Отговори
# 60
Много добре се е получило с талисмана. Animal Dog

Ох , Дидкоооо не ти е лесно изживяваш ги нещата. Жалко наистина. Доукан каквото и да е съгрешил си е признал и съжалява. Човешко е. Не бива така. От канала постъпват много лошо и грешно. Личи си разочарованието на Доукан и е прав. Това са 4 години от живота му и изтърпя какво ли не заради тази роля и сериал. Мисля че е безсмислено да търсят нов герои заместник.  Този сериал отдавна не е това , което беше така че защо не го приключат и да се свърши с тия мъки от всички. Без работа няма да останат. Доукан не е първият нито последният. Дано не прояви слабост и да затъне още повече ако няма подкрепа.  Hands Pray

# 61
Flowers RoseДИДИ* немога да те утеша, трябва да го приемеш
защото навсякъде са строги и безкомромисни
когато става въпрос за наркотици,
как се подлъгват незнам,зарибяват ли ги
 но..връщане назад няма
Weary

# 62
Доукан научава от социалната медия никой не му е казал нали се сещате ,че е работил цяла седмица? Това е нелепо! Но в момента в Х всичко живо откачи даже и фенове на Съла се застъпват няма нещо по велико от сопата на Аллах много хубаво оставя всички на нея...

Аз мисля ,че никой няма да стои и секунда в момента и ще си го прибере в проект Онур Г. Даже 99 % съм сигурна.

# 63
Диди, видях поста ти след като пуснах моя. Съжалявам, че толкова навътре приемаш нещата, но аз не мога да оправдая Доукан. Зрял мъж е и трябва да си носи последствията.
Да, работил е здраво по проекта, но употребата на наркотици не е неволна грешка, нито пък някой насила го е накарал да се дрогира.
Той се оправдава като малко дете и обещава да се поправи. Пожелавам му наистина да се отърве от тази отрова и да продължи живота си и артистичната си кариера.
Но за мен наказанието е съвсем справедливо. Все пак той е публична личност, разпознаваемо лице - трябва да възпитава с талант и поведение. Да бъде пример за подражание.

# 64
Проблема е съвсем друг много различен кеф ми е как Х откачи и колегите го подкрепят Еркан Авджъ му е лайкнал поста както и Неслихан Йелдан , актьора който му беше дясна ръка това са толкова важни неща в такива моменти разбираш кой е до теб въпроса е друг преди да научи пресата не трябваше ли да научи той че е отстранен от сериала в момента трае серия в която има негови сцени и другото което ще кажа това момче ще се поправи и го казва не от фенлък и сипматия а от това което е написано от неговите ръчички. Шербо загуби чакам им големият погром с кеф това да не убият героя а да докарат друг на негово място за втори път в случая на Сеттар беше мозъчен кръвоизлив тук е друго героя трябва да бъде убит никой не може да е Фатих Юнал!
Канала що не работеше за щерката на Чивелек? Даже и продавала не искам да говоря повече. Господ е наказал достатъчно Доукан оставяйки го без баща и карайки го да се бори сам в живота жалко ,че се стигнало до тук като изход ,но важното е да има сили да каже : "Аз мога!"
Аз му повярвах всеки има право на втори шанс

# 65
Доукан да опита с друг адвокат
 ама личен, не на продукцията и
той може да започне с опита за *втория шанс*..
няма значение кой го подкрепя в соц мрежите,
лайковете не помагат в съда

# 66
Той няма да съди никой защото работата е свързана с канала не с продукцията тъй ,че няма какво да се говори
Дано не докарат някой който харесвам като Озан защото наистина съм способна да намразя актьора дори!

# 67
Той няма да съди никой защото работата е свързана с канала не с продукцията тъй ,че няма какво да се говори
Дано не докарат някой който харесвам като Озан защото наистина съм способна да намразя актьора дори!
Доукан не е в позиция да съди някой,
въпросът е  да има добър адвокат на който може да разчита,
 скоро ще му трябва..

# 68
Никой не пипат щом си е признал по още по малко нека затворим темата мислим различно в крайна сметка и Чачо изживя абсолютно същото сериала му беше по същия канал и имаше късмет ,че Пътят на Емир беше свършил и той и Гизем Караджа намери си работа бързо ,но с рекламите години му отне спомням си само за Левис така ,че Кенан също беше задържан за такава история нищо не се случва въпроса е поука да си вземеш от всичко.

# 69
нека затворим темата мислим различно..
Окей.,когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли Blush

# 70
Я дайте малко настроение сега верно тъпо ми е ама асъл вие трябва да ме вдигнете сега айъп.😸

# 71
Я дайте малко настроение сега верно тъпо ми е ама асъл вие трябва да ме вдигнете сега айъп.😸
JoyХа-хах., стреснах се, как си ги събрала под завивките..ша ти пращам снимка Joy Joy

# 72
Еве одеве излезнаха няколко докато пробвах просто пуснах най-доброто 😸
Ама сега ми е толкова скапано че имам нужда да вдигнем кефа.👊🏼

# 73

Кои са тези? Blush

# 74
Берк Октай и Йълдъз Чааръ / партньорката на Толгахан от Шампион

Кои са тези? Blush