Отговори
# 45
Привет.

Още по динамична и спираща дъха серия се очертава..малко остана Hug
Благодаря за превода,Еве Flowers Rose

Хонорарите на актьорите за един
 епизод ми попаднаха...много малки...
Кенан,Афра и Дирен са звездите с големите хонорари.

https://www.instagram.com/reel/DTf47w1DTwI/?igsh=YWs3Mm5xdTZwa3Bv

Сериалът ABI стартира на 3 позиция в седмичната рейтингова класация:

И Сезин Бозаджь...тази актриса която особенно в трети сезон,лично мен ме дразнеше,явно е получила летящ старт след нашия сериал.
Предложенията валят,което е чудесно,разбира се..
✨ Сезин Бозаджъ (Есме от Yali capkini) се присъедини към актьорският състав на сериала „Междугалактическа любов“

🔷 Снимките на дигиталния сериал „Междугалактическа любов“ са в разгара си. Дуйгу Караджа продуцира проекта, а Мехмет Закир Екни, който е сценарист и режисьор . В сериала участват Ердем Кайнарджа и Аслъхан Малбора.

# 46
Тази класация ме подсеща за сравнението, който ми се наби в очи на финала на първи сезон на "Далечен град". Най-накрая двамата главни си признаха любовта си и се награбиха на летището, в смисъл целуваха се. Веднага се сетих за подобната сцена пак на летището, когато Сейран тръгна да спира Ферит да не заминава...В първия случай игра на влюбени, за които публиката вече не вярва, че някога ще си признаят, а във втория химия между двама души, за които публиката се чуди как може още да не са се слели в едно. Такова беше у мен усещането.

# 47
Браво на тези, които виждат химия между главните в Далечното сити Grinning

Миленка, хонорарите са нормални предвид непопулярността на актьорите във второстепенните роли. Имат шанса обаче да станат разпознаваеми и да вдигнат хонорара за в бъдеще Grinning

Чакам и тази принцеса аз Heart Eyes

# 48

Еве,първо ще се насладите на Мирай Данер и патрона и после ще си чакаме Пера Heart

# 49
"Бехрам остави Бердан назад, но болките не го оставиха."
Аааа, и гадориите не са го оставили. Grinning

# 50
Здравейте, момичета! Хубава седмица да имате!

Дано успея да Ви прочета довечера.

# 51
Ами много ме кефят, какво да направя Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Здравейте, момичета! Хубава седмица да имате!

Дано успея да Ви прочета довечера.

# 52
И мен много ме кефят  като тандем.  Дали няма да ни пуснат едно мааалко откъсче ?

# 53
Привет, дами!
На прага ни е вече втора серия, а аз още асимилирам първа. Имах опасения, че при второ гледане (с буквички) ще съм леко отегчена, но всъщност ми хареса повече и от първото. При първото ми гледане имах усещането, че съм се качила на въртележка в увеселителен парк и звуци, и цветове прелитат покрай мен с шеметна скорост. Второто гледане беше бавно и лежерно, с достатъчно време да обработя всеки детайл. Въпреки това въпросите ми растат, за сметка на отговорите, които открих.
След ревюто на Младия вълк ми е малко неудобно да пиша, но... Аз ще се отдам на емоционалната си страна, а не на аналитичната, така че няма да се припокриваме въобще.
 Всъщност аз вече споделих впечатленията си като цяло, така че сега ще акцентирам върху детайли, които са се изплъзнали от вниманието ми.
1. Мелек
Споделих, че имам проблем с мотива за откраднато/отнето дете и го намирам за клише, затова се фиксирах върху всякакви издайнически знаци, за да го оборя. Пред полицейския участък Тахир казва, че ще убие всеки един, носещ фамилията му, ако Доан го предаде. Ще започне с майката, брата, сестрите и т.н. Използва множествено число, което ще рече, че Мелек вече е била родена и няма как да е дете на Махинур.
По мои изчисления Мелек трябва да е на 22, което означава, че е родена 3 години след събитията, но това отново означава, че не е дете на Махинур. Знам, че имаме разминаване със сценаристите, но кой ти гледа такива неща. Wink
Много ми е любопитно как Доан и Мелек са изградили връзката си, когато той е отсъствал от семейството. От разстояние може ли да се оформят такива отношения?
2. Гюлюшан
Продължавам да мисля, че непланирана бременност е това, което я принуждава да се омъжи на всяка цена. Тази неистова нужда за брак не е породена само от авторитарния баща, с когото изведнъж е осъзнала, че не може да прекара и ден повече под един покрив.
При разговора и с Мелек три пъти повтори, че е необходимо/нужно да се омъжи и нямаше вид на човек, който чака с нетърпение това събитие, защото ще получи свободата си.
Имаше и една реплика, която сякаш подкрепя теорията ми. Гюлюшан сподели, че не може да влезе в сватбената рокля на майка си, а Мелек и каза, че пак ще извикат шивачката да я преправя. Това пак не означава ли, че вече роклята е била преправяна? Защо отново й е тясна?
3. Синан
След второто гледане изведнъж ми стана много тъжно за този герой. Унижаван, бит, обиждан и дресиран от суров баща, видях един 45- годишен мъж, който не само, че не е пораснал, но е бил напълно лишен от възможността да съзрее. Раболепниченето пред бащата, тази сервилност, която демонстрира, буди погнуса в зрителя, но няма как да не се съглася с Младия вълк, че това не е конвенционалният антагонист.
4. Бердан/Бехрам
За мен Бехрам и Тахир са истинските антагонисти в тази история. Подлото, дребно и злостно човече е Бердан и Бехрам не само, че е наследил тези му качества, но те са и доста градирали.
5. Махинур
Това е най- любимият ми образ до момента и най- доброто актьорско превъплъщение, на което станах свидетел в, иначе, един много силен, сам по себе си, кастинг. Без думи не само да зададеш щрихи, но напълно да изградиш/нарисуваш героинята си, с всеки нужен цвят и нюанс, е висш пилотаж. Нежност, ранимост, уязвимост, страх, болка, самоомраза, благодарност, разбиране, примирение са само малка част от емоциите на героинята й, които ни бяха пластично предадени. За Махинур си запазвам правото да пиша отново и отново.
В сцените с нея блести особено и талантът на нашето момиче.
В друг пост ще пиша за Доан и Чаала, за да не ви досадя. Wink

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 18:44 от Fi79

# 54
Фи, пиши, пиши Kissing Heart Чакам за Доан и Чаала Grinning

Много ми е любопитно как Доан и Мелек са изградили връзката си, когато той е отсъствал от семейството. От разстояние може ли да се оформят такива отношения?

И аз мислих по този въпрос, как са изградили връзката си в такъв вид Доан и Мелек?

# 55
Патрона дали не е на АО People Eyes

# 56

Този постер ми се струва много в духа на скандинавските криминалета и страшно ми харесва.
Ками, понеже ти доскоро беше на таква вълна, долавяш ли нещо подобно?
 Тук Доан ми стои като скала, на която Чаала може да се опре. Може да са прашинки в безкрайната Вселена (тези звезди какво друго да ми говорят?!), но тук и сега, един до друг, те са вечност.
 Ох, така ме усмихват тези двамата, когато са заедно. Възрастовата разлика не само, че не ми пречи, но тя придава една доза романтичност, която нямаше да я има , ако беше между връстници. Не очаквам да се късат дрехи, да хвърчат копчета и  да падат всякакви задръжки. Не страст, а обич - дълбока и нежна, ме карат да тръпна в очакване на развитието на тези отношения.
 При първия им сблъсък Чаала се озова в ръцете на Доан и събуди интерс, но погледът му беше като на колекционер, който попада на рядко и ценно произведение на изкуството. При следващата им среща към интереса беше добавена и доза топлота. А в последната такава видяхме едно малко женско пръстче, притиснато между солидни мъжки пръсти, което говореше за интимност на различно ниво.
 Всичко това не успях да го видя първия път, затова извлякох максимална наслада при втория. За мен химията между партньорите е неоспорима, та даже и физиката Wink, и много се радвам, че изкуството не е математика, така че всеки да има свободата да се отдава на възприятията и усещанията си. Heart
P.S. Еве, това е за Чаала и Доан като допълнение към всичко, което вече съм писала.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 20:35 от Fi79

# 57
  • София
Къзлар,

Чета ви с удоволствие, пишете - аз ще ви качвам снимки от познати локации, направени в днешния дъждовен Истанбулски ден.

Ето например Пера хотел, където нашият патрон Рамо - Актан ще има любовна сцена с Лал. Хотелът е луксозен.
Намира се на топ локация в Бейо(г)лу, асансьорът вътре е от 1892 г., изработен е от чугун с прекрасни ажурни орнаменти, въобще хотелът е пълен с пищен антиквариат в духа и според вкуса  на Османската империя (надявам се да го видим в сериала, който чакаме с нетърпение за да се насладим на изключителната химия между Мерт и Мирай).

Също една снимка от любимия на Мерт, а и на мен, квартал, в който се намира неговия офис - Джихангир. Там беше заснет и част от третия сезон на Ялъто в една прекрасна сецесионова сграда от началото на 20-ти век. В горната част на този квартал сецесиона е с превес и тези сгради са проектирани най-вече от италиански архитекти. Част от тях са много добре поддържани, но, за съжаление не всички.

Очаквам още от вашите прекрасни анализи и до скоро!

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 07:50 от jvarbanova

# 58
Фи Kissing Heart Ще ходя сега да гледам малкото пръстче Grinning

Мердо за Based Istanbul и HEAD & SHOULDERS

https://www.instagram.com/p/DTsyuWfAuNS/?img_index=

Върбанова, благодаря за снимките Kissing Heart

# 59
Fi79 , наистина постера е в скандинавски дух - мрачен и мистичен.  Аз съм перманентно на такава вълна. Имат невероятна музика и залепят пред екрана. В криминалетата им има много бруталност, загадъчност , изненада и доза любов. Дано и в нашето дизи е така. Не очаквам огнена любов , но все пак ще я има. Двамата ми стоят супер един до друг , както физически така и професионално. Никога не съм се съмнявала в избора на Афра , относно проекти. В лично отношение няма да коментирам.
Чакам ги с нетърпение утре вечер.  Доган точно като колекционер си я гледаше , но той ще падне в капана първи.
Аз ги гледам по три пъти - за щастие Joy   Първо онлайн , после с руски суб и накрая с бг суб. и все откривам по нещо ново.

И нещо от  архива ми за партньора. Няма да признавам откога го харесвам този човек.

Общи условия

Активация на акаунт