Отговори
# 15
Да сръбнем.. Yum

# 16
Веднага скачам за кафето.
Водя си и компанията...

# 17
Сега като съм в нас си припомням първия сезон на Шербета една грешка на Фатих докъде ни докара
И после гледам ,че направи този грях с изневярата към бременната си съпруга баш по Рамазанския период. Шерефсиз!

После ми идеше го убия ,че беше гузен и нищо не си каза и я остави да отмъсти и да си мисли ,че дори е имал връзка с тази уличница заради която умря и детето им и остана само дъщеря им жива. После номерата му да си ги върне вземайки детето изкарвайки я луда защото не му даваха да си вижда детето. После вземането на детето с полиция и номерата да я докара в къщата и въпреки ,че искаш да убиеш Фатих през тези всички ситуаций си казваш : Ейваллах! Просто не си представям друг да беше Фатих като гледам точно тези моменти. Затова бяха отворили и страница:Зашлеви Фатих!

Ти можеш да обичаш само и единствено себе си! - Тук Доа не беше права! Тя много добре знаеше ,че Фатих я обича ,но да егото му него го обичаше повече в моментите в които не му даваха да си види детето може би иначе тези пъклени планове защо да ги измислим?

Сега разбирам повече някои неща правилно казват хората ,че повторението е майка на знанието а аз много обичам да вниквам в детайлите и сцените и все пак язък голям е тази двойка да беше похабена заради сценария предимно защото е толкова омърсена ,че не е истина. Изневяра , събраха се ожениха се тя по скоро да си отмъсти на майка му , после той иска развод рева два дни и майка му докара буля която чичо му беше минал преди това без той да знае отиде и каза женя се... Тоя момент убива буквално защото там още чака да не му се пожелава щастие.

После направиха всичко възможно да ни накарат да харесаме новата буля:Моя въпрос - Чи как? Тя преди това спа с чичо му? Даже връзка имаха някаква флиртова. Нейсе!
През това време Доа беше самотна майка и с Фатих се срещаха по кафетата а поне се беше върнала да учи което пак беше нещо да подчертая - стоматология.
Хайвана Фатих се ожени за Гьоркемчето и тя даде за душата на цялата фамилия от всякъде като майка и умря се показа в цялата си шизофрения. Целият розов облак продължи докато Доа не се запозна с Гирай и Фатих не ги видя как се целуват в университета - карма.

Разкъсан м/у двете жени тази в сърцето му и тази кяото мама му хариза като кон с капаци се луташе на ляво - на дясно. Но всичко се промени като разбра ,че Гьоркемчето е спала с чичо - фамилно изтриха чиче а Гьоркем се хвърли от терасата и го набеди ,че той я бутнал. За щастие на Гьоркем тя беше бременна от Фатих и се спаси да си плете мръсната кошница а той стана пленник на нейните заплахи и страхът ,че може да не види дъщеря си и Доа повече и прие ролята да продължи брака си ,но тайно страдаше за Доа която беше се оженила за негодника Гирай който хич не беше хрисим и ние го видяхме да спи милион пъти с доведената си мащеха докато баща му бере душа горе. Това ,че не искаше никакъв допир с Доа и бебе от нея я накара да излезне по нощите и да се намери пред кафенето в което е казала на Фатих ,че е бременна от него. По ирония на съдбата Фатих също беше там избягал от поредните молби на Гьоркем да бъдат заедно.

След този момент той се обнадеждава ,че още има шанс с Доа въпреки ,че не го признава започва да и се обажда за да види детето под предтекст и имаме много хубави моменти - семейни. През това време прави и друга грешка за отмъсти на чичо си обаче си хваща за метреса приятелката на чичо си и купува скъпи подаръци. Гьоркем лъже ,че е бременна с момче защото само това може да продължи родът на Юналовите а през това време чакаше момиче. Фатих и Доа продължаваха да се сплотяват уж за детето и се стигна до тези две сцени
След като Фатих разбра ,че Доа е наругана и нещастна в домът си от снаха си Ниляй я викна отново в същото кафе тогава тя не сдържа сълзите си...

Доа напусна Гирай заради ужасното му отношение и се премести в апартамента на покойната си леля.
Целувката на дивана съм я пускала ,но нека пак да я видите...

Доа бяга като сърна след тези моменти но го желае безкомпромистно а той къса всички окови прекратявайки отношенията си метресата и искайки развод от лудата си жена.

Гьоркем която е напълно побъркана вади на яве позора с метресата на парти за пола на бебето - разбира се и Доа научава там идват думите и Да умреш дори няма да ми е жал! Тя го блокира и той продължава да се опитва да се свърже с нея всячески. Откачалката която следи майка и за малко не отвлича Доа след като промушва чичо му с нож. Тук идва съкровенното признание: Добре ,че те има! - Ако те те има и аз съществувам!

След поредните маниакалности на Гьоркем която бебето и е умряло в корема и Доа чува това отивайки на преглед за себе си тя се хвърля пред колата и от страх да не каже на Фатих. Фатих обаче не вярва на нито една от клеветите и стои твърдо зад Доа. Сам разплита всичко и зарязва позорно пред всички в къщата

Проекта на мама Пембе се проваля - уникална сцена наистина емоцията е на макс може би една от много добри от Доукан. След което идваме на любимата ми част в която можем да споменаем и днешния празник:

В този живот съм обичал само теб!

Двамата заживяват в нейния апартамент и за първи път Фатих наистина се опълчва на семейството си защото преди това бяха длъжни да живеят с тях както повелявала традицията само че Гьоркемчето ще стои ли мислите? Запали всички за НГ за разкош но намери смъртта си като видя ,че и баща и е вътре. Не напразно са казали хората който копае гроб - сам пада в него. ДоФат си бяха щастливи тук дойдоха все смислени моменти .
Но Фатих си е Фатих и пак си е на Доа - Фатих.

Беше поискал от Юсуф да я следи ,но там също много сладко завърши всичко. ;д

После заради хотела го простреляха и бяха принудени да се върнат в бащиният му дом защото той беше останал на количка за известно време.
Слава на бога нещата се оправиха сравнително и бързо и имахме изненада в 88 еп от него като купи къща за тях двамата на нейно име. Тогава тя му предложи брак без да мисли и за секунда вече и така се стигна до сцената в Атина която бях пуснала миналият ден. Само ,че планът му за гузна съвест от преди и обичта му към нея не проработиха той наистина се промени ,но тя така и не повярва в това. Харчеше пари все едно за да го накаже за преди и същевременно му викаше :Любов моя! Жалко ,но факт скромното момиче се беше превърнало в същинска ... но той си я обичаше всякак даже когато ипотекира къщата за да го заведе в Япония теглейки кредит и като загубиха домът си дори гък не каза просто прие съдбата си и се върнаха в домът на тате и мама.
След като мама Пембе беше убита обаче и отровена ,но никой не знаеше това Фатих се опитваше да остане някак изправен реши да почне да спортува а Доа го беше взела и това за мезе. Беше отишла пред офиса уж да го завлече докато брат му беше в лудницата всичките пукници бяха на главата на най-малкия в фамилията - Фатих то това и цял сериал. Баща му имаше метреса която беше лелята на Доа жената остана бременна те платиха затова и се разделиха. После се сближихме с мацето Дефне ,но ейваллах - Аз обичам жена си нямам намерение да си разваля семейството и я отблъсна Доа която е лудичка не по малко от Фатих разбра нещата по грешно и прави панаири

В крайна сметка новата жена на баща му доказа ,че е невинен и така го прикотка заедно с Доа към нейният фронт. Тук имаме 3 серий все с хубави моменти а танца в дискотеката има ли забрава?

Ф:Искам да създавам основите си с теб не да бягам от теб!

Само ,че съдбата имаше пореден ужасен план за тях двамата родния му брат го застреля докато той се опитваше да спре масовия разстрел от негова страна.

4ти сезон има ли смисъл да го разказвам? Всички знаят какво изживяхме...
Жалко защото наистина химията им беше ескалибур!

Прощавайте за поредното мрънкане ,но исках да го споделя...

# 18
Диди, благодаря за обзора, който си ни направила на Шербета. Отне ми време да те изчета, но разбирам вълнението ти.
По същия начин и аз се чувствам само като се спомене "Asla Vazgeçmem". За Ийт и Нур мога да пиша, без да се уморя и никога не ми омръзва да ги гледам.

# 19
Извинявам се ако съм натоварила някого ама много ми е пресно това похарчване аз още две не мога да преживея затова ще ви поздравя с два клипа на другите ми похабени двойки.

# 20

Rolling Eyes

Амине с фотки от зимната почивка..
ама как можа да са снимани така отдалеч,
пише че са били само 2 дни защото малката Ела
се разболяла и си тръгнали още през нощта

# 21
Чакам Емито да се появи да пусне гифката с китки на Ешко Тек.

Дживелека едно нормално даване на цветя не ми написа и на мен ама нейсе...

# 22
Да сложа и другите фотки от Амине, че скоро едва ли ще се появи.

gulseamine
Bof Hotels Uludağ Ski & Resort

Първото ни семейно преживяване в Улудаг продължи 2 дни. За съжаление, трябваше да се върнем поради заболяване, но бихме искали много да благодарим на @bofhotelsuludag. Имахме прекрасни 2 дни, чувствахме се като у дома си, децата се забавляваха много ✨ Това беше първото преживяване на Еда със ски и тя го обожаваше 🤩 Ски училището и персоналът на Bof бяха много топли и приятелски настроени. Ако бяхме останали още няколко дни, Еда вероятно щеше да стане национална шампионка 😅🤭
Бих искала също да благодаря на д-р Еркан Тугрул и неговия екип, които ни се притекоха на помощ, когато Ела се разболя късно през нощта. Те веднага се намесиха, когато температурата на Ела не спадаше, дойдоха да я проверят и не ни оставиха сами 🤲🏻

Определено ще дойдем отново с децата, но този път ще останем по-дълго, ако Бог е дал ✨🤗

Скрит текст:

# 23
Редувам за въпросната гифка!

# 24
Ето я и гифката, ама тя май е специално за Феми.
Любимите ѝ лалета:

# 25
За Феми е аз съм по мечките. Heart

Да пуснем и фонът

# 26
За Феми е аз съм по мечките. Heart

Да пуснем и фонът

Мечките утре ще ги търся.
Толкова съм уморена, че вече буквите на клавиатурата ми се губят.

# 27
Специално за мен Ешко Тек е проучил всичко и ще ме разтопи с лалетата🌷 пък и как се е барнал в това изкушаващо бялоооо и раиран костюм ухаещ на парфюм направо няма нужда от вечеря 😸🤍🔥❤️‍🔥💥💋💋🫣

# 28
Седя и се чудя Кетче в кой ъгъл е бил като е отрязъл тия сцени сега защото в епизодите ги няма а в фрагмана ги има. Чакай сега и затова да мрънкам!

Ще умрат ли ако пуснат интернет версия??? Много е зле човек да намира такива неща като преди това не е гледал като е трябвало и сега да се ядоса.

# 29

Hearts

Joy *Четвъртък е,
 а не ми се работи все едно е петък..*

Общи условия

Активация на акаунт