Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 14 198
  • 320
  •   16
Отговори
# 270
След като отслабна изглежда още по-малък.

# 271
  • София
Всички от фотосесията ми харесват, на мен пък ми е като Супермен.

# 272
Докато фигурите им се доближават  , сенките им се отдалечават

Толкова , чакаме трейлъра

# 273
Толкова ми напомня на финала на интрото на Yalı Çapkını.😭 Сейран и Ферит в синята и червена светлина са ми много любими.

# 274
  • Яко в Матрицата...
Влязох за друго, ама и за това да си кажа Joy Стоят добре един до друг, ще го бъде Wink Мерт си е Мерт - как кимна глава накрая, умирам от смях с това момче JoyJoyJoy

Идвах да се изкажа за трета серия. Чаала скоро сама ще осъзнае, че е влюбена, няма да я бавят много. Отвсякъде го натвърдват вече. Не става въпрос има или няма химия между Афра и батьо, ще се целуват или няма, просто много бързо се фокусират върху ашка, а имат много по-належащи проблеми. Да, ясно е, че ще се харесат толкова, че после Чаала няма да иска да го поглежда, когато разбере, че бащата на любимия ѝ е убил нейния баща. Доган пък ще е съсипан и т.н....

За мен по-интересна е нишката с Йълмаз, защото отначало нещата с Бехрам изглеждаха различни. Обаче сега излиза, че Бехрам има личен мотив и с този младеж, не е само това, че работи за семейството Thinking

Историята на Махинур е другото, което загатва интересна врътка. Дано не ни подведат.

# 275
  • София
Рени, аз пък днес докато гледах, се замислих, че при това завещание Синан е човекът, който най-малко ще желае смъртта на баща си.

# 276
  • Яко в Матрицата...
Рени, аз пък днес докато гледах, се замислих, че при това завещание Синан е човекът, който най-малко ще желае смъртта на баща си.
Така е, то и Доган каза, че брат му не може да убие. То си личи какъв мухльо е. Определено и актьорът така го пресъздава. Като клоун е направо Rolling Eyes Да си кажа и друго, Дирен ми е голямо разочарование...

И още нещо Joy В началото на серията, арестуваха ги по мръкнало, в съда бяха посред бял ден. Не е ок на фона на рейтинга и претенциите им.

# 277
  • София
Така е, то и Доган каза, че брат му не може да убие. То си личи какъв мухльо е. Определено и актьорът така го пресъздава. Като клоун е направо Rolling Eyes

Да, всъщност те в първа серия показаха ретроспекция, в която той не иска да стреля. Никакъв шанс да е той, колкото и да е възможно да се е променил.

Аз за момента продължавам да залагам на адвоката, той е знаел и завещанието със сигурност и явно го е устройвало.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 21:46 от MysteryG

# 278
  • Яко в Матрицата...
https://x.com/PopFestTR/status/2016941548370284703

Най-гледаните турски филми в Нетфликс за 2025

1. Metruk Adam Tada
2. Rüzgara Bırak
3 Sen Büyümeye Bak
4. Tam Bir Centilmen

# 279
Не изглеждат зле Мерт и Мирай един до друг. Добре е, ядва се Simple Smile По мога да ги възприема и да ги гледам. Не ми се гади като при Афра и Кенан Joy
Мирай малко има странно лице. Не мога да определя. Нещо несъизмерно ми е. Но така усмихната е симпатична.
Афра си е Афра обаче Simple Smile Думата красота за нея е създадена Heart

Надя Grinning

Никой никъде , а и няма как да оспорва химията на Афра и Мерт
Ясни са и фортициите , които се  направиха за да продължат напред и да се възползват от славата си толкова бързо след УС и да направят нови сериали за платформи и ТВ . С "малко щети" минаха/ме напред Grinningнямаше как Grinning

Интересното е , че само се сравнява Не гледаната химия на   Мерт и Мирай , а се забравя да се сравни гледаната химия на Афра и Кенан И  Grinning

Та ,  те си продължават напред в кариерите и ние с тях

Ако е интересно , гледаме Ако ли пък не - здраве да е

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 22:35 от KrasiAnna

# 280
  • София
Доизгледах серията на АБИ. Отново още повече въпроси. Какво правеше голямата сестра в кухнята по нощите, хапвайки сандвич и споглеждайки се странно с майка си. Нейният мъж явно ще има нещо с дъщерята на прислужницата. Мисля, че актьорът беше харесал публикация в Х свързана с това.
Ще видим дали е видял снимките Доан, аз не вярвам. Но може и да се прави на ударен.
Махинур без да иска е отишла в деня на сватбата на Синан да го търси, значи семейството е знаело за нейната бременност. Имаше и странни погледи при разговора за раждането на Мелек между лелята и майката. А и как ще е била 5 кг, толкова тежи бебе на 2 месеца (знам, че има едри бебета, но много се наблегна на това).
Адвокатът 🤔🤔🤔

# 281
  • Яко в Матрицата...
Добро утро в петък 😍

Мистери, според мен видя снимката. Много време се отдели на тази сцена.  Ще е нелогично да не я е видял. Не че трябва на всяка цена да се търси логика в турско дизи 😂

Синан беше изловен от Дидем, да видим и оттам какво зайче ще изскочи…

# 282
  • София
Синан беше изловен от Дидем, да видим и оттам какво зайче ще изскочи…

Това ми беше доста нелогично на мен. Минали са дни от престъплението, те отпечатъци отидоха да чистят. А защо Синан е спрял тока и какви намерения е имал, ако изключим, че той е наръгал баща си?

# 283
  • Яко в Матрицата...
Според мен е заради завещанието, ама да видим.

# 284
И според мен видя снимката, но ще видим...
Мистери отпечатъците стоят 😁😁, правилно си чистят двамата куку.....

Общи условия

Активация на акаунт