Мамник -Тема №2

• 32 869
  • 703
  •   9
Отговори
# 690
А за Лехуса да не говорим. Изгубих се в легенди, непознати странни имена, неразбираеми диалекти, нелогични действия и поведение, миш маш от паралелни истории, смесица от минало, по минало, неслучило се и настояще, страшна работа. Почти съм на финала, но да ме питаш поради що си причиних тая книга.

# 691
Сигурно следващия труп, който ще намерят ще е на Делян и тогава вече Камен ще осъзнае, че не е мечка. Плюс това може би ще има резултати от аутопсията на мечката.

# 692
Дали не е добре да направим друга тема за сериала - за челите книгата, а тази да я оставим на зрителите, на които им е първа "среща" с мамника?

# 693
Последният епизод ми беше муден, протяжен и безинтересен, сякаш пълнеж Rolling Eyes
Чета, че челите книгата се дивите, че няма за кога да протакат и пропускат ключови моменти. А от подметнатото от Тончо Токмакчиев във Вечерното шоу за 2-ри сезон на сериала, прибързано заключих, че ще привършат Мамника в 1-ви сезон и от 2-ри вече ще филмират книга 2 (Лехуса),... а може би не е така Stuck Out Tongue
Ами ако само Мамника е разтеглен в 2 сезона?
Аз не знам, само челите книгата могат да натъкмят аритметиката Grinning

# 694
Смятам, че достатъчно в този форум се ограничават правата и свободата на словото на всеки, така че макар да не съм чела книгата, нямам против коментарите тук.

В този ред на мисли от вас стана ясно, че жената в инвалидната количка (Венета) ще има съществена роля в сериала. Аз я помня буквално като статист и в първата сцена, в която Божана и Митко извадиха нея и бай Венци след земетресението.

# 695
Сега като няма тракери има ли откъде да гледам онлайн или да го зарязвам?

# 696
Нали в ютуб го пускат, а не по тракерите?

# 697
В тубата качват еп. Няма нужда да се тегли Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=nCd0_qjXjPw

# 698
Благодаря. Не знаех, аз от тракери се информирах за новостите и не знаех, че го качват така свободно.
Ти да видиш.
Ама гледам, лошо качество е. Е, ще му дам шанс скоро.

# 699
В ютуб не качват ли епизодите със седмица назад?

# 700
Не. Ден след излъчването, качват епизода в Ютуб.

# 701
Както и във dailymotion.com Аз от там ги гледам .

# 702
Оо, това е чудесно! Помня какъв ужас беше с "Вина", където ги качваха със седмица назад.

За появата на Мамника - и аз не държа да е скоро. За момента явно не го показват, за да създадат напрежение в зрителя какво е това нещо.

# 703
Добре че гледах Вина със всичките качени епизоди вече , все още гледам някой епизод , и честно казано се надявам за трети сезон , защото се говори в страницата за евентуален трети сезон  . Не останах доволна как завърши , то това е за друга тема . Честно казано ще ми е любопитно да видя Мамника вече , да по страшно е когато не се показва , но от любопитство искам да видя как са го направили , в трейлъла се показва , но искам да го видя целият.

Общи условия

Активация на акаунт