Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 18 349
  • 408
  •   8
Отговори
# 390
Принтера нали го писаха обвързан с някаква певица?! За нашия Мерт пишат според мен! 😉

Несла ще бъде много нещастна и за Принтера и за сдобряването. 😂

# 391
  • Яко в Матрицата...
Пишат те, колкото да не заспят и да не ги е много срам като отидат да теглят пари от банкомата Rolling Eyes

Да пускат вече Пера и сериалите на Мерт, че да спрат да се занимават с това кой с кого е. Аз бая думички заглуших, много ми е добре в Х Joy

# 392
  • София
На Афра фенките явно си искат МЯ. Затова вадят видеа от 5-6 години. Всеки с проблемите си Simple Smile

И аз чакам резюме и снимки, даже май закъсняват. Вторник ми е много крив ден и на мен, но ще свикнем.

# 393
Здравейте, момичета!
Пожелавам успешна седмица!

Аз съм от тези фенове, които се измориха. Ще прозвуча малко грубо,но туй то. Взаимодействието,ще има или няма да има,си е проблем на ОГМ,Афра и Мерт. Те да се оправят. Те докараха нещата до тук. Отказаха много свестни хора да коментират и да се занимават. Сега да работят с това, което имат. Да се оправят с лудите.
За АБИ много съм разочарована от самото начало как го рекламират и какви глупости правят. Историята е интересна,има много хубави ъгли,неща, които могат да развият. Всичко от самосебе си да стане и хората да коментират. Всеки да хареса различни неща. Това, което мен ме отблъсква е очевадното натрапване на двамата главни. Какъв е тоя зор да докажем, че двойката е много хубава. Досега може би не съм попадала на такъв проект,в който толкова да бутат главните. Грубо ми е на мен това изпълнение. Дори и да не е любовната история на първа линия, това ръчкане. Сега и новината с целувките,та и интервю да се отричат слуховете.
Защо трябва любовта да е между героите на Афра и Кенан. Толкова добре може да измислят нещо и да завъртят с други герои. Всеки да си има други интереси.
Не знам просто какво са се заинатили.
Още мъча аз 3 ти епизод Simple Smile Нещо не ми достига времето

# 394
# 395
  • Яко в Матрицата...
Резюме 4. епизод

Докато Доган и Йълмаз се опитват да открият хората зад въоръженото нападение в контейнерния терминал, с раняването на Чаала всичко се обърква. Става ясно, че истинската цел на нападението не е била Чаала, а пликът и снимките в него. Доган осъзнава, че тази мрачна организация е обгърнала семейството много по-дълбоко, отколкото е мислел. Въпреки раняването си, Чаала не се отказва. Тя е твърдо решена да остане до Доган, за да спаси Мелек и да разкрие истината за Бехрам. От друга страна, докато Синан и Алтън панически се опитват да заличат следите от миналото, Дидем проследява всичко стъпка по стъпка и ги изнудва, като използва направените от нея снимки. Кризата в семейството ескалира, но стара снимка, която Доган открива, отваря вратата към скритото минало на Бехрам и ги отвежда до старчески дом. Междувременно, нов кошмар очаква Мелек в затвора. Появяват се нови изненади с неочакваното посещение на Генджо.

# 396
На Афра фенките явно си искат МЯ. Затова вадят видеа от 5-6 години. Всеки с проблемите си Simple Smile

И аз чакам резюме и снимки, даже май закъсняват. Вторник ми е много крив ден и на мен, но ще свикнем.

Видеото  е от концерт на  Athena Концерти много , групи много

# 397
  • Яко в Матрицата...
От писанието на ОГМ да разбирам ли, че Доган не е видял кой е на снимката? Което е доста смешно, на фона на 5-те минути споглеждания в края на миналата серия. Ей това не им харесвам значи. Така беше и в YÇ, когато Суна фрасна Кязъм по главата с гирата Rolling Eyes За това се сещам веднага, но има и много други такива простотии...

