Вестниците писаха, че ABI… с първия си епизод е достигнал първо място във всички групи по публичност/популярност и се е превърнал в един от сериалите с най-високи резултати през последните години.
💞 Един хубав коментар: Попитайте хората около вас — тези, които не са фенове на ABI, но въпреки това гледат сериала.
Защо го следя? Ще ви дам отговора:
💞 Причината е съвсем ясна… Първо, сериалът има силен актьорски състав, а темите, които показва, са възможно най-близки до реалността: стрелба по време на сватба, насилие над жени, баща, който сам решава съдбата на децата си, болна сестра и брат, който се бори да оцелее.
💞 Това не е измислица — това е реалността на обществото. Надявам се тези проблеми да бъдат показани и разгледани както трябва, без да бъдат подминавани… И да — този път се надявам добрите наистина да победят.
💞 Първият епизод на ABI вече е преминал 5 милиона гледания в YouTube.
Успех на целия екип! 🍀✨

Хубав ден ви желая!

Аз бях писала преди, че ми се иска Чаала да има и тъмна страна. Всъщност не сме видели нищо още от нейната история. Надявам се в следващите серии да ни разкрият повече

), която леко обременява текста. Ако пише за всеки епизод толкова аналитични ревюта, мисля, че няма да има нужда ние да пишем, макар че... знаете онова за "Чукча писател, не читател".