Отговори
# 450
Това не го знаем галиба Thinking

# 451
Дидем със сигурност го знае - от ресторанта. От там нататък ... който е влизал в стаята на Мелек, Гюлишан май беше. Ама да натопи сестра си... Макар че в болницата при ареста на Мелек гледаше много гузно и прикрито...

# 452
Някой от имението. Когато Доан и го подари Чаала и Дидем не бяха още пристигнали,че да заподозрем Дидем,респективно Бехрам. Освен,ако има момент,който не са ни показали,а да се появи в последствие като ретроспекция.С кого би споделила Мелек за този подарък-със сестра си.

# 453
Всъщност след ресторанта кутията със скалпела не е била предмет на внимание от камерата...

# 454
Всъщност след ресторанта кутията със скалпела не е била предмет на внимание от камерата...

Значи,чакаме ретроспекция,в някой си момент.

# 455
Привет, приве!
Добрах се и до тук!
Много интересен дебат сте подхванали и като детективи разглеждате случая отвсякъде. Да дам и аз своя принос. Wink
Според мен най- важният въпрос, който трябва да зададем е: кой би имал най- голяма полза от смъртта на Тахир?
Ще започна да изключвам един по един заподозрените.
1. Мелек
В самата природа на това дете насилието не е заложено под никаква форма. Нежна, обичлива, внимателна, отдала се на най- благородната професия, за нея всички казват, че и мравка не би убила.
2. Гюлюшан
Тя се омъжва и с това се предполага, че ще се освободи от властния си, склонен към насилие, което тя самата търпи, баща. Защо ще го убива? И има ли силите да го направи?
3. Синан
Макар и в сянката на баща си, докато е жив, Синан поне има възможността да се преструва, че е бъдещият бос. Може да изисква от подчинените на баща си да проявяват и към него някакъв респект (станахме свидетели на такава ситуация). Със смъртта на бащата той губи абсолютно всичко. Алтън даже се опасява, че Доан и на улицата може да ги остави. Тц, Синан няма никаква полза от смъртта на стария.
4. Сефа
Сефа влиза в семейството по неизвестни за мен причини. Мрази ги, така че може да има някакъв изчанчен план да ги саботира отвътре. Проблемът при него обаче е, че сестра му дотолкова го е смачкала, че се е превърнал в някакъв безполов блуждаещ субект. Нургюлчето му връща мъжествеността, но с бавни темпове, а за Тахир вече се бяха погрижили.
5. Алтън
Тя е достатъчно луда да го направи, но дори и на смъртно легло Тахир я ужасява. Не само, че не го е обработила със скалпела, но не позволи и на Сефа да му спре машинариите, когото той намери зрънце дързост в себе си и тръгна да довършва започнатото от друг.
6. Бердан/Бехрам (как ще го наричаме този герой?)
Всички пътища водят към него. Мотив има и то не един. Възможност също не му липсва, а насилието е заложено в природата му. Случката около отвличането на Мелек също засилва подозренията, че точно той се е пробвал да се справи с Тахир.
Всичките ми разсъждения са на база на това, което сме видели до момента. Не ме напуска обаче усещането, че има нещо, което не сме видели и това ще наклони везните в друга посока.
Йълмаз е моят заподозрян, но е на интуитивно ниво и нямам никакви факти срещу него, дори напротив. Има факти, че не е той, ама... Да го броим поне за подбудител? Wink
Да оставим кой е убиецът. На мен ми е интересно да видя Тахир в целия му блясък. Представяте ли си да си живял по такъв начин, че всяко едно от децата ти да има причина да те убие?! Това не е ли един напразно изживян живот, въпреки материалните блага, които си натрупал?!
 P.S. За Синан ще пиша утре, че искам да му отделя нужното внимание на този хубавец.

# 456
Цитат
Представяте ли си да си живял по такъв начин, че всяко едно от децата ти да има причина да те убие?!
И да цениш единствено детето, което си прогонил с поведението си. И всичко заради семейството?! Егати изпитанието! Това си е ад на земята...

# 457
Гюнайдън, къзлар Kissing Heart

Кате, семейството е изпитание Stuck Out Tongue Winking Eye

И все пак да не забравяме за баш душманина на Ханджъолу. Оня, на който Бехрам стои мирно, докато говорят по телефона дори. Какви ли сметки имат за разчистване?

Общи условия

Активация на акаунт