Отговори
# 285

Привет от мен и Талисмана ни 🤍

# 286
# 287
Хайде , народе докато още не се е изчерпало . Супер ефикасно лекарство , което лекува с любов Heart

Ох не спирам да се хиля Joy

# 288
Дулито и Лайчето тъй е запали всичко живо и сега си гледа кефа типичен осмокрак машо... Wink

# 289
Хайде , народе докато още не се е изчерпало. Супер ефикасно лекарство , което лекува с любов Heart

Ох не спирам да се хиля Joy
Ако лекува и преяждане - с удоволствие посягам към него.
Момичета, да ви се похваля - днес такава хубава разходка си направихме с децата до Ботевград и с. Чавдар.
Ако имате път натам - препоръчвам ви да посетите "Зелената къща" на Ботевград. Приятна атмосфера и невероятно вкусна храна. А след това разходката до параклиса и парка на Чавдар също беше много разтоварваща.

Скрит текст:

# 290
# 291
Много хубава разходка сред природата и времето беше идеално. Браво заредила си се с емоции. Ако имаме път на там ще имаме предвид да посетим мястото.  Какво си хапнахте местни деликатеси и десерт. Yum

# 292
Гледате ли избора на филма за Стоичков?
Емич радвам се ,че си изкарваш супер.

# 293
Досега гледах предаването за Стоичков. Не съм пропускала нито един епизод.
Финалът беше много добър. Доста се развълнувах, защото винаги съм харесвала Стоичков, а и актьорът, който ще го играе ми допадна.
Феми, в този ресторант изборът на ястия е много труден. Ние бяхме 11 души (малкият ми син там отбеляза рождения си ден). Всеки от нас си поръча нещо различно и всички бяха очаровани от вкуса и страхотно аранжираните чинии. Но аз си хапнах арменска салата с патладжан (обожавам патладжан), после се пренесох в Истанбул и си похапнах Адана кебап и за десерт спаначена торта. Yum

# 294
Баща ми е учил със Стоичков една година от него знам как не го е влечало училището и тн и се познаваха.
Гледала съм записи от великия момент и аз харесвам г-н Стоичков който и да го изиграе просто беше един и Перо беше добър ,но Кристо беше по истински другия по актьорски а актьорството е важно да има и душа не само наизустени диалози.

Общи условия

Активация на акаунт