Отговори
# 120
Софи, аз ще си остана грозна. Не смея да посегна към сладоледената торта, че гърло ще ме заболи. Cry
Хапвайте с удоволствие! Да ви е сладко! Icecream

# 121

Gift Heart

People Couplekiss *Не всичко се яде и пие на този свят
..остава това което са видели очите,
това което са докоснали ръцете
и това,което е разтуптяло сърцето */*

# 122
Добро утро и от мен!

Имаме рожденник днес да ни е жив и здрав довечера ще се заема с повечето относно рожденника.

# 123
Здравейте, момичета!

Ако вече трети ден откакто е започнала седмицата не ви се работи, значи днес е сряда.

Посрещнете я с усмивка и надежда!
Спорна сряда!

Да ни е жив и здрав рожденика!
Скоро да се радваме на нов проект с него.

# 124
Добро утрооооо! 🙂  

Да е Жив и Здрав рожденика. Здрав ,  късмет и проф. успехи.  Tada

# 125
Да сложа и тук невероятните Чачо и Демет:

Eşref Rüya

Специален спомен от Кан с магически моменти, идеален за деня на епизода. ❤️🔥

# 126
Емито ни е забранила да пускам плачещи хора в темата затова само ще в помоля да пусна сбогуването на Доу на сета на Шербо.🤧🤍
Не се чудя че наркотиците са го намерили баш него….😭

# 127
Емито ни е забранила да пускам плачещи хора в темата затова само ще в помоля да пусна сбогуването на Доу на сета на Шербо.🤧🤍
Не се чудя че наркотиците са го намерили баш него….😭
Диди, пускай спокойно това, което искаш.
Тази вечер съм толкова развълнувана от 30-ти епизод на Ешрефа, че едва ли друго нещо ще ме докосне толкова силно.

# 128
Благодаря за разрешението Еми!

Считам ,че Доукан е много чист човек по душа може кръвта да му е замърсена с тези в-ва ,но сърцето му си е много чисто. Ще ви преведа видеото заплаках на работа като го гледах! Всички хубави неща които има на този свят  нека да намерят това момче искам не напразно наркотиците са го взели за заложник те търсят точно нормалните хора. Успех момче! Дерзай! Ние те чакаме! Heart

Доукан:Вцепених се...Сега в този дом 3 години и половина имам спомени. Изиграл съм много хубави сцени за които съм предал и душата си.Като актьор , а това е най-трудната ми сцена май като Доукан. За съжаление съм много чувствителен затова понякога това и затруднява човек. При положение ,че преминава и през такъв период. В положението в което съм принуден за съжаление принуден и застанал под тази разруха заедно с любовта ми към професията ми , обичта към моята работа и с това ,че вярвам в себе си може да сте сигурни ,че ще се справя с това. Освен това искам отделно да благодаря на всички режисьори с които съм работил. Голд Япъм никой да не ги обижда! До последният момент бяха зад мен и то всички , но има и точка на достигане до някъде където става дадено нещо.Обичам ви! Тук ние се превърнахме в едно страхотно семейство. Аз вярвам ,че всичко ще е много хубаво. Разбира се доста е трудно за справяне , но аз ви обичам. Нека всички да бъдете подкрепа и към новият ни брат който е дошъл много ви моля! Аз съм сигурен от все сърце и ,че ще е така. Той поема трудна роля заради всичко което се случи. Моля нека всички да бъдат и до него.Благодаря за всичко!

Ахмет Мюмтаз Тайлан: Не остави нищо което да кажем , но ние ти вярваме. Много те обичаме! Ние сме много щастливи ,че работихме заедно с теб. И сме напълно сигурни ,че в бъдеще отново ще работим заедно.Нека в най-скоро време пак се срещнем.На младежите на главата им всичко се стоварва.

Точно в този момент душата ми се разби на 300-та части.

И сбогуването на Серай вече категорично ме увери ,че май е жената в живота му след като и майка му г-жа Дерия я последва.
Заедно с песента която той пусна пък хептен се затвърдих като мнение. Дано го издигне от чукура в който беше решил да се зарови.

Нека бъде нашата песен. Wink

# 129

Hearts
Hearts

29 януари е Световният ден на пъзела -
феномен Рубик* куб
Blush

# 130
Хубав ден момичета!

# 131
Здравейте, момичета!

"Малките стъпки в правилната посока могат да се окажат най-голямата стъпка в живота ви."

Желая ви прекрасен ден, цветни мисли, супер настроение и много усмивки!

29 януари е Световният ден на пъзела -
феномен Рубик* куб
Blush

Да, точно така! 29 януари е Световният ден на пъзела, отбелязван от 2002 г. насам. Празникът е иницииран от американската писателка Джоуди Джил и е посветен на забавлението, логиката и релаксацията, които носят пъзелите. Той е идеалният повод да се подреди пъзел или да се реши главоблъсканица.
Активното редене на пъзели подобрява мисловната дейност и може да помогне за предпазване на мозъчните клетки, сочат изследвания.

За да подредя пъзела с любимците ми липсва най-важната част, основният елемент - Толгахан, а без него пъзелът не ми се получава.
Главоблъсканицата продължава - къде е Толга и кога ще го видим на екран. И днешният ден няма да ни даде отговор на този въпрос.
Диди, много е емоционално видеото с Доукан. Надявам се бързо да приключи този тежък за него период и да го видим отново на екран.

# 132

Joy ..на въпрос, Къде изчезна ТСайъшман,
според AI* не е изчезнал, а продължава да е активен..
Thinking

Алперен Дуймаз, актьор и модел
къде сте го гледали и харесва ли ви?!
Heart Eyes

# 133
Хайде на обяд

Да Еве ❣ с доста проекти като за първи път в ТР версията на Малки сладки лъжкини където играха Бурак Дениз , Шюкрю Йозйълдъз и Озан Долунай

Дано Еми! От сърце му го желая но и той много го иска виждам го почнал сеанси при психолог дори вече майка му го подкрепя много…

# 134

Joy ..на въпрос, Къде изчезна ТСайъшман,
според AI* не е изчезнал, а продължава да е активен..
Thinking

Скрит текст:

Алперен Дуймаз, актьор и модел
къде сте го гледали и харесва ли ви?!
Heart Eyes
Софи, и AI ни залъгва така, както го прави и Толга.
Не казва нищо ново и непознато за нас. Ние и без неговата помощ си знаем, че е активен, ама само в семейството. Активно помага на Алмеда в отглеждането на децата, активно се настройва да става дядо и да дундурка внуци.
Активно... да му имам активността.
Ядосах се отново на маминия красавец.

Алперен Дуймаз съм го гледала в няколко епизода на "Лейля". Сладур е, но не блести с кой знае какви актьорски умения. Освен това е семеен, с малко дете и това го прави още по-скован в романтичните сцени (лично мнение).

Общи условия

Активация на акаунт