Какво повече НЯМА да купя - 29

• 88 227
  • 807
  •   3
Отговори
# 600
Е то има качествени места, където готвят вкусно, но са извън хранителните магазини и са цена. Така че тези, които имат достатъчно пари могат да не готвят.

# 601
Близо до нас, съсед имаше заведение, нещо като закусвалня, не беше   гочно ресторант, беше на самообслужване с определени готвени ястия. Е, там правеха страхотни картофени кюфтета, често купувах за мен. За съжаление сега друг държи заведението и картофените кюфтета изчезнаха.

# 602
  • 🌊
Никога повече пак не, но вече с голяма обица на ухото от Гален ако трябва нещо относително спешно.
Не знам какво се случва, но от началото на юни нещо не е наред - да се свържеш по телефон абсурд, на имейли не отговарят, поръчките се бавят с дни.
Преди те ми бяха топ аптеката като цени и бързина, не знам какво се случва, отпуски или нещо по-сериозно.

# 603
Веднъж имах забавяне на поръчка от Гален, защото единият продукт липсваше. Иначе съм много доволна от тях и пак бих поръчала. Не ми се е налагало да им звъня или да им пиша обаче.

# 604
Последната ми поръчка оттам май беше преди година, но бяха много бързи и точни. Звънили са ми да питат за липсващ продукт - да чакам или да анулират. Много съм доволна от тях и ще е жалко, ако обслужването се е влошило толкова.

# 605
  • Deutschland
От серията " Много искам, но нямам желание" да купя. Ще отворя довечера последната опаковка. Ухае разкошно, силно и трайно, но за по-малко от седмица течността се изпарява. На опаковката пише ама до 5 седмици, да да.

# 606
Лидълските са същата работа. Много бързо изветря течността.

# 607
  • Deutschland
И тези на ДМската марка, в момента не се сещам как се казваха.

# 608
  • София
Е то има качествени места, където готвят вкусно, но са извън хранителните магазини и са цена. Така че тези, които имат достатъчно пари могат да не готвят.
Тези места са толкова малко, че като го извъртиш по няколко пъти, и пак стигаш до вкъщи. А и е толкова индивидуално готвенето, че няма двама човека с едно и също разбиране за "вкусно и качествено".
Ние напр. успяваме два пъти в седмицата да се храним навън, но през останалото време трябва да се пазарува и готви. Друг вариант е, ако си си надвил на масрафа, както се казва, да си наемеш готвачка, но дотам още не сме стигнали.

# 609
Ако пиша в грешната тема - насочете ме към правилната за това, моля.

Поръчах 2 броя силиконови формички за яйца от shopcenter.bg. Свързаха се с мен по телефон, потвърдих, че са два броя, казах и улицата на офиса в моя град. Имаме 4 офиса на еконт. Казаха, че ще са при мен в петък формичките.

Отварям сайта на еконт сутринта, виждам, че имам пратка, пише офис еконт, града и само това. Просто така са го изпратили. Добре, че живея близо до централния офис - така се води, опитах първо там и си взех пратката. При отварянето видях, че е изпратен 1 брой - тоест 6 формички за яйца.

Опитах да дам отзив в страничката на магазина във фб, но няма такава опция. В сайта им писах сега. Много се ядосах, то не си заслужава, ама ето, ядосах се.

# 610
Естествено, че ще се ядосаш. Бях направо бясна на един румънски търговец в Трендойл. Бях си поръчала комплект от две пкастмасови дъски за рязане във форма на ябълка. Скъпички ми идваха, но си представих колко красив акцент ще са в кухнята ми. И тоя румънски дебил ми е пратил дсе правоъгълни дъски. И както бях бясна, ги разопаковах и измих, тоест, не мога са ги върна. Каго въпрос му писах, че не ми е пратил точният артикул, даже не пожела са отговори и да се извини. Под формата на вгпроси му теглих майна 6 пъти, полза никаква. Вършат ми работа, но се чувствам измамена и ги ползвам без удоволствие.
Повече никога не бих купила нищо от shopiens, същият продава и в емаг.

Последна редакция: пт, 19 юни 2026, 18:19 от Poni69

# 611
Има много такива. За това задължително използвам опцията наложен платеж и плащане след преглед и тест, защото много боклуци пробутват на модерните цени....А плащане с карта онлайн, НЕ

# 612
  • Sofia
В България има доста онлайн магазини, които не предлагат доставка с опцията "Преглед" или пък имат допълнителна такса, ако се изиска наложен платеж.
Всичко и навсякъде плащам с карта, ако е възможно.

# 613
То винаги има изключения... А за таксата от 1 евро... щом ви се свиди. Аз предпочитам да съм сигурна, че искам да платя това, което получавам, без да рискувам

# 614
Само с наложен платеж купувам, макар, че ми излиза по-скъпо. Не помня имаше ли преглед, но и не съм предполагала някаква измама за две пластмасови подложки за рязане. Имах такива от Икеа, бяха много евтини и удобни. Останала ми е само едната, вече доста захабена, определила съм си я за рязане на месо и нищо друго не режа на нея.

Общи условия

Активация на акаунт