Отговори
# 615
Махинур убиец ли ще я направят???

# 616
Еве , благодаря за превода !  Докато се взираме в Доан , Синан и Чаала , Махи ще му дръпне шалтера на Тахир.

# 617
Махинур убиец ли ще я направят???
Отмъстител! Blush

# 618
# 619
Е, дори да не го убие , поне ще се пробва. Трябва  и на нея  да ѝ махнат ореола. Няма толкова чист и безгрешен човек , каквато я представят.Иначе много и съчувствам , но мисля , че много неща не са ни показали. Сега Чаала  остана  сама , само с един Генджо , който може да я зареже заради Мелек, след време. Току виж Йълмаз застане сега до нея. Ей така , за нуждите на сценария. Обещаната вечеря си чака реда.
Щом договора е приключил , е време да си отвори собствен офис с обезщетението. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
Пуснах си серията. Изскочи нещо, което не знаех и бързам да споделя.
Бердан е инсценирал смъртта си в затвора, затова вече не е там. Изясни се и защо Доан не го е търсил ( Ками и аз задавахме този въпрос) - мислил го е за мъртъв.
 По отношение на Гюлюшан не мисля, че ревнува Сафа, а по- скоро е проявление на чиста женска гордост. Иначе, Сафа я притиска да консумирт брака си, дори и условия поставя. Гнус! Значи, ако Гюлюшан не бъде негова жена в пълния смисъл на думата, я очаква развод. За нея това не е опция, макар че баща й е извън играта за момента.
Кате, не виждам разликата между отмъщение и убийство, щом накрая имаме труп. Махинур е прекалено пасивна до момента, а сега такава дързост - откъде се взе?! Махинур е жертва на нещо, но е далече от безгрешна, Ками. Мисля си, че може майка й да е причината за мълчанието й. Точно видях как й казва да замълчи, за да не пострада Чаала. Страхува се от Ханджъолу майката. Защо?

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 20:37 от Fi79

# 621
Едва ли майката е имала предвид да замълчи напълно и то за 25 години. Малко не ми е ясно - сменили са си  името , но града  - не. Голямо криене , голямо нещо. Махи много бързо отиде при Синан. Сигурно майката е знаела кой е истинския убиец , иначе каква е причината за такъв страх. Заплашили са я.
Този брак между Сефа и Гюлю , без това е бита карта. И двамата не горят от желание , ама Сефа има мисия от кака - наследник. Тя все за това говори. Имах чувството че ще скочи на Синан , чак си уговори забавлението за вечерта.
 За дъростта на Махи си  имам мое обяснение. Тя го чака толкова години , но като видя детето , разбра че той си живее живота , докато тя стои в ступор. Дори започна да пише бележки , на себе си. "Говори , Махи ".  Какво ли ще каже , ако проговори наистина.

# 622
Благодаря за превода на трейлъра, Еве, и за всичко споделено, момичета!
Трейлъра ще коментирам, екшън - добре, тайните падат една по една, също добре, обаче през серия гледаме как някой дърпа шалтера на стареца, удушава го, и т.н, но още никой не го е направил. И отвлечени млади жени, втора серия Мелек, шеста - Чаала. Повторенията са неприятни, аз убийства и мъчения над жени не искам да гледам толкова често, а и е досадно. Ами малко критика, ама ако не бяха Афра, Дирен и Кенан, нямаше да гледам повече.

# 623
Хелоу, мацки Kissing Heart

Нинка, ще се присъединя към мрънкането Grinning Чакам си топлата семейна история, която ми обещаха Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе от фрага не разбрах дали и Доан е бил отвлечен, защото бях сигурна, че са взели и двамата. Сега съм разколебана Grinning

# 624
Хелоу, мацки Kissing Heart

Нинка, ще се присъединя към мрънкането Grinning Чакам си топлата семейна история, която ми обещаха Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе от фрага не разбрах дали и Доан е бил отвлечен, защото бях сигурна, че са взели и двамата. Сега съм разколебана Grinning

Привет ,

Аз мисля,че е само Чаала,явно целта е била да и покажат убийството на баща и и кой го е извършил.

# 625
Цитат
Едва ли майката е имала предвид да замълчи напълно и то за 25 години.
Със сигурност не това е имала предвид, но тук не трябва да се пренебрегва ужасът, който е насаден от семейство Ханджъолу. Майката се страхува и най- вече се страхува за Чаала (защо?). Този страх, паника и ужас от великото семейство се прехвърля и върху Махинур, която вече е изгубила едно дете, а сега трепери за живота на друго. Всички пътища водят до Ханджъолу. Wink
От кого майката ще научи кой е истинският убиец на съпруга й? Мисля, че това е голямата тайна на семейството и я крият от всички (май само Ахмет все пак е разбрал някак си!). Дори и за сплашване не биха я издали. Всъщност Тахир лично посети семейството, за да изкаже съболезнования и да предложи рамото си за опора на опечалените жени. Бременността на Махинур променя отношенията между семействата.  
Моята теория за желанието на Махинур да проговори е друга. Тя не е глупава, за да живее с илюзията, че Синан не е продължил, още повече, че я изгониха бременна от сватбата му. Детето само и показа колко напред е продължил. Махинур е спряла да говори от страх, сега пак от страх ще проговри. Мотивът, който я води, за да търси отново гласа си е желанието да се защити от семейството. Посещението на Ламия, това, че я видя на собствената си врата, беше импулсът, който я изпрати до дома им. Този импулс може и да е достатъчен да проговори, но да убие... вижда ми се малко вероятно. За това действие трябва друг вид смелост, която, аз продължавам да недоумявам, откъде се взе.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 09:51 от Fi79

# 626
Фи,може би е разбрала, че сестра и е влязла в живота на семейството,под заплаха е.Това може да активира действия от нейна страна,които не сме допускали, че може да извърши.Махи ще проговори,интересно кое по-точно ще го отключи.

# 627
# 628
Махинур и Чаала имат голяма разлика. Майката не беше ли много млада? Направи ми впечатление на снимките от рождения ден на Чаала. Юсуф уста не беше първа младост...

# 629
Момичета, приключих повторното гледане на епизода и вече нямам заподозрян! Синан никога не ми е попадал в тази графа и зад дръпването на шалтера се крие нещо друго. Най- очевадният заподозрян - Бердан - също го изключих. Той си мисли, че знае кой е (според него Синан), но е на грешна следа. А моят любим заподозрян във всичко - Йълмаз - има по- голям интерес Тахир да е жив, отколкото мъртъв. Ако Тахир е единственият човек, който може да го отведе до майка му, защо би го елиминирал ден преди да му разкрие истината?! Тц! Категорично не е Йълмаз.
Цитат
Фи,може би е разбрала, че сестра и е влязла в живота на семейството,под заплаха е.Това може да активира действия от нейна страна,които не сме допускали, че може да извърши.
Напълно е възможно, Сикорски, но до момента Махинур е повече отсъстваща, отколкото присъстваща в живота на Чаала. Движещата сила в този тандем е адвокатката, а Махинур дотолкова се е оставила в ръцете й, че след криза Чаала я обгрижва като дете. Интересна ще ми е причината за действието на Махинур.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 17:22 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт