Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 8 952
  • 192
  •   7
Отговори
# 180
Привет момичета.Много инфо сте донесли.Благодаря.Много обаче се зарадвах,че Салих Бадемджи ще се включи в сериала с Мерт.Гледах го в "Първи и последен" с Йозге Йозпиринджи.Сериал,който стана един от моите фаворити.Невероятни бяха.Химия,физика,история,игра,всичко което си пожелаеш.Изгледах го на един дъх.Жалко,че новия сериал с него и Йозге не прогресира,но историята наистина беше много тъпа и тегава.Погледнах първата серия само заради тях,но беше до там.От тук и таме съм го гледала в оня сериал с оная,червенокосата и Баръш и само героя на Бадемджи беше глътката "свеж въздух",по-скоро играта му,в този сериал.Изключително талантлив и харизматичен,но недооценен.За сега продължавам с АБИ и ще го гледам,разбира се,но заради Афра и Дирен.Историята и мен нещо не ме грабва.Мистери,препоръчвам ти сериала "Първи и последен" с него.Историята там съвсем не звучи по турски.Не знам къде е излъчван,но определено няма да е по турската телевизия.

# 181
Коя ли актриса ще изиграе Хазан?😃

# 182
Чета и се забавлявам с новината за Салих Б . ОГМ и Бирсен си играят на взаимодействие Grinning и успяват за кой ли път
 Нямам търпение за локациите в един от най-харесваните ми градове - Рим
Основните са ясни , но ми е интересно да видя и другите Все пак Деликанчо е беден и кара такси Grinning
Бях там отново миналия август и през ума ми не мина за Мерт , дизи и снимки Stuck Out Tongue Winking Eye
6 месеца чакане и още предстои Grinning

Хазан ще е някоя специална Нали заради нея Юсуфи подлудява по света и у нас  Joy

# 183
  • София
Аз търсих тъкмо в НВО, но там е с друго име, а търсачката им е ужасна. Може да са го свалили вече.

Да я обявяват вече Хазан, че както върви още акаунти ще разкарам в Х. 3 седмици чакат и реват по цял ден. Така или иначе е ясно кой ще дават в по-голямата част от времето, това е проектът на Мерт. Не омаловажавам другите, но Онур от много време искаше да го направи.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 14:15 от MysteryG

# 184
Чета и се забавлявам с новината за Салих Б . ОГМ и Бирсен си играят на взаимодействие Grinning и успяват за кой ли път
 Нямам търпение за локациите в един от най-харесваните ми градове - Рим
Основните са ясни , но ми е интересно да видя и другите Все пак Деликанчо е беден и кара такси Grinning
Бях там отново миналия август и през ума ми не мина за Мерт , дизи и снимки Stuck Out Tongue Winking Eye
6 месеца чакане и още предстои Grinning

Хазан ще е някоя специална Нали заради нея Юсуфи подлудява по света и у нас  Joy

Трябваше Бирса да напише, че Мерт ще е във второстепенна роля и от време на време ще го викат да снима. 🤣Тогава гледай хаос и чудо. 😜😂

# 185
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Коя ли актриса ще изиграе Хазан?😃

Само да не изкокне Хандето в ролята на Хазан

# 186
KrasiAnna Много си права.При Афра-Кенан,Дирен,Тютюнджу.Въпреки критиките за възрастовата разлика между двамата герои,въпреки,че Тютюнджу за сега е в ролята на "храстче",въпреки сюжета взет от там разни "Наследници",познати екшън сцени на главния герой от стари проекти,малко мудното действие,сериала е с висок рейтинг.Да ме извинят тези на които им харесва,но с двете си серии нещо не ме грабва.Все едно гледам нещо напълно познато от турските дизита.Дано по-нататък да ме изненадат."Пера",сериал който наистина очаквам с нетърпение,Афра и Фуркан.Ммм,много добра комбинация и по оскъдната информация,която имаме,ще засегне много болезнена съвременна тема.Сега Мерт и Бадемджи.Не съм убедена много в "разтърсващия" сюжет.На първо четене ми звучи като смесица от "Мерием","Черни пари и любов" най-вече и "Аръза".Нищо ново под слънцето.С нетърпение очаквам,обаче,"Нищо няма да ни се случи".По също оскъдната информация за сериала,по-скоро ми звучи като сериала на Бадемджи и Йозге,който както казах ми стана фаворит.Та явно Онурчо продължава да залага повече на актьори,отколкото на сюжети,въпреки скоропостижното закриване на "Сърцебиене"-то и "довлачването" на Краля до втори сезон.

# 187
Лили , Бирсен трябваше да напише
ОГМ изпраща главната си роля на разходка в Рим за заснемане на нова фотосесия  за Деликан  😂
Да видим коя ще е Хазан и има ли фен акаунти Е тогава ще е хаоса 😂
Афрените са бетон ( винаги готови) , на Мина са подпалени от седмици Ако и на Хазан са огън  , Мертовите ще изгорят горките 😂😂

# 188
  • Яко в Матрицата...
ОМГ, голяма  работа колко главни ще има 🤣🤣🤣 Все едно в Чапкъна нямаше много главни, особено в трети сезон.

Много се радвам, че Мерт ще си партнира със Салих 🥳

# 189
АБИ тази седмица според АДБА.  Не очаквах да са толкова надолу ,но нищо.

# 190
  • София
Аз честно казано предната седмица наистина видях много хора да пишат за първа серия на АБИ, но за втора, която харесаха повече, почти никакви коментари. Постараха се да изгонят профилите, които правеха интересни теории и предизвикваха коментари та сега не знам какво ще измислят, защото Онур не иска само тв рейтинги.

Тази вечер започват туитър тренда за рд на Мерт. Дано пуснат и още някоя новина, че и той много изостана в Адба, но и там се постараха Simple Smile

Този сериал със Салих - Миг първи, миг последен, може да се гледа във Войо, свален е от НВО Макс.

# 191
# 192

Общи условия

Активация на акаунт