Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 324
  • 628
  •   1
Отговори
# 405
Страшно съм доволна от серията Oleo Relax на Kerastase.   Peace

Косата ми вече не изглежда въобще суха, краищата не се заплитат, подхранва много хубаво.
Да, страхотен продукт....явно тоно си нацелила от какво има нужда косата ти.

# 406
  • София
Страшно съм доволна от серията Oleo Relax на Kerastase.   Peace

Косата ми вече не изглежда въобще суха, краищата не се заплитат, подхранва много хубаво.

Разкажи малко повече  Praynig Не съм ползвала нищо тяхно, а ми се ще.

Иначе аз също бих се включила с похвали за Интенз репеар, Серума за изправяне Лиз екстрем за мен е номер едно.
Маската Витамино колор не ми харесва, слаба ми е някак си.
От това също съм много доволна, придава страхотен блясък:

# 407
  • София
Вивиан , цялата тема е с много инфо за най- различни продукти на Kerastase. Можеш да я прегледаш и да намериш подходящите за твоя тип коса.  Hug

А иначе за серията Oleo Relax вече споменах - косата ми е страхотна, незаплетена, подхранена. От тази серия съм по- доволна в сравнение с Kerastase Nutritive Bain Satin 2 , явно съм уцелила точните за моята коса продукти .

# 408
  • София
Вивиан , цялата тема е с много инфо за най- различни продукти на Kerastase. Можеш да я прегледаш и да намериш подходящите за твоя тип коса.  Hug

А иначе за серията Oleo Relax вече споменах - косата ми е страхотна, незаплетена, подхранена. От тази серия съм по- доволна в сравнение с Kerastase Nutritive Bain Satin 2 , явно съм уцелила точните за моята коса продукти .

Благодаря ти, връщам се на чета Hug

# 409
Понеже темата е за професионални продукти, ще похваля двуфазен балсам за обем на Revlon professional -  очарована съм.
От лятото съм със серията за боядисана коса на Kerastase Miroir 1 (с млякото, не маската), но не са точно моите продукти. Препоръката ми за тях е от моя фризьор. Може би ще се върна на подхранващата серия.

# 410
  • Пловдив
Някой може ли да коментира тези два продукта:

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=64&products_id=312

и

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=64&products_id=331

каква е разликата между двата, кой е по-добър, впечатления, резултати, ефект?

И може ли да се ползват след като 3-4 месеца ползвам цимента - шампоана и маската.

Предварително благодаря!

# 411
  • София
И двата продукта са единтични-едното е за употреба в къщи,а другото в салона.Този за професионална употреба след нанасяне трябва да се приложи термична обработка,да се завие косата във фолио и да се стои под каска.Разликата е в концентрацията на вита цимента.

# 412
  • Пловдив
A кой от двата продукта е за употреба вкъщи?  newsm78

# 413
  • София
форсентанс-първия ти линк

# 414
A кой от двата продукта е за употреба вкъщи?  newsm78

Вече са ти отговорили, искам само да добавя, че съм ползвала и двата продукта и са страхотни. Малкото шишенце е силен концентрат и действително е предвидено за употреба в салон, но на мен ми го продадоха и си го сложих сама в къщи. 18 лв. струваше. Напръсках, завих във фолио и нагрявах със сешоара Laughing, а косата след това беше направо неузнаваема - много жива и мека.

# 415
  • София
Смятам да ги купя и двата варианта и да ги пробвам - на опаковката дали са дадени по точни инструкции, че като гледам в сайта не е упоменато, че трябва да се загрее косата след нанасяне..

Може ли някой, който е ползвал и двата продукта да даде повече инфо:
*През какъв период от време да се ползва
*Как точно се ползва (нали уж не се решеше косата докато се третира с Керастаз?)
*Може ли да се ползват и двата варианта (примерно един път единия, следващия - другия)или е по-добре да се купи само единия
*Как да разбирам изречението" Тази процедура се прави след 5 последователни измивания" - че ампулата се нанася след 5 измивания (от първото и нанасяне) или че се нанася при 5 последователни измивания

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 12:05 от mira_lgl

# 416
  • София
Аз мога да похваля серума за суха коса - Aqua Oleum на Kerastase, страхотно ми подейства и то само след 3 измивания.

# 417
  • Варна
Иля, дай малко повече подробности МОЛЯ...аз съм със суха коса и събирам всякаква информация за продуктите, които може да са ми полезни...  bouquet

# 418
  • София
jorjeta , серумчето е с отмиване, ползвам го заедно със серията Oleo Relax. Косата ми е видимо по- подхранена и не толкова суха.  Peace

Ето линк към серумчето с повече подробности, как точно се използва - http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=64&products_id=311

# 419
От сериите на Лореал или Керастаз бихте ли ми препоръчали шампоан/балсам за смесен тип коса -мазни корени и суха дължина и краища.Асъщо така и продукт или крем който хидратира.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт