Отговори
# 90
Много отлагах и все си виках - недей. Ще ядеш линча Дидке ама не можах...
Просто....ДоФат

https://x.com/roseblack_95/status/2015171367457481010?s=20

# 91
Много отлагах и все си виках - недей. Ще ядеш линча Дидке ама не можах...
Просто....ДоФат

Диди, видеото е много въздействащо и чудесно озвучено.
Защо трябва да ядеш линч?!
Това е твоето виждане за любовта на Фатих и Доа. На който не му харесва, да не гледа, а още по-малко да коментира. Просто подминава.

# 92
Феновете на Съла мразят Доукан. Фенките на Доукан мразят Съла. Аз съм бясна на Съла и на Доукан съм бясна ,но като се сетя каква мъка беше този целия сезон за него и за капак всичко което стана и снощи....
Благодаря ти Еми ,че винаги намираш думи с които да ме усмихнеш! Не съм весела тези 2 дни ,но малко ще ме изтраете такава все пак съм си раче.

Тези двамата бяха много красиви с всичките си кавги, токсики и любов

# 93

Heart Eyes Sunglasses

Nature Sunny ДОБРО УТРО*

Flowers Rose ДИДИ* кой кого мрази и колко си бясна
 на Съла и Доукан не схващам но видеото е хубаво ,
защо чакаш линч?!..ама и това да стане,нЕма лошо,
по-добре е от "мижав интерес" и "без коментар"..
изборът е м/у  "Просто те обичам" и "Майната ти, любов"
.. всеки сам си преценЯ*

# 94
Здравейте, момичета!

Най-доброто утро е:
Когато ставаш...
Измиваш се ...
Изпиваш си кафето..
И се връщаш в леглото!

Нека неделният ден бъде изпълнен с уют, слънчеви мисли и вълшебни мигове!

25 януари - Световен ден на средствата за масова информация

На датата 25-ти януари, отбелязваме Деня на средствата за масова информация, които отдавна не се изчерпват с радиото и печатната преса. В съвременния свят информацията ни залива отвсякъде и наистина е "масова" - електронни медии, печатни медии, интернет, безброй радиостанции и дори лични блогове. Имаме широк достъп на много и всякаква информация.
Факт е, че българският гражданин има възможността да избира. Често изборът не е лесен, защото уж еднаквата информация звучи различно през различната призма. Но все пак той е важен, защото най-добре се взима решение, когато то е информирано решение и най-добрият избор е информираният избор.
Да си пожелаем в днешният ден да бъдем информирани честно и коректно, за да може изборът ни да доведе до добри резултати.

# 95
# 96
Нов изглед от сторито на Толга. Отново е някъде по света...

Според AI - Това е снимка на Музея по естествена история в Лондон.

# 97
Еми забравяш че имахме Лондончанин Мерт миналата година 😆

# 98
# 99
Здравейте, момичета!

"Научете се да казвате „Не “ на всичко, което ви разрушава и „Да“ на всичко, което ви прави щастливи."

Седмица, изпълнена с прекрасни изживявания ви пожелавам!
Успешен понеделник!

# 100
Здравейтеее.🙂🥰❄️☃️🌦️ Благодаря за всичко споделено. Значи Толга е в Лондон.Heart Eyes Нека споделя по нещичко и да качва.

# 101
Ето я и статията за донора на Уфук:

Добри новини от Уфук Йозкан: Намерен е донор, започва обратното броене до операцията!

Намерен ли е донор на черен дроб за Уфук Йозкан? Добри новини пристигнаха за известния актьор Уфук Йозкан, който очаква трансплантация на черен дроб. Самоличността на донора и последните новини за здравето му са в нашия новинарски репортаж...

MAGAZİN
Дата на публикуване: 24-01-2026 12:29
Уфук Йозкан , който преминава през трудни времена поради чернодробна недостатъчност, най-накрая получи добрата новина, която чакаше. Процесът за известния актьор, който дълго време търсеше подходящ донор, достигна положителна точка. Йозкан, който се бори с цироза от около две години, беше хоспитализиран, след като здравето му се влоши. Широко разпространените призиви в социалните медии дадоха ефективни резултати през този критичен период.

Критично развитие за чернодробна трансплантация
Успешният актьор Уфук Йозкан е диагностициран с чернодробно заболяване през 2023 г. Оттогава той е преминал интензивна програма за лечение под наблюдението на лекари. През последните седмици обаче тялото му започва да се бори с лечението. Медицинските екипи решават, че животът на Йозкан е изложен на риск и че е необходима спешна трансплантация на черен дроб. След това решение членове на семейството и близки приятели се мобилизират, за да намерят подходящ донор. Чакането в болницата най-накрая поема нов обрат с добри новини.

Изцеление от колега пазител на сета
Търсенето на донор е било потърсено от някой, с когото известният актьор е работил в миналото. Член на екипа, работил зад кулисите на стар телевизионен сериал с участието на Уфук Йозкан, се е предложил като доброволец. Този човек е подал заявление в болницата за необходимите изследвания. След подробни прегледи медицинската комисия е установила, че донорът е подходящ. Тази солидарност, особено в рамките на филмовия екип, е създала голям източник на надежда за процеса на трансплантация. Резултатите от тестовете на доброволния донор са ускорили подготовката за операцията.

Семейно съобщение за понеделник
След тези развития, братът на актьора, Умут Йозкан, предостави важна информация на пресата. Умут Йозкан заяви, че вече са достигнали последния етап от търсенето на донор. Той подчерта, че процесът в момента е 90% успешен. Той също така спомена, че лекарите щателно управляват процеса и ще споделят окончателните резултати в понеделник. Семейството изрази своята благодарност към всички граждани и здравни работници, които са ги подкрепили през тези трудни времена. Накратко, хирургичният процес за Уфук Йозкан официално става по-ясен. В резултат на това здравето на актьора ще навлезе в нова фаза с операцията по трансплантация, която ще се извърши през следващите дни.

Толга е участвал заедно с Уфук в сериала: "Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı".

# 102
Благодаря за споделеното дано се и справи Уфук😌
Това дръвце ще е новия Фатих бога ми по голям смях не съм виждала

# 103
Радваме се че вече има донор за човека. Ох това е толкова сериозно... Важното че е има подкрепа и желание да се бори и живее. Пожелаваме му да се възстанови.  Hands Pray

Диди , кой е този еркек, който ще  замести Доукан ? Изглежда симпатяга и дори и хубав на тази снимка. Щом му викаш дръвце значи не ти харесва, като актьор.

Аз си казах вече какво мисля по въпроса. Най добре е да го финализират този сериал щото проблемите там са много и не са от сега.

# 104
Феми трагедийка е Левента първо няма как да е толкова лачен и Фатих положението за мен всв едно да бяха сменили Ферит в Чапкъна толкова допринасяне има за проекта

Джанъм Баръш 😇

Общи условия

Активация на акаунт