Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 9 548
  • 206
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Гледах само финала и фрага, нищо явно не е видял Доан от снимките. За жалост май чак в четвъртък ще мога да коментирам повече Sad

# 196
В началото ми беше малко мудна серията, но ми хареса. Голямата сестра продължава да ми е заподозрян номер 1 за раняването на Тахир бей. Май ми се иска малко по-бързо да ни разкрият накои тайни 😁🫣.
Чуден фраг дадоха. Следващия епизод ще е боНба!

# 197
# 198
Е как го гледате това с Кенан и Афра?
Попаднах на сцена,дето я целува по бузата...
Money

# 199
Money

Дано остане само по бузата, не искам да гледам как се целуват по другия начин, противно е

# 200
  • София
Честит рожден ден на Мерт!!! Да е жив и здрав, много успешни проекти!!! Нека винаги е толкова всеотдаен, влюбен и загубен 😉🥰

# 201
Живо и здраво да е нашето харизматично момче. Да е честит Мерт. А след това интервю ,все повече се убеждавам ,че  Мерт уляга . Страхотен.  

# 202
  • София
Money

Честно казано, след първите две серии то си е чист криминален сериал. Това между Доан и Чаала беше ясно, 6 месеца ни дадоха. Но и изобщо не се обръща, поне до момента кой знае какво внимание на тези отношения, особено във втори епизод. Доста далеч са от романтика.

# 203
Честит рожден ден на Мерт! 🥳❤️ Да е много здрав, щастлив, все така успешен, обичан и обичащ! 🧿🧿🧿 Нека ролите, които ще му донесат удовлетворение тепърва предстоят!🧿🧿🧿

# 204
  • Яко в Матрицата...
Честит рожден ден на Мерт 🥳🧿 Много творчески успехи и да е все така усмихнат, скромен и всеотдаен 🧿🧿🧿

# 205
Противно на очакванията ми този епизод ми хареса.Най-вече,че Тютюнджу започва да излиза от нелегалност.Страхотно стояха със Афра в тоя джип.Жалко,че тя така остро реагира на докосването му.Ами симпатяга е той.Щяха да са добра двойка.Фрага обаче,ей ми тая целувка по бузата би ми харесала ако е като на сестричка.Май Онурчо започва да опипва почвата за нещо по хард.Ами ще е отвратително,определено.Аз не мога да го възприема.

# 206
Честит да е Рамо! Да е здрав, щастлив, смело да мечтае и все така безапелационно да покорява лични и професионални върхове.

Общи условия

Активация на акаунт