Отговори
# 75
нека затворим темата мислим различно..
Окей.,когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли Blush
Ехааа, това изречение много ми хареса! Право в десятката.
Разни хора, разни идеали и приятна дискусия. Лошо е когато всички кимаме с глава в знак на съгласие. А ние сме свикнали да изказваме личното си мнение, без да се притесняваме от нищо.
Диди, радвам се, че успя да се поразсееш. И вместо да четеш коментари в Х си пусни някой откъс с Керем или Озан. А Може и с Мерт да се заемеш.
Хайде, няма ли да приключваш темата с него и нова да спретнеш.

# 76
Ти гледай майтапа да не влезне Толгето в Шербета хахаах

# 77
JoyХа-хах., съмняваш се че няма
 да играе като Доукан ли,
знаеш че не се снима
защото му липсвали децата ..
ако ги уреди и тях, ша са разхождат
 всички заедно и ние с ЕМИ*
 ша сме супер доволни,
 откога го чакаме на сцена..
Joy

# 78
Аз не подценявам нито един от актьорите който може да дойде Еве не ме разбираш или аз не мога да го кажа
Озан ми е алфа той да дойде няма да направи Фатих в Доукан има нещо което го има в много малко актьори ако успея да ти го обесня но съм спокойна ,че няма как да е Толгето тия маслини на Доу и мигли трудно се намират. Wink
Аз моля Еми да си го пускам и да си мрънкам за всяко събитие...
Целия състав на Шербо даже и от напусналите го налайква само 2-3ма още не са ама и те ще дойдат без Съла всички. Фейзито чакам скоро да се махнат от последователи даже. Покрай дилемата с Доукан забравих Мерт ама такава трагична фотосесия избаса ,че не искам да я гледам

# 79
JoyХа-хах., съмняваш се че няма
 да играе като Доукан ли,
знаеш че не се снима
защото му липсвали децата ..
ако ги уреди и тях, ша са разхождат
 всички заедно и ние с ЕМИ*
 ша сме супер доволни,
 откога го чакаме на сцена..
Joy

Неее, Софи, не на тази сцена, че като видя забрадената щерка на сценаристката - лошо ми става.
Представям си Толгето до нея и обрив получавам.
Ще чакаме търпеливо, но в Шербета хич не го ща.

# 80
Най-много ме яд ,че няма да видя сцената им с Бъди.

Ще си мрънкам просто искам да видя кой ще докарат с кеф да видя погрома на сериала със слънчоглед в ръка.

# 81
# 82
Здравейте, момичета!

„Доброто утро не е просто време от деня, а състояние на духа. Бъдете позитивни!“

Нека днешният ден бъде толкова прекрасен, колкото е първата глътка кафе.
С пожелание за много любов и усмивки през почивния ден!

# 83
Привет чакам снимки за талисмана нареждащите 🤍

Толга е пуснал стори но го оставям на друг

# 84
Привет чакам снимки за талисмана нареждащите 🤍

Толга е пуснал стори но го оставям на друг
Ето го сторито от Толга. Оставям го без коментар.
Толкова съм ядосана на маминия, че докато не се пови все ще ми е черен пред очите.

Диди, аз вчера пуснах снимки на Ийт Козан с молба да ги колажираш, но ти беше толкова разстроена, че явно не си обърнала внимание.

# 85
Ще ги видя като се върна на лаптопа....

И още съм бясна

Мелис Чивелек също беше премахнала Айшегюл Чинар, която беше първата Лила в ерата на Забранената ябълка, от сериала по подобни причини, а момичето години по-късно каза: "Бях младо момиче и дори не бях направила нищо лошо, а тя сложи край на кариерата ми." Тя добави: "Сега същото се случи и с дъщеря ѝ. Да видим дали ще прояви фаворитизъм или ще бъде справедлива?" И разбира се, тя прояви фаворитизъм и запази дъщеря си в проекта. Сега е направила същото и за Догукан Гюнгьор. Ръководството на шоу ТВ се опитва да се намеси, но същото ръководство толерира дъщеря ѝ. Въпреки че Догукан Гюнгьор не е актьор, когото следя, знам името му като човека, който говори най-много по социални въпроси. Иска ми се Мелис Чивелек да беше показала същата чувствителност и червена линия към наркотиците към собствената си дъщеря. Сериозно, никой с малко самоуважение не би работил по проектите на тази жена. Защото тя е човек, който никога не управлява нещата професионално, който оформя цялата посока на проекта според настроението на дъщеря си и жертва много професионални имена в процеса. Въпреки че не гледам сериала, ми стана жал за Догукан — това е сериозно неуважение.
Дори сядаме и говорим с хора, които са били освободени от статус на червен код, които са извършили престъпления, които зачервяват лицата, сключваме помирение, казваме сбогом и едва след това ги изпращаме. Всеки заслужава да напусне място, в което е вложил усилия с достойнство.

Това ако е направено да си вземат техен човек да види щерка си първо.

# 86
Ново стори от Толга:
Обърнете внимание кога съм го засекла - 1 минута след пускането му. Stuck Out Tongue Winking Eye

Но за мен това не е нова снимка.
Маминият нещо ни гъбарка. Опитва се да ни залъже с фотка от февруари миналата година.

# 87
# 88
Flowers BouquetЕМИ* и аз незнам какво да и коментирам
на бялата кобила в далечината от сторито на Толга..
как не живна тоз човек в цивилизацията,
около него ври и кипи, снимат кой където се уреди
а нашия се покрил и философства с мисли и пейзажи,
дано му просветне нещо, ходенето на поклонение
да не е било напразно

# 89
Охх, аз продължавам да се заблуждавам, че Толга се готви за нов проект.
Сменя визия и затова не се фотка.
Наивно звучи, но това е единственото ми разумно обяснение за това велико криене. Дори и с бръснаря не се е срещал.
Може пък да го видим в образа на човек от каменната ера.
Я да си хапнем от тортичката, пък Толгето да прави квото си ще.

Общи условия

Активация на акаунт