⚓ На пазар във Варна - тема 82 ⚓

• 32 885
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Аз пък имам негативен отзив за същата от моя близка, която е водила детето си при нея.

# 241
Препоръчайте СПА в града или макс Св.Константин
Не ми се ходи на аква хаус.
Казаха ми че в х-л Черно море са отворили такова, ще ми е полезно да чуя мнения

за Сауна, Парна баня и Инфраред сауна ми е интереса

https://palace.sunnydaybg.com/bg/spas/

# 242
Кой ще препоръчате за микронидлинг?

# 243
Бял дамски чорапогащник къде мога да намеря?

# 244
В Кауфланд.

# 245
Кой ще препоръчате за микронидлинг?
Аз съм правила при др Налбантова

# 246
От днес възстановяват маршрута на движение на автобусна линия 7 по ул. "Младежка ".

# 247
Може ли някой да сподели препоръка за гръден хирург? Открих си бучка под мишницата и се притеснявам, че от месеци не изчезва.

# 248
  • Варна
Не е по темата, но търся актуални отзиви за ВУМ Варна - по-специално кулинарния институт. Ако вие или ваши близки имат преки впечатления, моля да споделите (може и на лични да не разводняваме темата). Благодаря

# 249
Може ли някой да сподели препоръка за гръден хирург? Открих си бучка под мишницата и се притеснявам, че от месеци не изчезва.
Препоръчвам д-р Хинев. В частния му кабинет ще Ви даде час до няколко дена. Уточнявам, че там не работи с направления.  Стискам палци всичко да е наред, който и да изберете.
Ако искате координати ми пишете на лично.

# 250
И аз препоръчвам д-р Хинев!

Някой питаше за буса с дръвчета до Алати. Сигурно отдавна си е купил, но днес го видях, че е там.

# 251
  • Варна
Доктор Вълкан Иванов. Не работи по каса и цените му са високи за съжаление.

# 252
  • Варна
И аз съм за Вълкан Иванов и др. Куцаров, образна диагностика.

# 253
Доволна съм от д-р Хинев.
От отношение и преглед.
Бяха ми препоръчани още д-р Бабев и д-р Славов. Улучих и тримата в кабинет в Окръжна, но ме прегледа доктор Хинев и даде адекватни насоки. И аз заради бучка го посетих преди много години (и друг проблем), но бучката се оказа липом.

# 254
  • Варна
Още един глас за Д-р Хинев. Препоръча ми го леля ми. Внимателен и отзивчив, прие ме извънредно, в почивен ден.

Общи условия

Активация на акаунт