Отговори
# 45
Здравейте, момичета!

“Тайната на щастието е винаги да мислиш за хубавите неща, които имаш. Дори когато са малко. Дори когато е само едно.”

Желая ви ден, изпълнен с усмивки, малки победи и вдъхновяващи моменти!

23 януари - Международен ден на ръкописното писмо и почерка  

На 23 януари отбелязваме Международния ден на ръкописното писмо и почерка - празник, който ни напомня колко ценни са красивите думи, написани на ръка.
В ерата на клавиатурите и екраните, ръкописът остава израз на нашата индивидуалност, характер и въображение.
Живеейки във времена, в които все по-малко пишем на ръка, пленени от ерата на мобилните смарт устройства, замисляли ли сте се кога за последен път получихте писмо или изпратихте картичка на приятел по пощата?

# 46
Ами аз все едно съм знаела и съм пуснала писмото на Джемил какво съвпадение...
Еве ще направя Еми така ще може да сложи талисмана на първа страница.

# 47
Ще си пием петъчното снежно кафенце с адвоката и Биг Бос - ЕШРЕФ ТЕК 🔥

Голям симпатяга е актьора. И аз гледах сериала и много му харесаха с неговата мацка - къдравелката. Той имаше едно много сладко русо моминчеце -:heart_eyes: дъщеря му. Беше загубила майка си и от този стрес мисля че не говорише ,но може и да греша.

Не ни липсват фантазии. Stuck Out TongueВреме е да подновим и нашата история и "Експлозия".💥  Вдъхновение има особено сега във вихъра на екшъна и  красотата в Ешрефа.
Нещо не може да се съсредоточим че се разсейваме и ни е хаос в главата.

Помня че адвоката си е срамежлив и се учеше от Казанова как да действа.

Диди , помня го този сериал и още как. Може ли да се забрави.
Там играеше един актьор, където му викахме Цигуларя  ,а Ламия беше неговото "Грозденце". Мисля че така я наричаше на галено. Но съм позабравила историята и как завършва.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 12:25 от femmi2

# 48

Каква реакция само от феновете на Керем в Милано и от него не напразно си го харесвам толкова години - страхотен.

# 49

Flowers BouquetЕМИ* за себе си мога да кажа че нито съм
писала,нито съм получавала ръкописно писмо..
струва ми се толкова неестествено
колкото да намеря писмо
в запечатена бутилка
на морския бряг..
Joy

# 50
Намерил се е донор за онзи актьор за който Толга и сумати гилдия се застъпи

# 51
Намерил се е донор за онзи актьор за който Толга и сумати гилдия се застъпи
Кой го е намерил, откъде е,какъв е, има ли подробности Thinking

# 52
Някаква Севим е писала в профила си ще видим какво ще стане ако го намеря пак ще го споделя и тук.

# 53
Ами аз все едно съм знаела и съм пуснала писмото на Джемил какво съвпадение...
Еве ще направя Еми така ще може да сложи талисмана на първа страница.
Диди, наистина писмото на Джемил се оказа в подходящото време в темата. А снимката на Толга и Моли задължително ще бъде на първа страница.

Софи, вие сте много по-млади, деца на технологиите и писмата за вас са нещо непознато.
Аз си спомних, че за последен път съм писала писма през 1975/76 година. Приятелят ми, а после и съпруг беше в казармата, аз студентка и всеки ден му пишех писма, той също. И до днес пазя голяма част от тази кореспонденция. Избелели, пожълтели, но скъпи спомени... Heart
А сега ми се налага да вземам химикал само, когато трябва да се подпиша.
Радвам се, че е намерен донор за актьора. Дано всичко премине успешно, но и на мен ми е любопитно кой е донора.
Феми, ето го момиченцето, екранна дъщеря на адвоката Кемал. Наистина момиченцето в първите сезони не можеше да говори. А къдрокоската е Нарин в сериала. Актрисата е азербайджанка, името ѝ не помня, но сериала гледах само заради тази двойка и детето.

# 54
Доукан е с положителен тест
Голямо шашкане той си каза преди теста че е ял кайсийки и фъстъчки какво се вайкат толкоз?

# 55
Ново стори от Амине:
"Любовчетата ми 🧿🤍"

# 56
МолТол?

Ако има желаещи искащи да прегърнат Талисмана да мятат снимките си. ;д

# 57
Цитат
Heart Eyes Kissing Heart Hands Clap
 ДИДИ* благодаря за красотата с талисманите..
немога да сложа нормален бонджук,
 само големи ми излизат и е грозно

# 58
Радвам се ,че ви харесва аз съм много тъжна

Доукан е премахнат от сериала търсят нов Фатих Юнал

Ерата на Доукан Гюнгьор в сериала „Kızılcık Şerbeti“  приключва, след като той дава положителна проба за забранени вещества.

🔷 Доукан Гюнгьор, който играе Фатих Юнал в „Kızılcık Şerbeti“, беше задържан миналата седмица след обиск в дома му като част от операция за забранени вещества. Днес бяха обявени резултатите от тестове, показващи наличие на канабис и кокаин в проби от коса и кръв, в резултат на което Гюнгьор беше отстранен от актьорския състав на сериала „Kızılcık Şerbeti“.

СЦЕНИ СА СЪКРАТЕНИ, ТЪРСИ СЕ НОВ ФАТИХ ЮНАЛ
🔷 След решението на канала да не излъчва актьор, за който е установено, че е употребявал забранени вещества, стана ясно, че заснетите днес сцени с участието на Доукан Гюнгьор също няма да бъдат използвани. Неговите сцени в рекламните материали също са премахнати и се търси нов актьор, който да го замени.

Много добре го е написал точно си личи че е написано от него

# 59
МолТол?

Ако има желаещи искащи да прегърнат Талисмана да мятат снимките си. ;д
Диди, страхотен е колажа! Ще намери място на първа страница.
Зная, че сега гледаш Шербета, но като имаш време искам и Ийт Козан с Моли.

Софи, веднага поствам няколко:

Общи условия

Активация на акаунт