# 398
Гледах в туитър един клип на една французойка ,която коментира АБИ,тя явно не харесва всеки сериал който и да е. Ама както и да е. Щом във Франция се прочуваме 😁
https://x.com/peraafra/status/2018052925977678077?s=46

Говорейки за новия турски сериал ABI, знам, че доста хора ме питаха какво мисля за него. Значи сериалът вече е тук, информацията за него е налична. В него участва актьорът Кенан Имирзалъолу, и него го очаквахме с голям интерес, защото от 6–7 години не беше участвал в турски сериал. Има и актрисата Афра Сарачоуглу, която също участва. Имаше доста полемика заради разликата във възрастта между двамата актьори.
Става дума за драма ,семейна, класическа, но ефективна: авторитет, конфликти, тайни, силни емоции, любов. Първият епизод поставя доста стабилни основи и ако темпото се запази, сериалът може ясно да стане един от най-запомнящите се за сезона. И погледнете рейтингите – те са супер. Честно казано, почти 10…какво повече да се каже? Нищо. Сериалът говори сам за себе си.Мисля, че е много харесан и се надявам да продължи така. Аз лично много го харесах и го одобрявам. Кажете ми в коментар дали сте го гледали и благодаря за обратната връзка.

# 399
  • Дубай
Кой с когото иска да бъде – животът си е техен, както и решенията. В интерес на истината, това не ме интересува толкова; интересува ме да са на екран...
Ама къде, ама защо, ама как може – това са млади хора, ей така!
Социалните мрежи се превърнаха  в бойно поле за чуждите  животи, вместо в място за смислена информация,затова и спрях да влизам. Вместо да прочетеш нещо свястно, попадаш на едни тиради кой с кого и какво трябва да прави...
Здравейте, Благодаря за превода!

# 400
  • София
Кой знае коя снимка е видял и какво е имало на нея. Може и Чаала да е била в крайна сметка и да реши да крие. Харесвам Генджо, нямам нищо против да обърнат малко повече внимание на този образ. Явно ще продължат да създават интрига около него и Мелек, което отново ме навежда на мисълта, че тя ще е детето на Махинур.

# 401
  • Яко в Матрицата...
Кой знае коя снимка е видял и какво е имало на нея. Може и Чаала да е била в крайна сметка и да реши да крие. Харесвам Генджо, нямам нищо против да обърнат малко повече внимание на този образ. Явно ще продължат да създават интрига около него и Мелек, което отново ме навежда на мисълта, че тя ще е детето на Махинур.
Засега няма по-добър кандидат за детето на Махинур.

# 402
Пишат те, колкото да не заспят и да не ги е много срам като отидат да теглят пари от банкомата Rolling Eyes

Да пускат вече Пера и сериалите на Мерт, че да спрат да се занимават с това кой с кого е. Аз бая думички заглуших, много ми е добре в Х Joy
Сега гледат уж АБИ , ама  не стига нещо екшъна  Grinning Днес са на тема 1 клас Изучават цифрите и знаците Grinning
Чакам да  гледам "без сТреС' кой с кого , как и защо Grinning
Тук поне е ясна картината

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 17:32 от KrasiAnna

# 403
И аз харесвам Генджо и искам повече да дадат неговата история. Писах и,че искам накрая Чаала да е изработила всички Simple Smile Милите зелени очи и накрая бам да прецака всички.
Засега и аз не виждам друг заподозрян за дъщеря на Махинур освен Мелек.
На мен лично би ми било по интересно,ако дъщерята на Махинур се появи от някъде другаде и е нещо неочаквано. И да обърка всичко. Прекалено ми е клише,ако детето е останало в семейството така да се каже Joy
Друго, което си мисля. Махинур дали знае, че детето й съществува. Може на нея да са й казали, че е умряло. Или нещо друго да е станало. Все пак още не е известно кога баш е спряла да говори Махинур и какво е станало.
Историята е интересна,дано така да задържат. Да не я унищожат по типичния за тях турски начин Simple Smile

# 404
  • София
За първи сезон със сигурност имат сценарий, във втори ще се занимаваме с бившата годеница на Доан JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт