⚓ На пазар във Варна - тема 82 ⚓

• 591
  • 16
  •   1
Отговори
# 1
  • Варна.
milanda - Моля, да споделиш впечатления след прегледа при д-р Видева.

# 2
Аз забравих да уточня,че Видева не е лекар, а медицински козметик. Поне това пишеше на вратата когато аз съм ходила. Иначе е много внимателна, на времето Пенев ме насочи към нея.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 16:52 от I.A.

# 3
Затова я няма като лекар в страници и сайтове

# 4
Моля за съвет за добър УНГ лекар.
За мое много голямо съжаление, лекаря когото посещавах при проблеми  д-р Димитров от ДКЦ-Чайка е починал.

# 5
milanda - Моля, да споделиш впечатления след прегледа при д-р Видева.
Споделям - много е симпатична, работи с предварително записан час. Отидохме с приятелка, която си премахна висяща кожичка, обаче мен ме погледна и каза, че не смее да пипа и да отида при д-p Пенев. А това, което имам, е нещо като разширена вена на устната. И Пенев ми го изгарял няколко пъти. Та, оценявам, че е откровена и не се взема за голямата работа. Попитахме я за акне. Показа снимки как прогресира обработена акнеична кожа.

# 6
Момичета, от кога се заплаща паркинга на Декатлон? Днес останах неприятно изненадана, явно сме се забавили с пазаруването..

# 7
  • 🌊
Момичета, от кога се заплаща паркинга на Декатлон? Днес останах неприятно изненадана, явно сме се забавили с пазаруването..
Някъде около ноември/декември и те решиха покрай зоната да променят

# 8
А има ли бариера?

# 9
# 10
Безплатно е 90мин паркиране, но имаше оплаквания във фейсбук- некоректно отчитане. Ако за деня влезеш втори път, те брои като платено паркиране. Ползвах паркинга веднъж, но е супер неудобно. Винаги влизам в няколко магазина там и вече няма време да разгледам, трябва предварително да съм решила какво търся🫣

# 11
Здравейте, може ли препоръка за място за аnti age  масаж на лице, от опитен, знаещ какво прави специалист?

# 12
За УНГ специалист, аз ходя от няколко години при Милен Гавраилов в МК Младост. Понеделник и сряда без час, отиваш и по ред се влиза. Обаче последно август кабинетът беше в ремонт и ми каза, че не знае докога ще е така положението, затова Lan_7, ако решиш да го посетиш, първо звънни по телефон. Ако не вдигне, той ще се обади после. Ще каже къде може да прегледа. Мисля че в Транспортна болница ми предложи, но не запомних, тъй като не отидох тогава.
Като специалист, отношение и лечение съм много доволна. При него водят и много деца. Не съм чакала с часове. Обикновено влизам в рамките на 30 минути. Работи със здравна каса и ако имаш направление носи. Но и без каса не ми е взимал някакви големи суми, а ми е правил различни процедури.

# 13
А това за паркинга само пред Декатлон ли се отнася или за целия плац, включващ и другите магазини?
Явно отдавна не съм ходила и добре че прочетох тук, защото щях неприятно да се изненадам.

# 14
Целият плац. На излизане събота и неделя няма да коментирам какво задръстване става. Веднъж се набутах повече няма да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт