Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 27 415
  • 585
  •   5
Отговори
# 570
Много ми прекъсваше озвучката и първия час го пропуснах. Махи ми разби сърцето отново 🤕😓...Каква мъка...
Майката на Чаала е сменила фамилията, за да се крият. Затова са с различни имена с бащата. Гюлишан си има друго гадже явно. Шимшек влезе рязко в сериала...
Бехрам е абсолютно луд 🤯🤯
Сабина пак възклицаваше милата 😁❤️....Каза, че не е очаквала толкова да й хареса сериала. Като гледам целия епизод с превод ще пиша пак.

# 571
  • София
Не знам, сега се мъча да проследя една дискусия в Х. Там са убедени, че новият мафиот е роднина на Чаала - баща или дядо. Те арабките са филмарки, може и да не са разбрали и сега да си го измислят.
А от какво са се крили, че да си сменят фамилията?

# 572
Имаше ретроспекция. Бердам беше пратил писмо на Махи от затвора. Той в писмото го пишеше това. Търсил ги дълго, защото си сменили фамилията.  Махи превъртя и почна да си реже косата 😓😓😓....Явно й е пращал писма постоянно

# 573
  • София
Обаче това с Шиле направо ме уби.

Изобщо не вярвам в съвпаденията. Същото е и с родата от Ван. Добре, че вече няма кой да им обръща внимание из социалните мрежи.

# 574
Много ми харесва Афра. И за мен стават все по-добър тандем с Доан. Много я хвалеха Афито тази вечер в Х. Те и ппц си я хвалят ,но тя става все по-добра и по-добра. 😘
Утре ше видя проведа аз ,ако няма проблем и ще коментирам.
Имало е сбирка

# 575
  • Яко в Матрицата...
Още едно стори от Афра Simple Smile

Рени, може ли превод?
Не съм видяла, сори...
Изглежда, че ще успея за епизода

# 576
Уха,момичета,какво се случва?Бях напълно убедена,че след снощната серия стрелкичките ще са с тия показатели,но нагоре и зелени.Такова беше убеждението и на Събина.Тя каза,че за пръв път и харесва такъв сериал и беше възхитена от сценария и играта на актьорите.Също каза,че първо гледа дали ще и допадне сценария и после актьорите за да хареса сериал.Беше убедена,че и мъжете гледат заедно с жените си.Даже препоръчала сериала на баща си,който е луд фен на Града и той също бил възхитен.Между другото Града също беше надолу.Дали драгия турски зрител не се пренасити от екшън-драми?Не знам,но дано сега не започнат отново да пишат на коляно сценария и да забатачат цялата история както направиха с Рибарчето.

# 577
  • София
Аз си пуснах на началото на серията с превод, много ми харесва. Според мен проблемът е, че трябва да се гледа внимателно, а и те добавят още и още загадки всяка серия. Малко прекалиха със свръхестествените способности на Доан.
Дано не започнат промени, на мен сюжетът много ми харесва. Вярно е, че заради Афра го започнах, но пък ми стана интересно.

# 578
  • Яко в Матрицата...
Не съм гледала още серията, само клипчетата с рушащата Чаала и пишещата бележки Махи, но явно нещо не им е харесало на комшиите. А и ön izleme-то, как го забравих Joy Малко в повече ми идва кунг-фу-то на Доган... Без да съм спец по таро, виждам, че Шнура ще се понамеси в списването на сценария Wink

# 579
# 580
  • София
Мерт май само журналистите не са го намерили, бая снимки излязоха.

Прекалено беше онова с кола в резюмето. Дано не се меси много Шнура. За вдигане на социалния рейтинг трябва да помисли, ама без простотии. Хората искат нещо хубаво. Достатъчно е да накара Афра да пусне няколко весели клипа зад кадър. Дирен също, хората го харесват много. Синан е приет много добре. Могат да пробват и да видят дали ще има резултат. Нищо не дават, само някакви снимки с ИИ да броят дните.

# 581
От екипа на сценаристката ли е не знаят , но се радват Grinning
Започването  уж  е близо Kissing Heart
Мястото е офиса на ОГМ

https://x.com/Lavinia110202/status/2021617982989111561

# 582
От екипа на сценаристката ли е не знаят , но се радват Grinning
Започването  уж  е близо Kissing Heart
Мястото е офиса на ОГМ

https://x.com/Lavinia110202/status/2021617982989111561

Хайде дано. 🥳

# 583