Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 4 984
  • 110
  •   3
Отговори
# 30
  • София
Нова снимка на Афра

Бейза е качила стори с работещия до късно Джем. На един от екраните виждате ли дете?

Стори с Афра от първия й филм през 2016 г.

И накрая - Дуйгу отново е последвала Мерт, не знам за кой път

# 31
Това не е ли Бейза горе в дясно,нейното отражение как снима…/Долу виждам мъж ,пък ма другите два екрана черно

Нещо интересно и за Метрука. Най-гледеният турски филм в Netflix през втората половина на 2025 г.  с 28 милиона гледания и над 43 часа прослушване на 52-рото място в световната класация.

В Х много репостват сцената на Афра в болницата. Абе страхотна си е нашата мадама. Рейтинга ще е още нагоре в сутрешните резултати

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 00:46 от Албенаа

# 32
  • София
Албенка, вярно е Бейза в отражението. А какво ли са снимали до толкова късно там? Аз не мога да им хвана и графика още. Джем вярно чете в Х на снимката.

Сега гледах, че ниският първоначален резултат в YouTube миналата седмица, както и тази се дължи на това, че самата серия е блокирана за Турция до 8 сутринта. Затова и гледанията в последствие бързо се увеличават.

# 33
Привет момичета.Да се пльосна и аз в новата тема.Чудесна,със супер заглавие,заслуга на Мистери.Не знам защо,но нещо не ме грабва тоя сериал.Възторга ми е единствено за Афра и Кенан,разбира се.Класа.Много ми допадат като партньори,но не и като гаджета.Бясна съм,че Тютюнджу засега е само "храстче".Иска ми се "гаджето" да е той.Разочарована съм и от тоя Мерт Демирци ли,какъвто и да е той.Не може да се справи с ролята си на пройдоха и пияница.Като се сетя само другия Мерт как ги играеше тези сцени....Но се радвам абсолютно на рейтинга.Дано да продължи нагоре заради нашето момиче и дано не решат да правят втори сезон.

# 34
Добро утро, момичета!
Пожелавам хубав ден!

# 35
  • София
💃💃💃

# 36
Браво наистина на Афра и АБИ за добрият резултат. Аз очаквах, че с тази кофти реклама, която направиха,в началото да са ниски рейтингите. Добре, че съм сбъркала тук в преценката Simple Smile
Пускам ви снощи тренда в Х, нашите са били навсякъде Simple Smile

# 37
  • София
Клипче с Мерт от акаунта на Based в Х

https://x.com/i/status/2013866639981158552

Поздравления за Афра от баща й

"Гордея се с моето слънчице Афра, поздравления на целия екип. Всички са много успешни и талантливи."

# 38
Здравейте, момичета! 😊

😎

# 39
# 40
Едно голямо браво на Афра и Кенан ,и целия екип. Афра обира овациите🌹.

# 41
  • Яко в Матрицата...
Мистери ❤🧿

Бравос на екипа 💃🥂🍾

# 42
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте
Мистери благодаря за новата страхотна къща . Да я изпишем с много хубави новини, снимки и инфо
Още не съм гледла епизода, но като видях рейтинга на се сдържах

С всеки следващ епизод, все по-нагоре и по-нагоре

Аууу и Мерто се появи! Чаровник е голям ама тъй зализан ..... направо ми иде да го подмина

# 43
АБИ е ма първо място за вчера

# 44
  • София
В YouTube питат коя да е новата профилна снимка на канала

Аз почти изгледах серията и имам още повече въпросителни. Чакам и бг превод, пак да гледам, че дано ми се изяснят някои неща.

Общи условия

Активация на акаунт