Отговори
# 255
Привет Heart

Честит да е Мерт ! Heart Да е здрав,да има творчески устрем и успех,да продължава да сбъдва мечти,да срещне истинската любов и жената на живота си,да остане все така спокоен както е сега. Чакаме го да забие като Актан и да избухне като Юсуф.

# 256
Голямо тръшкане за целувката по бузата между Доан и Чаала. Ще рече човек, че Афра ще се жени за Кенан, а не че двама добри актьори участват в сериал. А Афра така го изиграва тоя момент, че няма съмнение в интереса на Чаала към Доан. И после, кой бърка реала със сериала?
Рейтингът е тамън.

# 257
Голямо тръшкане за целувката по бузата между Доан и Чаала. Ще рече човек, че Афра ще се жени за Кенан, а не че двама добри актьори участват в сериал. А Афра така го изиграва тоя момент, че няма съмнение в интереса на Чаала към Доан. И после, кой бърка реала със сериала?
Рейтингът е тамън.

Нинка,то угодия няма.Има хора, които само ги интересува химия между главните,целувки, прегръдки,изпепеляващи страсти и годините на актьорите,не персонажите.Гледали сме химия достатъчно ,ама сценария пълна боза. Пак мрънкане.Да не гледат,бе.

# 258
Сико, станало им уж интересно, загледали се, колкото да си изкажат пак отвращението аблите от Диарбекирско Grinning
Аз все пак си мисля, че сме далеч от любовната линия Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега приоритет на Доан е семейството му. Чаала, която е израснала без баща, казва „şefkat“ (състрадание). Доан видя снимката, сякаш ще играе игра, но докато играе игрички с Чаала, ще осъзнае, че тя е използвана от Бехрам. Отделно още не е разбрал чия дъщеря е тя. Сега може да припаднете от шок 😂

# 259
Еве, и аз останах с впечатление, че Доан разбира за отношенията на Чаала и Дирен, но ще претендира да не знае. Явно има нещо предвид.
Не разбирам аз, каква е тая любов към семейството, което е задраскал, и изведнъж се впуска в страстна битка за сестра си, баща си, и да защитава всички. Някак си, не си представям, че за 25 години, времето в което Доан е бил далеч, семейството е нямало никакви проблеми, които са се решават. И изведнъж, сестра му ще се жени, много важно събитие, без любов, и всички събития след това. Образът му засега за мен издава абсолютно желание и мерак да оглави фамилията, с която никога не е прекъсват емоционална връзка (сестри, леля, брат).

# 260

Чаала: Толкова се изплаших днес, че Доан ще ми обърне гръб. Май съм свикнала с неговото състрадание.
Ламия: Доан харесва ли това момиче? Написаното от Бог го знае само Бог.
Гюлишан: За нас ти беше супергерой, който живееше много далеч.
Чаала: Доан е същия като мен, знаеш ли? Ще изгори света за сестра си.
Чаала: Или сега ще ми разкажеш всичко, или ще отида при Доан и ще му разкажа, че работя за теб.
Синан: Той заслужава да е в гроба, а не тук.
Ламия: Нека да опознаем тази Чаала малко по-отблизо.
Бехрам: Нека Чаала научи, че не съм аз убиецът на баща й, а Ханджъолу.
Доан: Това е най-големият срам в живота ми.

# 261
Еве, и аз останах с впечатление, че Доан разбира за отношенията на Чаала и Дирен, но ще претендира да не знае. Явно има нещо предвид.
Не разбирам аз, каква е тая любов към семейството, което е задраскал, и изведнъж се впуска в страстна битка за сестра си, баща си, и да защитава всички. Някак си, не си представям, че за 25 години, времето в което Доан е бил далеч, семейството е нямало никакви проблеми, които са се решават. И изведнъж, сестра му ще се жени, много важно събитие, без любов, и всички събития след това. Образът му засега за мен издава абсолютно желание и мерак да оглави фамилията, с която никога не е прекъсват емоционална връзка (сестри, леля, брат).
Нинка,той е изоставил семейството си заради баща си и майка си.Изпитва привързаност към сестрите си,особено Мелек, за която се надявам да ни обяснят по някое време как се е получило от разстояние да е толкова силна.Като,че ли тя е най-ценното в живота му.Някъде дълбоко в себе си е запазил и обич към брат си.Личи си ,че го боли от постъпките му.Оставайки ,за да спаси Мелек,той не игнорира семейството,което изпада в трудна ситуация.Да не забравяме професията му,която изгражда дълг да спасиш.За Чаала и разкриването на връзката и с Бехрам, ще се изразя образно-мишле между два котарака,черен и бял .

# 262
За мен на Доан му изградиха образа на спасител - спасява животи , дори на хора които мрази , спасява сестра си , спасява семейство , което  е  зачеркнал преди години , сега ще спасява и Чаала от Берхан . Все още  не е влюбен , но е заинтригуван  от Чаала , а знаем на какво е предвестник  интереса към друг човек. Ще почакаме доста докато се осъзнаят , а докато си признаят може да чакаме и докрая на дизито.Но не това е водещето , а това колко многопластов е характера на човека : от спасител до престъпник , от милосърдие до глупост , от наивност до професионализъм, от багодарност до безсилие. Много ми харесва засега това противопоставяне .  Една целувка по бузата може да се тълкува по различен начин и аз няма да я коментирам  извадена от контекста.
Няма  дори един герой за когото може да се кажат конкретни  неща и да се постави на определено място. Всички са и "черни" и "бели" , просто хора - лъжат, манипулират, страдат, прощават.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 12:38 от Kami_J

# 263
Показват ни човешката природа в нейната цялост-със слабостите и грешките.В различни персонажи,с различна съдба,статус,вътрешен емоционален свят,с една богата палитра от различни стремежи и качества.

# 264
# 265
Сара и любовта и към Афи Heart
Измина почти година,но детето си качва видеа с нея....и ние ги обичаме и двете Heart Eyes

https://www.instagram.com/reel/DUDG8M7CPZp/?igsh=NnZ3ODZjanVzcHVj

# 266
Здравейте и честит рожден ден на Мерт Heart
За къде сме без любимия шал Grinning

Гюлюшан ли се опитва да довърши започнатото?

# 267
Днес,Сара раздава любов Heart Eyes

Поздрав за екранния си татко Heart

https://www.instagram.com/reel/DUDUelzAhS9/?igsh=bzl6MDVxbzlnZzli

# 268
Утре щяло да има новини за Нищо няма да ни се случи. Крайно време беше, аблите от бая време ходят подмокрени Sunglasses

Красотата на сцената Heart Eyes

# 269
Утре щяло да има новини за Нищо няма да ни се случи. Крайно време беше, аблите от бая време ходят подмокрени Sunglasses

Красотата на сцената Heart Eyes

Айде,дано има трей утре,да спрат да се тръшкат за целувка по бузата и липса на химия,да се прехвърлят там да уталожат копнежа по това.При това с подходяща на възраст партньорка.Аз за харизмата и способността на Мерт да подпали екрана грам съмнения нямам,за Мирай съм резервирана ,че има този капацитет.Но,пък може да ни изненадат с невиждана химия.Тъкмо да няма ред сълзи, ред сополи.

Афи има способността да припада красиво и достоверно.

Общи условия

Активация на акаунт