Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекува реактивният артрит?
Какви са правата и преференциите на майката, ако детето е с увреждане?
Какви са добавките по член 43 и изплащат ли се заедно със социалната интеграция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекува реактивният артрит?
-
Какви са правата и преференциите на майката, ако детето е с увреждане?
-
Какви са добавките по член 43 и изплащат ли се заедно със социалната интеграция?
-
Какви са правата на децата и родителите с увреждания?
-
Как се определят процентните оценки при ТЕЛК?
Вие иначе как сте?Герата напредва ли?Знам че тази година ако не се лъжа трябва да сте на училище.Какво смяташ да правиш по въпроса?Мислиш ли да я отложиш.Това е за сега ще ти пиша пак че ние сме болни и съответно много кисели.
Вместо на лични съм го побликувала във форума.И така ако някой може да ми помогне моля за съвет?Извинявам се още веднъж за нелепата грешка.
, защото тук съм я писала по-рано таз информация.

/ и пишат най-лъскави диагнози!!! И до колкото разбрах - от лекаря, представител на НОИ зависи най-вече процента, който ще бъде даден, така да се каже - той произнася присъдата!!!
виждам че си будна още.
Дано попаднете на безпристрастна комисия, която да осъзнае защо се явяваме, че не е заради техните безкрайно малки помощи, а най-вече да помогнем на децата си, като им осигурим нормално съществуване и адекватна помощ. Стискаме палци!