Какво повече НЯМА да купя - 29

• 84 453
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Съвсем намалих покупките от Лидл.
И преди съм хвърляла, обаче сега доста скъпа храна да изхвърля - ами НЕ. Просто вече не рискувам да купувам както преди.

Сладолед Фамилия кутия наскоро си взех и освен, че намалили грамажа, но и няма предишния вкус. Даже един и същ например ванилия в чашките е различен и много по-вкусен. И консистенцията различна, но това може да е от съхранението в магазина. Отказвам се от кутията. Ако променят и чашките и тях ще зарежа.

Последна редакция: пн, 06 юли 2026, 14:55 от delpel

# 706
И аз скоро се разочаровах от лидълския свински пастет в буркан. За една нощ беше мухлясал. Отворих го вечерта , за да го пробвам и на следващия ден щях да го ям, но беше побелял дори в хладилника за една вечер.
Нормално е свинската мас в свинския пастет да побелее в хладилника.🙂 Това не е мухъл.

# 707
Не съм влизала в Lidl от ноември и все още не ми е залипсвал.

Повече няма да купя ТХ Zewa. Влажната им е хубава, но сухата не ми харесва. Единственият ѝ плюс е, че картончето се разтваря във вода.

# 708
Не, той пастета беше само през нощта в хладилника, после беше до обяд в термо чанта за обяд. Така че свинската мас щеше да се разтопи. Това си беше точно като мухлясало, както доматени консерви , конфинюри и тн като седят как се развалят.

# 709
Лидъл много свалиха качеството, а завишиха цените. Аз лично не виждам голяма разлика в цените с Билла, а преди Билла бяха по-скъпата верига. Върнахме се към Билла и Кауфланд за основните покупки.

По темата - топени сирена Хелиос. На вкус и като консистенция са ми гадни. Като цяло още не мога да намеря топено сирене от българска фирма, което да ми харесва. Не знам защо така. Или са безвкусни или консистенцията е гадно-теклива. По-добре просто да правят това, в което са добри, като доброто старо сирене "Крема". Дано него да не са го развалили.

# 710
Аз точно , заради някои продукти цените спрях да ходя в Кауфланд и минах на лидл. Кауфланд ми се вижда скъп и често нямат заредено от продуктите, които купувам. За лидл не съм забелязала да са вдигнали цените. Кое е по-скъпо от преди?

# 711
  • Plovdiv
Аз вече почнах да купувам определени неща от определени магазини, защото ми писна да експериментирам неуспешно. Сега по темата слагам този гел за тяло на ДМ. Лепкав, едвам се намазах.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/3131541/balea-gel-za-tyalo-aloe-vera

# 712
  • Пловдив
Сега по темата слагам този гел за тяло на ДМ. Лепкав, едвам се намазах.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/3131541/balea-gel-za-tyalo-aloe-vera
Можеш да го върнеш, ако пазиш КБ.

# 713
  • оттам, откъдето започва България
Боя за коса шварцкопф Creme Supreme.
Досега не ми е падала толкова коса след боядисване. Frowning

# 714
  • Sofia
Мъжът ми купил от Лидл едни понички отгоре с отровно зелен фондан,отвратително мирише на химия и адски цапа зеленото  🤢

# 715
Това трябва да са Парксайд поничките от тази седмица.
Ранобудна, а на дължините на косата как се отрази тази боя?

# 716
  • Sofia
Да,тези са 🤢
Не видях надписа преди това,сега го прочетох,но наистина миришат на машинно масло и грес 😷🤮
Махнах горната част,пръстите ми станаха като на Шрек,едвам се измих 🤐
4 бр.взел 🤨

Последна редакция: пн, 06 юли 2026, 21:52 от Doli

# 717
Боя за коса шварцкопф Creme Supreme.
Досега не ми е падала толкова коса след боядисване. Frowning
Да, много е силна боята, но тя е единствената, която се задържа на косата ми повече от 3 седмици.

# 718
Виждала съм поничките в Лидл, никога не съм купувала, все са ми някак съмнителни. Харесвах на Дънкин донатс, имаха заведение близо до нас и често купувах.

# 719
Благодаря за споделеното за боята за коса. Племенницата ми много я похвали, но аз въпреки всичко имах резерви относно покупката и се въздържах. Имах подозрения, че е силна и агресивна и вие ги потвърдихте, отказвам се, ще си ползвам изпитаните във времето продукти, специално за косата ми, предпочитам да не рискувам.

Общи условия

Активация на акаунт