Мамник -Тема №2

• 17 438
  • 414
  •   11
Отговори
# 345
Да нямаше кадър как Божана го видя пронизан хайде моля ви се спойлер бил . И след това в трейлъра го видя жив . Не смятам че след като нещо вече е показано е спойлер . Ами не смятам че човек който има температура под 30 градуса би трябвало да е жив . 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 346
  • Галифрей
Няма ли по интересни неща за обсъждане?
Ама нали бях писала и другите писахме сложихме информация за плътениците.
Hazel не е спойлер това за Лазар.Ако искаш ще ти кажа истински спойлер за Лазар 😀

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 09:46 от Диана Бишоп

# 347
Мъртвец или както още го нарекоха Е спойлер.
За това говоря.
И без "айде моля ви се", когато ясно се обяснява за какво иде реч.

Диана - направете си тема за книгата и пишете там. Казвам го като човек, който харесва сериала и иска да го гледа с удоволствието на очакването.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 09:54 от .Hazel.

# 348
  • В полите на Пирин планина
Български вариант на вампир, т.е. "плътеник".

# 349
Може и да е бродник дошъл от вселената на Игра на Тронове. 😅

# 350
  • Галифрей
Hazel - в сериала е ясно хем и промото и трейлърите го има. Дори да не бях чела книгата,пак щях да се сетя. Аз от къде да знам какво ще стане? Те променят някой неща за мен някой неща също са нови.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 10:34 от Moderator1

# 351
1. Лазар казва, че е роден 18-и някоя си година
2. Не се вижда на термо камерите
3. Има 20 градуса температура
4. Чуди се какво е лампа и духалка
5. Пада пронизан на кол и в трейлъра си е жив и здрав
6. Пак в трейлъра гледачката подскача като ожилена от него и вика черна магия

Не, не... никъде до сега в сериала не е загатнато, че Лазар е умрял и възкръснал. А да и името... Лазар.. случайно е Grinning

# 352
Лазар:

1. Всеки може да лъже или да е объркан коя година е роден, особено човек с хипотермия, намерен дезорентиран в гора
2. С такава температура трудно ще се види на термокамера
3. Чуди се какво е лампа, но се наведе и влезе в колата на полицията така опитно, сякаш го е правил стотици пъти
4. Падна пронизан. ТАКА СВЪРШИ СЕРИЯТА.
5. В следващата май е жив, но може и да е друг човек, а може и да е сцена от миналото. Много бързо видях бабата да сочи към някой но не стана ясно дали към него.
6. Името нищо не показва, колко възкръснали Лазаровци познавате? Може би 1: 120 000

Ок, настояхте да се разясни какъв бил, всички разбрахме.
Но логиката на сериала не е такава и ви куца, като обяснявате, че едва ли не всички трябвало да знаем какъв е.

Но архаичния му език между другото е много приятен, ако нещо го издава, че е от миналото, това е той.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 10:34 от Moderator1

# 353
Това не е хипотермия. Хипотермията (и то тежка, с възможен летален край) е под 28 градуса, но тя е гранично положение, в което човек е почти мъртъв, а не да си ходи и броди из гробището...

За сега в сериала не виждам почти никаква логика, уви. Акцентират върху много странни моменти.

# 354
А каква е логиката на сериала до сега?

# 355
Да, ако не сте в медицинските среди няма как да знаете за Ана Богенхолм и много примери на крайна хипотермия, оцеляващи и при 13С.

За мен нищо от описанотото не решава крайно нещата какъв е Лазар и ще ми е интересно да го разбера сама в четвъртък. Ако може, не по-рано

# 356
Разхожда се мъртвец из селото , то вас ви интересува чашата за кафето или дали е на Старбъкс или Коста , то по добре че не е на Долче Густо че тогава щеше вече да е нелепо от къде тези " селяни " имат кафе машини с капсули че преди време беше станало модерно да се показват по сериалите и филмите  . Наистина направихте от мухата слон с тези чаши .
Мисля, че много добре беше обяснено защо присъствието на точно тази чаша е нелепо и не се връзва с атмосферата. Хайде, ако обичаш, да не извърташ думите на хората и да не правиш внушения за "селяните" и кой какво иска да каже за тях, защото никой не е казал, че те са прости и не могат да пият кафе, но пият ракия от сутрин до вечер. За справка, в къщата на баба ми на село има машина Долче Густо. И да, подобно кафе нямаше да направи особено впечатление, защото е достъпно и лесно за приготвяне. Точно като продуктите на Здраве и Арома, които бяха споменати снощи.
Ясно е, че във всички филми има продуктово позициониране, не е проблем наличието му. Коментира се неуместността на конкретния продукт и беше многократно обяснено защо. Не е велика драма, просто е смешно. На вас не ви прави впечатление, ок, но на друг му прави. И съответно го обсъжда. На който не му е интересно, просто прескача.

# 357
Като не го знаем кое е това кафе, изобщо няма как да ни направи впечатление...

# 358
Боже...Нито бях забелязала чашката, къде ти пък марката да чета и каква му е цената. Явно рекламите при мен са крайно неуспешни Joy Нито шампоани, нито Бачорски съм гледала.
Едно е сигурно. Един епизод е крайно недостатъчен на седмица, щом после 5 страници се обдъжда кафе в чакане на следващия.

# 359
1. Лазар казва, че е роден 18-и някоя си година
2. Не се вижда на термо камерите
3. Има 20 градуса температура
4. Чуди се какво е лампа и духалка
5. Пада пронизан на кол и в трейлъра си е жив и здрав
6. Пак в трейлъра гледачката подскача като ожилена от него и вика черна магия

Не, не... никъде до сега в сериала не е загатнато, че Лазар е умрял и възкръснал. А да и името... Лазар.. случайно е Grinning
И го намират излязъл от гробищата, облечен в дрипи.

Общи условия

Активация на акаунт