най-малката дъщеря, която не ѝ позволяват да учи медицина, или дори загадъчния зет, който току-що е пристигнал.  
#Kenanİmirzalıoğlu #AfraSaraçoğlu

5 милиона Sunglasses

След случилото се с Тахир се разкрива мрачна завеса!  
Кои са заподозрените? Последните 3 дни.  
А.Б.И. с новата си серия във вторник 20.00 ч. по atv!  

#AbiDizisi
@atvcomtr

# 27
"Една любов родена обречена от кървавата тайна, която ги разделя"... Уау Heart Eyes

# 28
Здравейте, дами, изгледах епизода най-после. Да не ви повтарям, но Кенан ме зарадва много, тъй като не съм го гледала преди, и не знаех какво да очаквам. Страхотен актьор, мимики, жестове, изразява за секунди емоции, а, бе, голяма работа е! Красив, харизматичен и мъжкар, евала. Фен съм му! Дирен изобщо не прилича на Казъм, да, пак го играе злодей, но нищо общо в образите, много добре се справя. Афра, нашето момиче, нежна и красива до Кенан, съвсем малко показаха обаче нейните актьорски способности, очаквам да я видим повече за напред. Всички актриси са много красиви.
Историята е заплетена, и любов ще има, което е чудесно, филм без любов може ли? Жанрът е точно като в Присъда, аз нали се подготвих, гледайки го, семейна крими драма, с преплетени пътища на главните. Няма лошо, интересно е. Като в Присъда очаквам Мелек да има тайна, и това ще затруднява разследването. Не зная каква драма ще излезе за Михнур, но заради нейното лекомислие се е стигнало до тези събития, но като проговори и оздравее, ще видим повече.
Ами това е, радвам се, че ще следя сериал, с Афра. Нека Афра е вдъхновението на Аби!
Хубавата адвокатка Чаала!

# 29
Нинка, след пилотния епизод на "A.B.I" броят на фенките на Кенан със сигурност са скочили до небето. Ако не беше партньор на нашето момиче, щеше да си остане неоткрит, поне за мен, този талант, а и предполагам за голяма част от по- младата аудитория (малко и аз да се отъркам в младите Wink ). В последно време се усещам, че повече симпатизирам на по- зрелите турски актьори (Онур Туна беше моята пробойна) и мога да ги гледам в захлас. Долавя се друга школа, която е по- близка до моите търсения и възприятия.
С голям интерес те прочетох, а и те чаках търпеливо да изгледаш епизода.
Имаме разминаване по отношение на Дирен, но пък изкуството е субективно (да заровим томахавката Wink ).

Дами, всичките ми постове до момента бяха положителни, а знаете, че когато анлизирам филм на Афра или серия от сериал с нейно участие, подчертавам и това, което на мен не ми е достигнало. И този път не мога да изневеря на себе си, така че... Голям минус за мен ще бъде, ако образите на главните герои останат идеализирани. В пилотния епизод беше дадена такава заявка и силно се надявам да не я следват докрай. Предпочитам да видя Доан и Чаала като пълнокръвни човешки същества. Искам да ми покажат демоните вътре в тях. Искам да избират светлината, но да знам, като зрител, че носят и мрак в себе си.
Той спасява животи (буквално), тя също (символично), но по този път, който са избрали да следват, ми се ще да виждам, че правят и грешки.
Доан да рита лошите като майстор по бойни изкуства, да стреля като снайперист, да танцува като балетист и т.н. е малко хиперболизирано и ненужно.
Чаала няма да я почвам все още, но забележките са в същата посока. Grinning

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 01:00 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт