Отговори
# 210
На мен добре ми звучи сюжета на Деликанлъ, не съм гледала много сериали, така че не ми е познат.

Чакаме да стане 20 часа. Ако може после линк 😁

Фи, пратих питането ти на една позната, дето от години гледа по много сериали. Дано се сети.

# 211
Привет !
 Много се радвам за Салих. Добър актьор и е с едно такова позитивно излъчване. Дано този му проект е по-успешен от последния. Какво значение има колко  ще бъдат ГГ. Тъкмо Мерт ще докаже , че с който и да играе, химията ще струи от екрана. Няма защо да се тръшкат фенките , Мердо е бетон.
Какъвто сценарий искат , такъв да си пишат. Обаче ако има заимстване от "Под липите" , няма да е в тяхна полза.
Този сериал съм го гледала поне 3 пъти , ако не и повече. Беше си оригинален и с отличен каст.  По-скоро A.B.I има допирни точки с него . Там участва сегашния ни партньор - Синан  Т. , също така и една от бившите на Кенан И - Зейнеп Бешерлер / актриса , участва и в клипа на Таркан - Дуду, Опасни улици , Любов и наказание  и т.н./ Та връзката ни  с "Под липите" е топла топла.Joy

Скрит текст:
Изгледах Сандокан.  Малко ми беше наивничък , но пък Джан е супер в ролята. Докато ровех попаднах на
 "Ловци на умове"  /гледала съм го поне няколко пъти/ и не го подминах. Сега чакам  епизода довечера

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 17:22 от Kami_J

# 212
Открих си сериала! Много дискутирахме с AI, но резултатът е налице! Благодаря за опитите ви, дами! Нинка, Еве, Heart Heart !
Може да е треторазряден, но ще си го изгледам с кеф. Simple Smile

# 213
Открих си сериала! Много дискутирахме с AI, но резултатът е налице! Благодаря за опитите ви, дами! Нинка, Еве, Heart Heart !
Фи, радвам се, че си го открила. Кажи кой е, за природно любопитните като мен  😄

# 214
Фи, радвам се, че си го открила. Кажи кой е, за природно любопитните като мен  😄
"Цената на живота", Нинка!
Даже и тема, посветена на него, имаме тук. Grinning
https://m.imdb.com/title/tt1592295/

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 18:28 от Fi79

# 215
Линк за Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=pLI2z0MLOck

засега няма други, ще добавя евентуално

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456260280

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 19:51 от Еванджелин

# 216
# 217
Гледам втори епизод и ми хрумна нещо. Възможно ли е адвокатът (Йелмаз, ако не се лъжа в името) да е детето на Махинур? Изглежда на повече от 24, но другите неща се връзват - израснал в семейството, възприема Тахир като баща и е антипод на Синан, което си е направо доказателство за бащинство. Wink

# 218
# 219
Егати, Чаала я спипаха. Какво ще правим сега Thinking

# 220
Ще го играем адвокат - двоен агент. Grinning
И от 3-та серия - Мелек е детето на Махинур според мен. Но Тахир може и да не знае...

# 221
Сега чакаме фрага. Докога ще я караме без реклами. ТРябва да имаме време за някои нужди поне. Залепнах тук.

# 222
Много умен този доктор. Големи схеми. А на мен присъствието на Чаала до Доан постоянно ми беше странно.

# 223
Кенан не наби никого в тази серия. Да ги почва, че тия тримата от запаса на Берхан, не чул, не видял, не разбрал, големи поразии правят! Генджо се влюби, че и си призна, бързо се движим. Чаала я застреляха ли?

# 224
Май от притеснение, че видя Доан снимката, припадна.

Общи условия

Активация на акаунт