Отговори
# 75
Благодаря за линка, Еве! 💐

Приятно гледане момичета.

# 76
Благодаря за линка, Еве, този път и аз ще гледам он лайн, ако има ток  Simple Smile
Приятно гледане!

# 77
Оффф голямо напрежение, бе Head Band Мелек наистина ще излезе дъщеря на Манихур Flushed

# 78
  • София
Мдаааа, точно така и племенница на Доан съответно.

# 79
Дам , този  път познах.  Мелек е дъщеря на Синан и  Махинур.

# 80
Може би е спряла да говори като са й взели детето.
На Бехрам една броеница му липсва, вместо тези ключове и ще е същи Кязъм.

# 81
# 82
Аз изпуснах началото, стана ли ясно кой е наръгал бащата? Бехрам ли е? Иначе защо да му е толкова важно Мелек да признава.
Пък може и да е решил да се възползва и да изнудва Синан така. Тази стрелба за нищо я нямат, отидоха няколко колена.

# 83
Този Синан направо ме побърква. Дразни ме адски  и много ми е жал за него. Доган се е спасил от баща си , но той - не. Явно са продължили връзката с  Махинур.  Иначе годините не съвпадат. Всъщност Мелек на колко е , щом е студентка ?

# 84
Много напрежение, че и без реклами. Много ми прекъсваше на мен туркру...
Заплетоха още една интрига с Мелек и Махинур. А Бехрам ... не е станал човек в затвора. Smile

# 85
  • София
Дааа Бехрам не е станал човек в затвора като един Баран..., а е тръгнал да отмъщава, лошоооо

# 86
То ако Мелек е дъщеря на Синан и Махинур, а по това време вече Доан си е тръгнал/тръгвал, няма ли да е трудно да изгради близка връзка с Мелек от разстояние?

# 87
Показаха ни бързо ,че Мелек е дъщеря на Махинур.Явно ще е интересно кога и как ще се разкрие това.А и може да е заблуда.Зависи от въображението на сценаристите,принципно.Удоволоствие е засега да се гледа историята.Плавно,с дозирани  моменти на екшън,дори насилие ,емоционални преживявания,има от всичко.За актьорската игра няма да говоря,вижда се.Прави бяха в интервютата,че всеки е със собствената си история,тежести ,вътрешни конфликти.Много стегнат сценарий за сега.

# 88
Сташе и една глава замина галиба Head Band Не стана ясно кой наръга бащата, щом Мелек вкараха в затвора.

# 89
Интересно ми е  , как Мелек  е влязла в семейството на Синан. Как е представена като дъщеря. Тук пак вина ще има майката. Къде са били другите в това време. Освен да е представена като осиновена.

Общи условия

Активация на акаунт