Отговори
# 300

[size=150]Оооххх, и аз много обичам и пица, и китайско, и сладичко, и кока-кола

И накрая кафенцето........
[/size]

# 301
Момичета, благодаря ви за вкусните пици и кафенцето!
Когато се сетя за пица или спагети, (обожавам ги тези храни) в съзнанието ми веднага изплува образът на Джано.
Не мога да го подмина в този ден!

# 302

Pizza

Joy ..кой ял, ял..утре сме на боб

# 303

Pizza

Joy ..кой ял, ял..утре сме на боб
Софи, знаеш ти как да ни усмихнеш. Нещо се бях "сдухала", но като прочетох поста ти избухнах в смях. Ти освен, че качи настроението ми, ми даде идея и какво да сготвя за утре. Децата много обичат боб, аз не си падам по него, но мога пица и утре да ям.
Охх, нали съм си български реотан, едва сега разбрах намека ти. Утре е  Световен ден на бобовите растения.

# 304

Flowers BouquetЕМИ* край с реотаните, сега е времето
на  мултикукър* боб за 20 мин..
докато си изпием първото кафе и боба готов
още за закуска - цял ден боб,
за вечеря ша добавим кюфтетата -
класика, боб с кюфтета..като за световно
ама с какво ша го преглъщаме..
Joy Joy
Скрит текст:

Yum

# 305
Софи, като си подкарала с менюто за утре, ще измислиш и напитката.
На тебе разчитам. Hands Pray
Охх, утре ще имам доста свободно време.
Идеята за мултикукъра е страхотна, Чачо ще ни приготви кюфтетата, от теб напитката, а аз ще щракам с пръсти по клавиатурата.
Тази нощ ще спя спокойно, планът за утре е готов...
Чънарко подхвана боба още от сега, ама нещо и той се мръщи. Ще чакаме с него кюфтетата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 306

JoyХа-хах.,за пореден път - * Вторник е добрият ден* Wine Glass

# 307

JoyХа-хах.,за пореден път - * Вторник е добрият ден* Wine Glass
Само да не сбъркам утре и да напиша: "Спорна сряда", Stuck Out Tongue Winking Eye че нещо ми стана навик да бъркам дните от седмицата.

# 308

BlushТази сряда* я прескачаме,
 изобщо не я мисли и споменавай..
Close

# 309

BlushТази сряда* я прескачаме,
 изобщо не я мисли и споменавай..
Close
(Да не отказа цигарите на този ден? Grinning )
Бързо и лесно ще прескочим сряда, но четвъртък трябва да празнуваме!
Не помня дати, но наскоро прочетох, че на 12 февруари 2015 г. е излъчен първи епизод на нашия любим сериал "Asla Vazgeçmem".
И понеже в 55 теми не сме писали достатъчно за Нур и г-н Ийт, Stuck Out Tongue Winking Eye на 12-ти трябва да ги уважим подобаващо.
Да не забравим, че миналата година сме пропуснали кръглата годишнина.

# 310
Каква нежност строи от този гиф само г-н Юнал да знаеше какви ги е натворила съпругата му. Да заложиш вилата подарък от мъжа ти за св.Валентин за почивка в Япония това само Доа го умее.

И да се почерпим кой с каквото иска днес имаме рожденичка

# 311

Heart Eyes Уауу., красивият ни талисман
има Ден/Ден** - да е здрава, игрива и
много гушкана..ша са почерпя от всичко
преди да стигна до боб/чорбата..
Yum
Цитат
Страхотна е Моли* Heart Eyes Kissing Heart Hug

# 312
Здравейте, момичета!

"Грижата за красотата започва от сърцето и душата. Иначе никаква козметика не помага."
Коко Шанел

Наслаждавайте се, усмихвайте се и бъдете себе си!
Щастливо, споделено и пъстро да ви е през целия ден!

10 февруари – Световен ден на бобовите растения

10 февруари е обявен от ООН през 2019 г. за Световен ден на бобовите растения. Целта е да се популяризира тяхната хранителна стойност, ролята им в устойчивото земеделие, подобряването на почвеното плодородие и приносът им за продоволствената сигурност, тъй като са богати на протеини и евтин, здравословен хранителен източник.
Бобовите растения (леща, нахут, фасул, грах) са благородна храна, изключително важна за здравето, помагайки за регулиране на кръвната захар и сърдечносъдовата система. Отглеждането им подобрява почвеното плодородие, тъй като те имат способността да фиксират азот, което ги прави щадящи за природата.Организацията по прехрана и земеделие (ФАО) към ООН насърчава тяхната консумация и отглеждане.
Този ден напомня за важността на консумацията на бобови култури за здравословен начин на живот и устойчива планета.

Ехаа, имаме си повод за празник.
Нашето талисманче е рожденик. Да ни е здраво и игриво и да слуша мама.

# 313
Честита да е Молка Heart Eyes Birthday Animal Dog и много да те радва тази сладурана .Yum

Днес ще си хапнем  боб 🫛тематично. Скоро готвихме вкъщи . Боб с наденица или кюфтенце си е класика в жанра.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 17:17 от femmi2

# 314
Най-готиния талисман вече духна свещите.🫠😍

https://www.instagram.com/p/DUlMXD-iKh7/?igsh=MWtwaXpxd2xvaXByMg==

А моето момче се появи сред хората снощи на мач на Фенербахче направо трябва да се черпим двойно

И разбира се вече сме в нова колибка защото Моли трябва да се от учи да спи върху нас а да се върне в режима си като малка и когато слушаше мама я възнагради пребогато за днес.😍

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 17:09 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт