⚓ На пазар във Варна - тема 82 ⚓

• 32 859
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Гъба за цветя видях в Сънсей в Делта планет. Беше до се соларните лампи.

# 616
  • Варна
Ортопеда е в поликлиника. Каза че Няма да работят и да намерим кой да я направи. Пак платихме превръзката, не сме по каса,нямах време след работа да ходя при личната.

# 617
Alatea не съм от Варна, иначе бих ти помогнала лично. Знам как може да стане по ЗК в болница без направление и без детето да лежи там, но незнам дали някое отделение се занимава с тези малки процедури. Обикновено отделенията в големите болници си работят по големите пътеки.

# 618
Къде във Варна има пилатес за начинаещи?
Провеждат ли се някъде във Варна и тренировки специализирани за тазовото дъно?

# 619

За пилатес има доста класове, но мисля, че са смесени на всякакво ниво. В кой квартал ти е удобно?

# 620
Удобно ми е Левски, Цветен, Чайка, центъра, Виница, също.
Във Виница дали има нещо такова?

# 621
  • Варна
Във Виница има един център, май Виденс се казваше, където има доста групови активности - йога, пилатес, народни танци и т.н. Не съм го посещавала, обаче, и не мога да дам отзиви.

# 622
Kay kay, благодаря за инфото, сега ще разуча.

# 623
  • In transit
Къде във Варна могат да ми избродират машинно надпис върху дреха?

# 624
Като тръгнеш по Иван Аксаков към Окръжна и подминеш градинката, от дясната страна в един от гаражите правят.

# 625
Момичета, откъде купувате хубави български бебешки дрешки( физически магазин) във Варна?

# 626
Привет! Търся фитнеси в централната част на града, които са по-бюджетен вариант. Големите ги знам. Благодаря!

# 627
А някой може ли да препоръча фитнес треньор?

# 628
  • Варна

В новия Фитнес&Спа център Renew има Пилатес и Мобилити.
Намира се в комплекс Азур Панорама, Св.Константин и Елена, на кръговото на Екопарка.
 Потърси сайта им, има график на тренировките.

# 629
  • Варна
Днес намерих едни замразени "пресни" одрински кори за баница и в къщи отново  изядоха баницата, а ако правя с нормални наши кори от магазина, половината баница остава.  Та въпросът ми е, никъде във Варна ли не се продават пресни турски кори? То е вода + брашно + машина за точене. Никой ли не се е сетил да предлага?

Общи условия

Активация на акаунт