Отговори
# 615
Махинур убиец ли ще я направят???

# 616
Еве , благодаря за превода !  Докато се взираме в Доан , Синан и Чаала , Махи ще му дръпне шалтера на Тахир.

# 617
Махинур убиец ли ще я направят???
Отмъстител! Blush

# 618
# 619
Е, дори да не го убие , поне ще се пробва. Трябва  и на нея  да ѝ махнат ореола. Няма толкова чист и безгрешен човек , каквато я представят.Иначе много и съчувствам , но мисля , че много неща не са ни показали. Сега Чаала  остана  сама , само с един Генджо , който може да я зареже заради Мелек, след време. Току виж Йълмаз застане сега до нея. Ей така , за нуждите на сценария. Обещаната вечеря си чака реда.
Щом договора е приключил , е време да си отвори собствен офис с обезщетението. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
Пуснах си серията. Изскочи нещо, което не знаех и бързам да споделя.
Бердан е инсценирал смъртта си в затвора, затова вече не е там. Изясни се и защо Доан не го е търсил ( Ками и аз задавахме този въпрос) - мислил го е за мъртъв.
 По отношение на Гюлюшан не мисля, че ревнува Сафа, а по- скоро е проявление на чиста женска гордост. Иначе, Сафа я притиска да консумирт брака си, дори и условия поставя. Гнус! Значи, ако Гюлюшан не бъде негова жена в пълния смисъл на думата, я очаква развод. За нея това не е опция, макар че баща й е извън играта за момента.
Кате, не виждам разликата между отмъщение и убийство, щом накрая имаме труп. Махинур е прекалено пасивна до момента, а сега такава дързост - откъде се взе?! Махинур е жертва на нещо, но е далече от безгрешна, Ками. Мисля си, че може майка й да е причината за мълчанието й. Точно видях как й казва да замълчи, за да не пострада Чаала. Страхува се от Ханджъолу майката. Защо?

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 20:37 от Fi79

# 621
Едва ли майката е имала предвид да замълчи напълно и то за 25 години. Малко не ми е ясно - сменили са си  името , но града  - не. Голямо криене , голямо нещо. Махи много бързо отиде при Синан. Сигурно майката е знаела кой е истинския убиец , иначе каква е причината за такъв страх. Заплашили са я.
Този брак между Сефа и Гюлю , без това е бита карта. И двамата не горят от желание , ама Сефа има мисия от кака - наследник. Тя все за това говори. Имах чувството че ще скочи на Синан , чак си уговори забавлението за вечерта.
 За дъростта на Махи си  имам мое обяснение. Тя го чака толкова години , но като видя детето , разбра че той си живее живота , докато тя стои в ступор. Дори започна да пише бележки , на себе си. "Говори , Махи ".  Какво ли ще каже , ако проговори наистина.

# 622
Благодаря за превода на трейлъра, Еве, и за всичко споделено, момичета!
Трейлъра ще коментирам, екшън - добре, тайните падат една по една, също добре, обаче през серия гледаме как някой дърпа шалтера на стареца, удушава го, и т.н, но още никой не го е направил. И отвлечени млади жени, втора серия Мелек, шеста - Чаала. Повторенията са неприятни, аз убийства и мъчения над жени не искам да гледам толкова често, а и е досадно. Ами малко критика, ама ако не бяха Афра, Дирен и Кенан, нямаше да гледам повече.

Общи условия

Активация на акаунт