Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 20 133
  • 440
  •   9
Отговори
# 420
Наде, има упойка бре 😁😁...Емоционална анестезия й приложи доктора, гледай го с превод. Хигиената беше на ниво,все пак Доан само с инструменти работи, не пипа раната с ръце 😉, сигурно преди това я е дезифенкцирал. По третия въпрос - ще видим в епизода, а и доктора е доктор все пак, всичко е виждал 🫣.
Искам да ви кажа, че отдавна не се бях смяла така 🤣🤣🤣...Чаала ме уби🤣🤣🤣. Така я виждам аз 🤣https://www.facebook.com/share/r/1T587p5mc6/

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 19:40 от Dichkata

# 421
Диче - Joy Joy Joy Уби ма
И още един въпрос към теб - къде се дяна тоя еднорог 🦄 Wink

Афра е номер едно Heart

# 422
  • София
Какъв еднорог, чакаме някой да отрече слуховете 😂😂😂

Бая народ има в YouTube - 27 хил ми дава, дано до края станат поне 35 хил.

Много интересно им развиват отношенията, но ще коментирам след превода на серията

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 20:50 от MysteryG

# 423
Момичета,от клипчетата, които видях Абито и Чаала ме подсетиха за една песен.
"Докторе на помощ, хайде помогни им, влюбена съм лудо" - Глория Joy
Та специален поздрав от мен:
https://youtu.be/BaBoRYcg4I8?si=OuTNhlQzu-c6BcKK

# 424
  • София
Дано детето на Махинур е живо. Историята им със Синан определено ще е интересна за проследяване. Даже в момента ми е много тъжно за тях двамата. Тахир видя бременната Махинур пред ресторанта и я събори на земята, нещастник.

# 425
Махинур всеки епизод ми разбива сърцето 🤕🤕💔💔💔....Погребала е гласа си, заедно с детето си...Значи тя мисли, че бебето й е умряло. Синан я е търсил и не я е забравил .

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 23:27 от Dichkata

# 426
  • София
Излезе, че голямата дъщеря си е представяла как задушава баща си с възглавница. Тоя я е пребивал, доколкото видях, бил е наистина ужасен човек. Честно казано само Синан изключвам от заподозрените. 
Сега тъкмо блъснаха Дидем.
Имаше и реклами, най-после Simple Smile

# 427
Оооо...Какъв финал! Браво!🔥🔥🥳🔥 Доан разбра, че Бехрам е Бердам! Много интересен епизод, нямам търпение за буквичките утре.
Доколкото разбрах Ханджиоглу имат и друг голям враг. Той е помогнал на Бехрам в затвора,  явно от него са парите.
Гюлшан продължава да е главната ми заподозряна. Аз лично не съм сигурна, че си е представила това с възглавницата, защото беше с други дрехи 🤔🤔...Може би е тръгнала да го прави, но някой е дошъл. Може би си го спомни това. Тахир е чудовище!!!!🤬🤬🤬
Страхотен епизод! Гледайте го!

# 428
  • София
Аз съм така след финала на серията

Хем не гледах през цялото време и ми беше много по-интересно от миналия епизод. Чакам да видя ще има ли фраг.

# 429
Страхотно завърши. Слаб епизод няма за сега. Става  още по-интересно,хем те държи. Чакаме фрага всеки момент надяваме се

# 430
  • София
Диче, аз още не мога да преценя кого по-напред да подозирам. Всички може да са, този е бил ужасен. Излезе, че и лелята е знаела за бременността на Махинур.

# 431
Каква игра с очи на Афра на финала ❤️❤️🔥🔥
Чаала разбра, че Бехрам е убиецът на баща й. Със сигурност знае, че това е Бердам Санджар. Бехрам искаше да й разкаже, но доктора го изпревари....

# 432
# 433
# 434
  • София
Явно няма да има фраг, жалко.
Това е финалната сцена. Наистина страхотна игра на Афра 💥💥💥

https://x.com/i/status/2018795661500527094

За нетърпеливите, има автоматичен превод

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 23:38 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт