Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 10 698
  • 242
  •   14
Отговори
# 210
Да е жив и здрав Мерт Heart Eyes
Нека е успешен и   Деликанът за да го гледаме дълго на екрана
Присъединявам се към пожеланията на ОГМ

Новата ти година отваря вратата към нови пътеки, нови срещи и истории, които ще разкажем заедно.  
Радваме се да сме рамо до рамо в това пътешествие с дисциплината, интуицията и силата ти на сцената.

Има толкова много истории, които ще разкажем заедно, и толкова много моменти, които ще споделим. ✨

Честита година на раждане, Мерт Рамазан Демир!
🎂❤️

# 211
Честит да ни е Рамо, да е здрав, все така истински в пресъздаването на героите си, но и истински като човек. За мен е личност с голямо сърце и изключителен талант. Очаквам с нетърпение новите му персонажи.... И си искам АфРам моменти.  Grinning

# 212
Честит да е Мерт и само напред и нагоре!                                                                      Наде,много добър коментар.Какво се случи с рейтинга?Аз очаквах нещо малко нагоре,но за пореден път се убеждавам,че вкусовете ми с комшиите не съвпадат.Не знам дали след целувката в следващата серия рейтинга ще се вдигне.Химия наистина йок и тя просто стои като прикачена.Дано изменят сценария и любовната линия да е с младия адвокат,а Доан да е коректива на връзката им.И да си кажа,това момче Демирци продължава да ме разочарова като актьор иначе е симпатяга.

# 213
# 214

Новата ти година отваря вратата към нови пътеки, нови срещи и истории, които ще разкажем заедно.  
Радваме се да сме рамо до рамо в това пътешествие с дисциплината, интуицията и силата ти на сцената.

Има толкова много истории, които ще разкажем заедно, и толкова много моменти, които ще споделим. ✨

🎂❤️

Много са хубави пожеланията от ОГМ! ❤️🧿🧿🧿

# 215
Момичета кокичета,качвам интервюто с автоматичен превод ,защото линка явно още не се отваря

# 216
На своя 28. рожден ден #MertRamazanDemir и феновете му от цял свят; с благотворителната кампания, която проведоха с Фондацията „Надежда за деца с рак“ (KAÇUV) в продължение на 50 дни, с която покриха личните и образователни нужди на 13 ученици и тяхната класна стая в контейнерното селище в един от нашите градове, засегнат от земетресението на 6 февруари, с тържественото парти по случай това, с предоставената от тях образователна и здравна подкрепа за хора с особените нужди (Фондация „Tohum Otizm Vakfı“ & TOFD), с инициативите, чрез които младежи са привлечени към социални и спортни дейности (TOG), с провежданите от тях дейности за социална отговорност (AHBAP), с подкрепата, която оказват на жените-емайданжии (KEDV), и като осиновиха един пингвин от застрашения вид (WWF), отпразнуваха този специален ден.

https://x.com/TvDunyasii/status/2016442512013959442
https://x.com/sonuvarsinsana/status/2016445514657521765

Интервюто на Мерт е отново кратко , точно и ясно

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 11:44 от KrasiAnna

# 217
Албенка, благодаря за интервюто!🌹

Мерт изглежда като човек, който е напълно наясно какво иска от живота си. Желая му всичките му мечти да се сбъднат така както той желае. 🧿🧿🧿

# 218
  • Яко в Матрицата...
Благодаря, Бени! 💗

# 219
Обичам да чета интервюта с тези двамата.❤️🧿

# 220
Снимките на сериала ще започнат на 16.02  във Фикиртепе; Локациите са уговорени във Фикиртепе, Къщата на Хазан ще бъде там.  Хазан ще играе в бедно семейство с тераса.

Да видим дали ще е така

# 221
Краси, мерси за информацията!🌹

Ако почнат на 16.02 ще е супер, то не остана. 🤗

# 222
  • София
Тъкмо разглеждах профилът, който е пусна инфото за 16-ти. Евала на ОГМ, канят си фенове, че и точно за сцени с Хазан 🤦‍♀️🤣

Всички знаем на Онур Акай глупостите, но това не го очаквах

Дрън-дрън, за една целувка по бузата сега ще изкарат и аз не знам какво. Чакам Ураз да се изкаже 🤣🤣🤣

# 223

🎂❤️

Пак погледнах пожеланията на ОГМ към Мерт и за всички, които като мен са се надявали това да е последният проект на Мерт с ОГМ, е нЕма да стане. 😂 Шнура явно вече е приготвил още проекти за Мерт. 😁🤪

"Има толкова много истории, които ще разкажем заедно, и толкова много моменти, които ще споделим."

# 224
  • София
Аз не мисля, че в момента има друг продуцент, който би предложил повече и на двамата от Онур.

Обаче това на Онур Акай са го разпространили всички клюкари в Х. Ами ниско е социалното взаимодействие, но нужно ли е отново това да е начинът.

Неслишах да не е пила нещо, а може и да са я накарали 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт