Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 28 144
  • 605
  •   13
Отговори
# 585
Имаме още раздвижване около Делканлъто.

# 586
Въъххх ,  ето я и Хазан

В „Деликанлъ“ ролята на Хазан е обявена; Мелис Сезен става партньорка на Мерт Рамазан Демир  
🔷В преговорите, които продължават за канала на OGM Pictures за сериала „Деликанлъ“, въпросът кой да даде живот на Хазан – голямата любов на Юсуф (Мерт Рамазан Демир) – беше тема на любопитство. Собственичката на ролята е популярната актриса Мелис Сезен. 👇

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2021674094463160612
Снимките на сериала "Delikanlı" ( Млад мъж) ще започнат през следващите дни. Докато преговорите с канала продължаваха, въпросът кой ще играе Хазан, голямата любов на Юсуф (Мерт Рамазан Демир), беше обект на много спекулации. Ролята е дадена на популярната актриса Мелис Сезен . Очаква се Сезен, която беше първият избор за ролята от самото начало, да привлече вниманието като централен герой в историята.

Не съм я гледала никога Сега е с черна коса
 От Инстаграм ми се вижда малко "луда" Grinning

# 587
Мелис я гледах в "Мрежа от лъжи" с Джансу Дере, голям перушан беше там. 😂 Иначе играе добре, според мен. 😃

# 588
След няколко интриги все пак ще е така JoyJoy

# 589
След няколко интриги все пак ще е така JoyJoy

Идеални са пу пу пу🤣

# 590
  • София
Пишат, че много добре играе лоша. Аз не я знам. В Х май са на двата полюса.
Ама не сте писали за Самед, той ще е един от сценаристите. Според мен просто ще е клоунът в Х, да им вдига социалния рейтинг 😂

# 591
Ама не сте писали за Самед, той ще е един от сценаристите. Според мен просто ще е клоунът в Х, да им вдига социалния рейтинг 😂

Самед е ненадминат в това. 😄

# 592

Точно JoyJoy  Хаос да има

Да не дремят по акаунтите само JoyJoyJoy

# 593
Ооо,тя била и доста палавичка.Четох сега за нея,че била много влюбчива и даже не смятала за нещо лошо да пофлиртува леко с женен мъж.Баща албанец,майка гъркиня ами доста добра комбинация.Гледала съм я някъде,но явно е било от тук,от там.Танцьорка професионална.Кумир–Натали Портман.Горкия Мерт,как ще се разправя с две жени?Онова,мъничкото обаче е по–готино.Каката изглежда доста по–зряла за годините си.

# 594
Само за 2 часа над 1 милион преглеждания на новината. 😎

# 595
  • София
Самед направил панаира и отрекъл, че ще е част от сценаристите.

Четох малко настроения, едни от Мертовите направо си написаха, че женския каст не ги интересува, ще си гледат пашата (имам предвид профили, дето само чакаха да обявят Хазан, че да го шипват с нея 😂). Други са в пълно отрицание и са решили, че Мелис ще е добра и ще е за Мерт в този сериал. На мен тя визуално ми се вижда доста по-голяма от него, предвид, че той в момента изглежда на 22. За Салих обаче е идеална Simple Smile Видях, че са си партнирали и са се разбирали много добре.

Фенките на Мелис и Мина се скарали, коя е главната, Бирсен така ги пише, че да се извлече максимума от взаимодействието.

# 596
Добро утро, момичета!😊

Това е по повод на ужким многото главни роли, които щели да са. 😜

# 597
Самед направил панаира и отрекъл, че ще е част от сценаристите.

Четох малко настроения, едни от Мертовите направо си написаха, че женския каст не ги интересува, ще си гледат пашата (имам предвид профили, дето само чакаха да обявят Хазан, че да го шипват с нея 😂). Други са в пълно отрицание и са решили, че Мелис ще е добра и ще е за Мерт в този сериал. На мен тя визуално ми се вижда доста по-голяма от него, предвид, че той в момента изглежда на 22. За Салих обаче е идеална Simple Smile Видях, че са си партнирали и са се разбирали много добре.

Фенките на Мелис и Мина се скарали, коя е главната, Бирсен така ги пише, че да се извлече максимума от взаимодействието.

Бирсен така го е написала че не може да се разбере коя точно е главната, и аз се обърках честно казано

# 598
Мелис не е в главни роли и се съмнявам сега да я направят такава.

# 599
Lilia* в "Гюлджемал" е била в главната роля,но и аз мисля,че тук няма да е.Все пак се говори за приключила връзка и зараждане на нова.Акцента трябва да е на новата.В "Гений" махнаха главната заради тая.

Общи условия

Активация на акаунт