⚓ На пазар във Варна - тема 82 ⚓

• 32 861
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Искам да купя подарък за моя приятелка - ваучер за масаж, като ми трябва студиото да е в Чайка. Моля за препоръка.
Zen by  Eve, масажистки от Бали, уникални са. Чайка в един нов блок

# 91
Има ли пекарна или сладкарница с готови малки тортички, примерно 4-6 парчета? Изключвам тези, които в супермаркетите.

# 92
Има ли пекарна или сладкарница с готови малки тортички, примерно 4-6 парчета? Изключвам тези, които в супермаркетите.
Крамер, ако е вариант. Поддържат някаква наличност размери 4-6/8/12 парчета. В сайта им има самите торти и цени ако са актуални, какво от кой размер ще има налично е на късмет, но имаше избор. Инфото е от празниците, тортата беше прясна и се хареса.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 13:14 от Miss_Kaprisse

# 93
Крамер, ако е вариант. Поддържат някаква наличност размери 4-6/8/12 парчета. В сайта им има самите торти и цени ако са актуални, какво от кой размер ще има налично е на късмет, но имаше избор. Инфото е от празниците, тортата беше прясна и се хареса.

Благодаря, не се бях сетила за тях. Разгледах ги в сайта и точно това търся. Дано имам късмет като отида на място:blush:

# 94
И аз за тях се сетих в Чайка , не съм се възползвала но ми излезе преди време инстаграма им.
Лично мнение ли е Жозефина - пробвала си ги ?

# 95
Casual, да. Вчера бях при тях за пореден път, и утре пак за масаж на лице

# 96
Супер, много благодаря за информацията Heart

# 97
Искам да купя подарък за моя приятелка - ваучер за масаж, като ми трябва студиото да е в Чайка. Моля за препоръка.

A какви са цените?

# 98
Имат цени в сайта

# 99
  • Варна
https://www.facebook.com/kafesladkarnicasnejanka. В тази кафе сладкарничка в цветния квартал има готови няколко вида малки тортички на цена около 30 лв. бяха преди месец. Тази снимка е правена преди 2 години и цените вече не са актуални, но тортичките са същите.
Скрит текст:

# 100
Заинтригувахте ме, резервация на час може ли да се прави по телефон или само чрез страницата им?
И....говорят ли български (да ме прощавате за тъпия въпрос Flushed)?

# 101
Собственичката си е българка, няма да се налага комуникация за резервация на английски.

# 102
  • Варна
Сладкарница Пистачо на ул. Баба Тонка 11.
Тоеа е под районния съд.

# 103
Някъде виждали ли сте подобни гривнички? Трябва ми червена. Държа да е точно този тип затягане, не от онези с висящи краища.
Не ми се плаща доставка, за онлайн поръка.

# 104
Вижте на магазините, които са на ул. Шипка. Единия е до Слънчогледите, другия на отсрещната страна на улицата.

Общи условия

Активация на акаунт