Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 5 406
  • 116
  •   11
Отговори
# 15
Mystery, с тези фотосесия и тази прическа наистина много, много ми напомня на Марлон Брандо и ме върна към един много секси Ферит, който беше тръгнал по грешния път лекичко. 😁🔥🧿
https://www.instagram.com/reel/C8nKrOaunrV/?igsh=MTNwa3JmZHg2cjJkcA==

# 16
# 17
Mystery, с тези фотосесия и тази прическа наистина много, много ми напомня на Марлон Брандо и ме върна към един много секси Ферит, който беше тръгнал по грешния път лекичко. 😁🔥🧿
https://www.instagram.com/reel/C8nKrOaunrV/?igsh=MTNwa3JmZHg2cjJkcA==

🔥🔥🔥🔥🔥

# 18
Based Istanbul правят страхотни кампании с Афи и Мерт. Тази е поредното доказателство. 🔥🧿

# 19
  • София
Някой, който гледа, разбра ли какво каза на Чаала "преоблечения Кязъм"? Как я излъга, че да му се довери?

# 20
Мистери, благодаря ти за новото заглавие на темата, както и за новата ни къща!
Пожелавам да си я изпишем само с хубави неща за нашите Афра и Мерт!
Много се радвам, че най-накрая излезе нещо и за Мерт. Липсваше ми Simple Smile
Страхотен както винаги!

Искам и да ви се похваля, че най-накрая се сдобих и аз с този гланц за устни, който стана популярен пак покрай Афра Simple Smile

# 21
  • София
Дичеее, дай пет 😊

Май ще излезе, че Махинур е майка на Мелек. Поне бебе е имало, със сигурност.

# 22
Пускам ви фрага за следващия епизод. Кенан се снимал в реклама за кола

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 22:10 от Албенаа

# 23
Дичеее, дай пет 😊

Дааа...И Бехрам се представи за далечен роднина 😁.

# 24
Не знам каква красота е това. Просто невероятна Афра. Излязоха ми тези снимки в Х. Няма гримаса, няма емоция, няма нещо, което да не й отива. Нищо, нищо не разваля красотата й. Ех тази Афра Simple Smile

# 25
  • София
Дичеее, дай пет 😊

Ох, с Рибарчето нищо не познахме, но тук добре тръгваме 😂😂😂
Аз предположението го взех от Х, но ние си го развихме.
Значи за роднина се е представил, аз гледах само края, но така или иначе не им разбирам. Видях клип със сцената след смъртта на майката, но абсолютно нищо не ми стана ясно.
Миналата седмица някой обърна ли внимание колко хора гледаха в YouTube, тази вечер аз като пуснах бяха 31-32 хил.

# 26
Дичеее, дай пет 😊

Ох, с Рибарчето нищо не познахме, но тук добре тръгваме 😂😂😂
Аз предположението го взех от Х, но ние си го развихме.
Значи за роднина се е представил, аз гледах само края, но така или иначе не им разбирам. Видях клип със сцената след смъртта на майката, но абсолютно нищо не ми стана ясно.
Миналата седмица някой обърна ли внимание колко хора гледаха в YouTube, тази вечер аз като пуснах бяха 31-32 хил.
Ехе качили са се. Хем бях на ютуб и аз. Но аз го гледам на голям и екран и изобщо не погледнах. Май около17-19хил гледаха миналата седмица

# 27
  • София
За малко повече четох аз някъде, вдигнали са се доста със сигурност.

В Х са очаровани. Много повече хора от тези, които следвам, гледаха на живо. Всеобщото мнение е, че серията е била по-интересна и динамична от предишната.

Вчера е имало стая в Х с едни наборки и каки, там също са обсъждали теорията за Мелек и Махинур, но и за наклона на вазите са говорили 😂😂

# 28
До около 20 хил.бяха миналата седмица и сега много се радвам ,че са се дигнали Hands Clap дано така да продължават и още повече да станат даже Hands Pray
Не гледах целия епизод ,а само клипчета в Х ,но от това което видях  действието  е много интересно и интензивно ,а Афра е просто огън. Heart Много силни сцени има в целия епизод ,браво на нашето красиво и талантливо момиче Hands Clap  Heart
Трейлъра за 3-ти епизод също мноооого добър Hands Clap

# 29

Общи условия

Активация на акаунт