Отговори
# 495
Леле , какво ни очаква. Това се казва фраг.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 21:16 от Kami_J

# 496

Доан: Да се провали този мръсен порядък, лельо.
Бехрам: Чаала!
Доан: От години нося греха на невинен човек, лежал в затвора.
Чаала: Сърцето ми е разбито, Генджо.
Бехрам: Те не пожалиха баща ти.
Чаала: Ще намеря тази кутия. Ще разбера кой е убиецът на баща ми.
Ламия: Ако кутията в Йълмаз разкрие греховете от миналото, ще бъде тежко иззпитание за нас.
Чаала: А какво има в тази кутия?
Доан: Юсуф Кескинхан.
Генджо: Намери се истинския убиец. Батко Доан сега ще дойде с доказателствата.
Някой: Г-н Шимшек...
Чаала: Пусни ме!
Доан: Пуснете момичето!

# 497
  • София
Еве, благодаря за превода.
Чака ни динамично развитие и неясен финал на епизода.

# 498
Еве благодаря за превода Благодаря за фрага Става все по напрегнато

# 499
Хелоу, мацки Kissing Heart

От сета снощи Scream

https://x.com/i/status/2020629520899059834

Малкия Денизчо Турал наклепал дълъг, напоителен, хвалебствен пост за Мерт. Иначе щях да припадна от вълнение, но ми се стори някак странно и изкуствено. Ни в клин, ни в ръкав, без причина и повод. Обикновено се хвали нещо и някой при конкретен повод. После се сетих за кампанията му напоследък за очерняне и линчуване на Афра по различни поводи. Какво ли пък му е направила Thinking И после пък се сетих, че Денизчо преди дни се издаде, че поддържа връзка с Мерт Рамо и мениджъра му, разбирайте света Мирай. Еми... всичко ми се изясни Grinning

Слагам поста

# 500
# 501
Аз съм се притеснила, че Тахир е умрял, вие с Мерт се занимавате.Оставете го да е най-, най-, най-... във всичко. Grinning
Добро утро, дами!

# 502
Фи, нищо му няма на Тахир, мятат ни на черешата Grinning

Сетът бил до сабаа каршъ, продължил 24 часа Cold Sweat Вероятно са чакали Афито да оздравее Heart Eyes

https://x.com/i/status/2020753904300945582

# 503
Фи, нищо му няма на Тахир, мятат ни на черешата Grinning
Ох, да си отдъхна тогава. На мен в него ми е надеждата да каже кой му е посегнал.

# 504
#ABI Епизод 5 Резюме и кадри:

Доган отвлича Бехрам от съдебната палата, като по този начин рестартира едно недовършено минало. Големите тайни на Бехрам заплашват не само неговото, но и мрачното минало на семейство Ханджоглу. За Доган тази конфронтация е единственият начин да спаси сестра си Мелек и да облекчи вината, която носи от години. Докато Бехрам говори за черната кутия, която ще докаже невинността му и ще разкрие истинския убиец на Юсуф Уста, нищо никога няма да бъде същото за Доган.

Междувременно Чагла преживява най-голямото разочарование в живота си, когато се изправя пред истинската самоличност на Бехрам. Научавайки, че мъжът, когото е познавала като свой брат, я е лъгал от години, я принуждава да постави под въпрос всичко, което знае за Доган и семейство Ханджоглу. С нарастването на подозренията за смъртта на баща ѝ, Чагла е принудена да потисне емоциите си и да се окаже между два огъня, за да разкрие истината.

# 505
Мерси, Еве Flowers Rose
Цитат
Докато Бехрам говори за черната кутия, която ще докаже невинността му и ще разкрие истинския убиец на Юсуф Уста, нищо никога няма да бъде същото за Доган.
Той знае кой е истинският убиец на Юсуф Уста, явно тая черна кутия крие други истини...
Цитат
Ох, да си отдъхна тогава. На мен в него ми е надеждата да каже кой му е посегнал.
Няма да продума, FI. Дори и да може да говори и да стане даже. Blush

# 506
Кате, дали Бехрам знае кой точно е натиснал спусъка?
Иначе и аз мисля, че Тахир няма да проговори, ако изобщо е видял кой го мушна със скалпела Grinning

Класация на сериалите за миналата седмица. Държим 3-то място в трите категории. И трите, дядо попе Grinning

# 507
    Цитат
    Кате, дали Бехрам знае кой точно е натиснал спусъка?

Щом търси черната кутия, значи не знае. И Чаала ще го търси. Доган тук ще е изправен пред сериозен проблем - спасява живота на баща си, за да поеме той отговорността си. Трудна работа...

Общи условия

Активация на акаунт