Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 28 541
  • 612
  •   8
Отговори
# 600
Според мен след "Пъпките" е абсурд Мина да приеме роля, ако няма да е главна.

# 601
И аз така си мисля.В крайна сметка първа беше Мина и едва сега включват тази значи,ролята и не е от първостепенно значение.Радвам се,че Бадемджи ще участва.Той е един от любимците ми.Жалко,че последния им сериал с Йозпиринджи не просъществува.Мерт и Бадемджи,неочаквано добра комбинация.И все пак нашия не е за завиждане с две жени,харем султан.Загледах "Под един дъжд" заради Таро.Тъпа история,а Таро е един от злодеите.В сериала са двамата с майка си,но майка му е в положителна роля.Не знам колко ще просъществува.

# 602
Тези ги финализират на 51-ви епизод, дали няма да сложат Мерт в сряда?

# 603
  • София
Онур освобождава срядата. Няма сериал с такъв тип аудитория в този ден. Аз продължавам да съм на мнение, че за Ешреф има договорена бройка епизоди, която нашият продуцент знае.
О и да не пропускаме факта, че ще му е от полза да сложи двамата Мертовци в един ден. Ще вдигне много социалното взаимодействие.

# 604
Онур освобождава срядата. Няма сериал с такъв тип аудитория в този ден. Аз продължавам да съм на мнение, че за Ешреф има договорена бройка епизоди, която нашият продуцент знае.
О и да не пропускаме факта, че ще му е от полза да сложи двамата Мертовци в един ден. Ще вдигне много социалното взаимодействие.

Нашият първо му взе Мина, а после да бъдат и в един ден, в Х ще стане мазало. 🤣

# 605
Днес нашия Дирен е рожденик. Да ни е жив и здрав. 🍀

# 606
  • София
Жив и здрав да е Дирен, дано пак качат клип от рд на сета Simple Smile

Още един актьор при Мерт

# 607
В допълнение на новината от Мистери, тук има едно изречение за образа на Мурат.

# 608
  • Яко в Матрицата...
Днес нашия Дирен е рожденик. Да ни е жив и здрав. 🍀

Да е жив и здрав Дирен, и много успех! 🧿

Мерт и Мелис... Ще видим... Joy

# 609
m&m1 Grinning вече били се срещали на сцената Grinning

https://x.com/elma_u7/status/2021951375819866539

От това , което видях засега фенките на Мелис С харесаха Мерт , за разлика от преди на Мина

Имаме team m&m1  и team m&m2 Joy

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 18:19 от KrasiAnna

# 610
Краси, Шнура ще откачи от радост, че предстоят фенски разправии покрай двете. 😂

# 611
Добър вечер,момичета Kissing Heart
Нещата около Деликанлъ започнаха да се развиват доста бързо и това е много ,много добре Simple Smile
Добре са подбрали брата на Юсуф и на външен вид и на излъчване .По външни прилики братчетата ще си приличат ,а по излъчване тоя Мурат ще си е гадинка ми се струва.
Мелис Сезен ,хмммммм ,еми доста добре играе лошите си героини.и е красива  и провокативна баш както си трябва за нуждите на Хазан . Simple Smile
Главната двойка  ще са Мерт и Мина/Юсуф и Дила ,а второстепенната двойка ще са героите на Салих и Мелис.Бирсен както винаги обича да създава напрежение с публикациите си така че аз хич не и се връзвам на свободните съчинения  дето ги пише.В "Мрежа от лъжи" главната героиня беше Асия ,а второстепенната ,въпреки достатъчното екранно време беше героинята на Мелис.така че и при нас предполагам ,че Салих и Мелис ще си имат достатъчно екранно време за историите им ,но главната двойка са и ще са до края  Юсуф и Дила. Simple Smile
ЧРД на Дирен ,да  е жив и здрав и да има възможност да играе все такива силни и запомнящи се роли както до сега.
Гледах в Х  откъсчета от АБИ ииииии Афито на всякъде страхотна . Hands Clap  Не ми достига време тия дни да изгледам епизодите и затова не коментирам нищо по сериала ,ноооооо при първа възможност ще си нвакасам и ще разказвам впечатления тъй че да не ме отписвате от домовата книга на гледащите АБИ ей. Simple Smile

Афра изиграва всички емоции толкова достоверно така че човек напълно да и повярва и да  влезе в сюжета на дадения сериал и да се потопи в негово напълно.  Heart

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 19:14 от Eny87

# 612
Лили започна вече да се радва
Питат къде е Мина Grinning

Ето я и Мелис https://x.com/birsenaltuntas1/status/2021990348889956444

Мелис Сезен за Мерт Рамазан Демир – възхвала  
📌 Мелис Сезен, лице на марката Mad Parfumeur, каза, че се запознала с партньора си Мерт Рамазан Демир от новата ѝ сериал „Деликанлъ“, и че много харесва неговата енергия.

2 дена целият  ПР през Мерт върви
И после имало 4 главни роли Grinning

Общи условия

Активация на акаунт