Боледуването на децата ни - тема 94

• 10 374
  • 702
  •   3
Отговори
# 660
Не можеше да яде по твърди неща,като ябълка,или вафла коята трябва до отхапе парче,иначе не.

# 661
  • shumen
Емилия,болеше го когато трябваше да отхапе нещо и не го искаше.Когато го е боляло гърло и с гнойна ангина като е бил не ядеше.
Моя сега се оплака от болки в колената.Отдавам ги на растежа.

# 662
Благодаря Ви момичета. Поуспокоих се.

Да се оправят болните дечица и мамите им.

# 663
Записвам се и аз тук. Близнаци на година и половина, на ясла от 3 месеца. Сравнително здрави са, междудругото, въпреки историята им, за трите месеца изкараха едно Коксаки (супер леко) и една хрема.
Вчера обаче ми звъннаха, че единия е с температура 38.5. Дали са му Нурофен докато отида, беше я свалил. 4 часа по - късно пак вдигна, като по учебник. С татко му са в лабораторията, да видим какво ще излезе.

# 664
Marthina, добре дошла, дано рядко се налага да пишеш тук. Ваксинирани ли са срещу грип? Бих изследвала за грип, ковид, рсв вирус....

# 665
Не са ваксинирани, ЛЛ не даде. Недоносени са, с бронхопулмонална дисплазия, интубация, сърфактанти и различни хубавини. Отделно имат по една хоспитализация в кърмаческа възраст, единия има 2 кръвопреливания. Абе, чудо е при нас.
Тест съм взела, като отидем при ЛЛ днес ще го прави, че той е много некооперативен болния.
ПКК ми бие на бактериално, урината е чиста, да видим..

# 666
  • shumen
Мартина,добре си дошла отново.Дано рядко пишеш тук.Аз също бих изследвала за грип Ковид и РСВ.

# 667
  • София
Marthina Добре дошла.
Забелявам как майките на боледуващи деца разбират и са се специализирали вече в много неща. То не е за хубаво ама поне като се пише тук може някой винаги да даде ценен съвет.

# 668
Да, това ми беше първото хрумване и на мен, но ЛЛ каза, 12 часа след първата Т, иначе понякога не ловят тестовете.
I.R, какво говориш, половин докторат по хематология имам от обща култура, четене и разчитане на ПККта. Те и двамата бяха с анемия, единия както казах с много тежка и има кръвопреливания. Сега болния пак е с нисък хемоглобин и еритроцити. Ще го мислим.

# 669
2 теста направих на малкия за грип няма нищо.Днес вдигна до 40,целия се тресеше,стана на мрежа тялото му,повърна върху нас двамата обилно,после се поузпокои,а цял ден до 15:30не вдигна нита веднъж.Какво е това чуда,какви изследвания да пусна,направо не знам.

# 670
  • shumen
Yezlem,как е детето?За повръщане аз съм доволна от натриев цитрат.
Мартина,как е детето?
Ваня,твоите как са?

# 671
Кашля си, ако говори не спира да кашля. Ту отхрачва, ту не....
Ти как си, Дани? Закрепихте ли се?

# 672
Нищо за сега това беше,сега е добре,надявам се и вечерта да е така.Утре ще му пусна изследвания,ПКК,урина,Срп,суе.

# 673
  • shumen
Ваня,не смея да кажа,но съм по-добре . Прокашлям от време на време още,но гласа ми се върна и гърлото не ме боли.Детето е добре.Моля се само да не се разболеем отново,че тия болести взеха да ми идват в повече.
Yezlem,дано си остане само с това повръщане.

# 674
Здравейте, ние приключихме преди 12 дни антибиотик Бисептол за Streptococcus pneumoniae,
Заради тази двумесечна кашлица,пуснах на детето пълни кръвни изследвания и всичко е наред.
Реших все пак тъй като са минали 12 дни а детето говори носово да вземем секрет.
Е познайте, Streptococcus pneumoniae  масово.
Тя си е още там....аз вече не знам какво да правя Аб капки ли да почвам?
Какво е това чудо,започва трети месец не в стъпвал на градина няма как да е вторично,просто не е излекувано.
С какво убихте тази гад?

Чувствителна по антибиограма само на моксифлоксцин от капките

Общи условия

Активация на акаунт