Мамник -Тема №2

• 34 239
  • 727
  •   3
Отговори
# 720
  • Галифрей
И мен ме кефи сериалчето 💙🫶 Гледам с интерес.

# 721
  • София
Един съвет /непоискан/ - включете на серията с половинчасово закъснение и превъртайте рекламите, с още по-добре да се изчака края и да се гледа в you tube наведнъж 😉 ( макар, че може да накичат и там по-късно реклами). Въпреки, че по БНТ са най-кратки, развалят динамиката и прекъсват емоционалното съпреживяване на зрителя. 😉

# 722
Аз гледам на запис,голям кеф е да превърташ рекламите 🤣.
"Порталът" е страхотен,жалко наистина че няма продължение.
Пак да си кажа,това не е екшън сериал,"пълнежа" е много важен за да се навържат нещата,но няма как да очаквате всичко да се разкрие/види в първите епизоди.Историята и в книгата се разплита бавно и до последно.

# 723
Порталът за мен беше истинско бижу  Heart Eyes (стегнат и въздействащ, точно защото беше мини, а не провлачен и разбозен в сезони).

Опитвам се да се абстрахирам от някои 'детайли' Stuck Out Tongue Winking Eye ... и ми се струват наистина сладури (и като двойка) Grinning

# 724
Мен не ме дразнят рекламите точно по БНТ. В другите телевизии са по 7-8 минути и са дразнещи. Но тук често има само по една реклама на епизод.

# 725
Изгледах и аз епизода с голямо закъснение,надявайки се че след 3 въвеждащи епизода ще се задвижи действието,но уви.На моменти ми стана даже смешно -Лазар от началото на  миналия век с фитнес тяло и перфектно епилиран,даже свири и на китара(нищо че не би трябвало да е виждал повече от гъдулка по трънския край),"бежанците" при разпита им от  Божана, говорят турски,а не арабски .Дана ми беше изключително забавна,и като визия,и като държане.Чудно ми е защо нанизването на Лазар на желязото въобще не беше коментирано нито от Божана,нито от Митака,мина и замина.Сцената с миенето на лапите на кучо беше добро попадение за мен-когато не искат да говорим с никой друг,си говорим с кучето кучкарите,защото няма никакъв отговор (явно и Божана не иска да ѝ апострофира никой).За този изМамник както казва дъщеря ми,нито някой говори,нито го е виждал.Надявам се до края на филма да видим я клюн,я крак или поне перо.
Актьорската игра е доста посредствена,на моменти даже и Владо Пенев е безсилен да вдигне нивото.Очаквам 5ти епизод ,надявам се да има повече действия и да видим малко пилето.

# 726
  • Sofia
Личното ми мнение и опита до тук е, че сериалчето е още по-добро, ако не си чел романа. Simple Smile
Ако не бях прочела книгата, и до втори епизод нямаше да стигна.
Дотук ми се вижда посредствена работа.

# 727
  • Галифрей
Пуснах нова тема. Заповядайте в новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1852173.msg50778517#msg50778517

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 22:15 от Диана Бишоп

Общи условия

Активация на акаунт