Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 27 688
  • 594
  •   8
Отговори
# 585
Имаме още раздвижване около Делканлъто.

# 586
Въъххх ,  ето я и Хазан

В „Деликанлъ“ ролята на Хазан е обявена; Мелис Сезен става партньорка на Мерт Рамазан Демир  
🔷В преговорите, които продължават за канала на OGM Pictures за сериала „Деликанлъ“, въпросът кой да даде живот на Хазан – голямата любов на Юсуф (Мерт Рамазан Демир) – беше тема на любопитство. Собственичката на ролята е популярната актриса Мелис Сезен. 👇

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2021674094463160612
Снимките на сериала "Delikanlı" ( Млад мъж) ще започнат през следващите дни. Докато преговорите с канала продължаваха, въпросът кой ще играе Хазан, голямата любов на Юсуф (Мерт Рамазан Демир), беше обект на много спекулации. Ролята е дадена на популярната актриса Мелис Сезен . Очаква се Сезен, която беше първият избор за ролята от самото начало, да привлече вниманието като централен герой в историята.

Не съм я гледала никога Сега е с черна коса
 От Инстаграм ми се вижда малко "луда" Grinning

# 587
Мелис я гледах в "Мрежа от лъжи" с Джансу Дере, голям перушан беше там. 😂 Иначе играе добре, според мен. 😃

# 588
След няколко интриги все пак ще е така JoyJoy

# 589
След няколко интриги все пак ще е така JoyJoy

Идеални са пу пу пу🤣

# 590
  • София
Пишат, че много добре играе лоша. Аз не я знам. В Х май са на двата полюса.
Ама не сте писали за Самед, той ще е един от сценаристите. Според мен просто ще е клоунът в Х, да им вдига социалния рейтинг 😂

# 591
Ама не сте писали за Самед, той ще е един от сценаристите. Според мен просто ще е клоунът в Х, да им вдига социалния рейтинг 😂

Самед е ненадминат в това. 😄

# 592

Точно JoyJoy  Хаос да има

Да не дремят по акаунтите само JoyJoyJoy

# 593
Ооо,тя била и доста палавичка.Четох сега за нея,че била много влюбчива и даже не смятала за нещо лошо да пофлиртува леко с женен мъж.Баща албанец,майка гъркиня ами доста добра комбинация.Гледала съм я някъде,но явно е било от тук,от там.Танцьорка професионална.Кумир–Натали Портман.Горкия Мерт,как ще се разправя с две жени?Онова,мъничкото обаче е по–готино.Каката изглежда доста по–зряла за годините си.

# 594
Само за 2 часа над 1 милион преглеждания на новината. 😎

Общи условия

Активация на акаунт