VIP Brother 2 - 13 - Финалът!

• 41 115
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 90
е много долно същество е тази Христина, всички си споделиха какво точно са ги питали, само тъпата селянка нищо не каза.

# 91
  • София
Защото Риста е ВИП селянка, ама това изобщо не я прави достоина да е в тази къща. Понеже съм много ядосана я да изпсувам /Ебати ако аз съм изнудила някой с оплодената си яйцеклетка ще стоя  в ъгъла и ще се срамувам...а няма да очаквам и да ме обича този човек, още по малко да прибера някакви си пари. Тъпа селска пръчка
Peace

# 92
Мразя когато показват вота  Close
Кънчев не спира да повтаря имената на последните двама,само за тях се гласува и на края излизат първите.Мисля че на края ще останат Христина и Десислава  Thinking

# 93
Ако Христина беше една интересна,забавна и уравновесена жена,няма лошо да спечели,дори и да не е ВИП!

# 94
  • Шотландия
айде сега, голямо възмущение! Очевидно не са твърде много смс-ите и разликите в процентите се равняват на няколко десетки или стотици, които много бързо се променят. Калин беше трети в класацията, първо феновете на Китаеца и Тишо се втурнаха да гласуват, на опашката изпаднаха Маги и Евро, активизираха се техните фенове и ей ви резултат - третият стана седми.

Не мога да си представя, как за 2 минути се активизират фенове на Китаеца и Тишо... Да се активизират феновете на Десислава, ок, ама на тези двамата... не вярвам...
Ма кои са феновете на Китаеца, може ли да ми кажете.... Кой е Китаецът (нищо не ми е направило момчето, ама...)

# 95
  • На погрешната планета
Защото Риста е ВИП селянка, ама това изобщо не я прави достоина да е в тази къща. Понеже съм много ядосана я да изпсувам /Ебати ако аз съм изнудила някой с оплодената си яйцеклетка ще стоя  в ъгъла и ще се срамувам...а няма да очаквам и да ме обича този човек, още по малко да прибера някакви си пари. Тъпа селска пръчка
Peace
Peace Peace Peace

# 96

Това ми прозвуча много селско! Joy Joy

# 97
Знаете ли кво си мисля?В момента най-доволна от създалата се ситуация е кой?МИНЕТА ЛАЙКОВА!!! Hug

# 98
  • София
А кои ли са феновете на Райков? newsm78
А за Риста,колкото и селско да е изказването пак ще и е малко.

# 99
Защо феновете на Калинко го зарязаха и той изпадна?  Shocked Нагласено ли беше според вас?

# 100
  • Шотландия
Не виждам никакви конспирации.Освен че Здравко е организирал sms-подкрепа за жена си.  Валери Запрянов много точно го каза и за Пепеляшките,те всички си мечтаят да са на мястото на Христина. А Здравко и Христина са си бъдещите  новобогаташи,евентуални  ,регионални ВИП-ове. Христина е амбициозна.
Феновете на Калин не са стояли с jsm-и в ръка да щракат СМС-и. Ние,форумките,сме жив пример! 
За мен ако междинните резултати са верни, има манипулация. Обявява се временното класиране, кои са застрашени от отпадане и се дават минути за гласуване. Почитателите на последните се скъсват да гласуват, те излизат по-напред, но за новите последни не се дава предупреждение. Няма временни резултати, така че не всички са равни в това гласуване. За мен това е явно "подпиране" на последните, а ако говорим с имена - на Тишо. Не съм против него, но зрителят ми се вижда много изманипулиран и съм възмутена.

# 101
Защо феновете на Калинко го зарязаха и той изпадна?  Shocked Нагласено ли беше според вас?

ами това показа колко малко хора реално гласуват с смс и
защото феновете на последните се мотивираха, а калин беше в началото и неговите фенове не се сетиха да гласуват
така последните станаха първи

# 102
  • Пловдив
Сигурна съм че е нагласено. Накрая започна да става скучно. Калин действаше доста положително на климата в къщата, точно както Тошко миналия сезон. Дали според теб е случайно че ги изгониха по едно и също време, малко преди Големия финал.
Отвратителна и грозна история, изгониха единствената положителна личност от къщата!

# 103
Лека нощ, ВИП мами!  bouquet

# 104
  • София
За мен ако междинните резултати са верни, има манипулация. Обявява се временното класиране, кои са застрашени от отпадане и се дават минути за гласуване. Почитателите на последните се скъсват да гласуват, те излизат по-напред, но за новите последни не се дава предупреждение. Няма временни резултати, така че не всички са равни в това гласуване. За мен това е явно "подпиране" на последните, а ако говорим с имена - на Тишо. Не съм против него, но зрителят ми се вижда много изманипулиран и съм възмутена.
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт