Отговори
# 555
Привет Hug

Сериозен спад

Следващата седмица имало мач на Галатасарай, трябва сериозно да обмислят пиара си. Патрона ли ще включват, какво ще правят, не знам, но... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 556
Кате, а защо?
Аз например не гледам мафиотски сериали, изобщо сериали с насилие. Ако не беше Афра, не знам дали щях да гледам това чудо с жигосването, маскираните бандюги фалан. Дано свърнат от така поетия курс и всичко да е премерено и с вкус.

# 557
Достатъчно е заплетен сюжета,поддържането на криминалната линия ще държи интерес .Защо е нужно толкова насилие да се показва и мафиотски приоми по най-отблъскващ начин.Дано се поправят.
Адвокатът ще се окаже свързан с този нов злодей.

# 558
Еве, като гледам групите в които се е отразило най-съществено, явно очакванията са били по-различни. Снощи ти имаш един пост (а и не само ти) - "направо ще ме подлудят тези хора бе..."- това нагнетяване на събития-загадки, екшън напрежение не ще да е лесно смилаемо. Някак много наведнъж след делничен ден не се възприема като "изпитание". Мисля и че хиперболизират образа на Кенан - батман, терминатор...
От впечатлението ми как се развива разказът в "ДГ" и "Морето" забавянето на решенията на проблемите изнервят публиката и следва спад в рейтингите.

# 559
От серия 2 имам проблем с екшън сцените, но мислех, че само аз го имам. А в тази серия даже и барети вкараха, абсолютно ненужно. Искат да ни кажат, че Доан може да бъде спрян само, ако има толкова дула насочени към него ли? Само една малка частна военна фракция може да спре един супергерой? Само, че вярата в супергероите след определена възраст вече е поразклатена, та...
Стоя пред екрана заради личните, човешки истории; заради съдбата и драмата на всеки един герой. Това ме държи като хипнотизирана. Снощната серия не прави изключение и точно затова аз много я харесах. Отново ни подхвърлиха мнооого теми за размисъл, открехнаха ни много вратички, колкото да надникнем, без да ги отварят напълно. Ето този похват, тази постоянна провокация ме очарова.

Цитат
Така както си го написала, ми хрумна, че е заключен гласа на Махинур, настръхвам от ужас... Среща между Бердан и Махинур ще чакаме.
Не знам дали Бердан е причината за заключения глас на Махинур. Аз подозирам, че са Ханджиоглу. Както подозирам, че отново те ще станат причина за отключването му. Знаете, че имам афинитет точно към тази история и интересът ми е съсредоточен там.

Терзи, благодаря, че ни донесе серията с буквички. Преводачите не спят, заради "A.B.I.". Адмирации за труда им.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 11:06 от Fi79

# 560
Стори от Афи, много ме кефи чувството й хумор. Не можах да споделя линк.

Аз нямам проблем с екшъна, но затворническите сцени направо ме втрисат. А в случая са от женски затвор, още по-зле ...

# 561
Патрона от концерта на Таркан. Таман го хвалеха, че скромно и тихо влязъл тайно, пък то взе да излиза това онова Grinning

https://x.com/i/status/2021533689155563918

# 562
  • София
И мен много ме кефи Афи и чувството й за хумор - кой както иска да си го тълкува:sweat_smile:

Относно патрона ни - винаги се питам защо негови снимки все едно с кого, освен ако не е за ПР, се появяват доста след събитието, на което е бил?

# 563
След или по време на събитието появата му  винаги активира фенската любов, особено на онези фенки, които са с маските на АфРамки. През цялото време мълчат, защото те Афра не я гледат и изведнъж изригват от една снимка на Мерт. Ама нека и те имат материал да се изявяват, де.
 На мен ми липсва Ками. Започна да трупа отсъствия и не знам как ще ги извиняваме. С нетърпение чакам коментара й за серията.

Общи условия

Активация на акаунт