Мамник -Тема №2

• 16 878
  • 394
  •   16
Отговори
# 360
Стори ми се че са в гората.
На гробища ли хванаха емигрантите?

# 361
Жената търси логика във всичко . Човека просто е бродил там . По дрипи и със ниска температура. Интересно ако и самите персонажи  кажат че Лазар е " плътеник " дали и това ще е спойлер ?

# 362
Никакъв спойлер не е това, че Лазар е мъртвец. Плътеник е, вече беше казано това.
Тези глупости с кафето и рекламата му вече са смешни. Не са догледали, може и нарочно да е и това няма значение за никого.

# 363
  • София
Извинявам се, че използвах думата плътеник. Това наистина е спойлер и самата аз бях "спойлната" тук. Не съм чела книгата и дори не знаех тази дума. Но че има мъртвец го пише още в анонса на сериала преди излизането му и, предвид показаните ни до момента персонажи, е доста ясно кой е.
Има хора, които харесват този жанр и гледат доста такива филми и е нормално да "зацепват" по-бързо от други какво се случва. На мен техните коментари са ми най-интересни.

# 364
Стори ми се че са в гората.
На гробища ли хванаха емигрантите?
В гората.

# 365
В гората до гробищата ги намериха. Мисля и самите мигранти казаха, че Лазар не е с тях и са го видели на гробищата. Няколко пъти се повтори.

# 366
Отново описанието на сериала, за който не е разбрал Simple Smile Нито Мамника е човек-сериен убиец, нито Лазар е психичноболен клошар.

Настаненият в старчески дом Емил, заедно с граничния полицай Божана Горнева, започва да разследва странните случаи и се натъква на потулени от миналото загадки и на оживяло от българския фолклор чудовище. В битката със злото ще им помага и един възкръснал мъртвец, който има несвършена работа на този свят…

# 367
Ами сценаристите сами са си виновни в случая за Лазар,в книгата си излиза от гроба и целия е в пръст,мигрантите ги залавят на самите гробища докато се крият зад плочите.Тук е ясно,че не искат да поругават гробище и най-вероятно не са им разрешили снимки,но сцената с Дана можеше да не я оставят за четвърти епизод и сега нямаше са има спекулации какъв е и що е Лазар.Колкото до чудовището,също още не знаят че е Мамник,няма как да го наричат по име тепърва ще се навързват нещата.

# 368
  • Другата България
В гората до гробищата ги намериха. Мисля и самите мигранти казаха, че Лазар не е с тях и са го видели на гробищата. Няколко пъти се повтори.
Разбира се, че така беше. Никакъв спойлер не е това за Лазар.
Във втори епизод можеше да мине за спойлер, примерно.
След него и промото за следващия надали някой, който може да вкара малко мисъл във видяно и чуто ще реши, че Лазар не е именно възкръсналия мъртвец с недовършената работа.

# 369
  • София
Тук би било интересно да си правим спекулации какъв е Лазар и какво му се е случило. Чу детски гласове, които го наричаха батко и го чакаха да се върне. За съжаление, обаче, е трудно при толкова хора, които знаят истината.
Кога дадоха на ГПС-а, че кучетата се връщат? Преди или след като Лазар чу гласовете?

# 370
Да, то това е неприятното, че не можем да правим догадки, понеже прекалено много хора знаят сюжета. Не е като с Дяволското гърло, или Алфа, където никой не знаеше и беше много интересно да  си разгадаваме. Освен това, колкото и да се пази човек от спойлери, те наистина са и в промото и в трейлъра.
Освен да гледаме да видим как са направили Мамника, аз някакви други загадки не откривам в сюжета, той е съвсем предвидим.

# 371
В момента в който Мамника стане видим, ще се изгуби чара на неизвестното, но така и така се видяха някакви гигантски крака, явно това ще да е

Ели-Мели, сакън

# 372
  • В полите на Пирин планина
Предисторията около появата на Мамника няма как да се предвиди, т.е. кой и как точно го е "направил" / "извикал" и го ръководи.
И точно така, Мамникът говореше с детски глас и Лазар го чуваше. Ще се разбере по-късно кой му вика "бате Лазе".

# 373
А някой може ли да ми обясни как кафето и чашките са гаф точно? Все пак действието се развива през 2020г. Не може ли полицаите да пият кафе от машина, дори да са в село? И дори да са в планината, ако просто имат такива чашки в себе си?

Абсолюно, може чашката да е втора употреба даже.

# 374
Да, то това е неприятното, че не можем да правим догадки, понеже прекалено много хора знаят сюжета. Не е като с Дяволското гърло, или Алфа, където никой не знаеше и беше много интересно да  си разгадаваме. Освен това, колкото и да се пази човек от спойлери, те наистина са и в промото и в трейлъра.
Освен да гледаме да видим как са направили Мамника, аз някакви други загадки не откривам в сюжета, той е съвсем предвидим.
Ай, моля ти се. То е чудо в книгата, то са линии, то са спомени. Предвидим е последното нещо, което може да се каже за Мамник.

Общи условия

Активация на акаунт