Мамник -Тема №2

• 30 691
  • 672
  •   21
Отговори
# 660
  • София
Четирите минали епизода, покриват 4 глави от книгата.  За мен има достатъчно време, да завършат сериала още в този сезон. Ако ще има продължение, авторът е доста продуктивен. Лехуса, Аждер, Караеврен - ако има гледаемост - сезони да искаш. Ако има ретроспекции, трябва да са поне два пълни епизода - времето на Лазар ( върнал се с някаква цел) и времето на Георги и Волен ( белязани)

# 661
  • Галифрей
Отношенията между Божана и Лазар са ясни още от промото, че ще прераснат в някаква любов. Видя се, че откриват гроба на Лазар в следващия епизод. Също така бяха в някаква пещера. Да видим какво ще излезе. Мамника вече не очаквам да видим в идния епизод. Няколко епизода го очаквахме, но не се появи.

Ще се появи споко съвсем скоро ще е.

# 662
Ще е скоро то се знае , и не е спойлер. Сериал или филм не минава без поне една любовна нишка . Но това на мен не ми е толкова интересно , серила не се води любовна драма . Мистерията тук е важна , дано другият епизод вече да започне малко да се разплита и поне малко да се види от прословутият Мамник .

# 663
На мен също любовната линия между Божана и Лазар изобщо не ми представлява интерес. Любопитно ми е да видя как изглежда Мамника и каква е причината за това да убива хора. Също така каква история има всеки от замесените. Защото Лазар може да е платеник, но интересни са семейните истории на бай Георги, бай Венци, Емил, Божана, майката на Божана, Волен, Анита, че дори и на орнитолога.

# 664
Лехуса нещо много фентъзи ми дойде. Особено с новия герой, който се появи. Нещо като Witcher в наше време.. а пермафрост не ми хареса как завърши, т.е че ще има продължение. Малко разтягане на локуми е
Скрит текст:
пуснала съм я в олх (пермафрост) и само ми пишат Мамника наличен ли е 😂 явно като видят автора и за това се сещат

# 665
Въпрос за Лазар и Божана, който включва голям спойлер от книгата
Скрит текст:
целият този сторилайн с бебето в Мамник ли се случва, или в по-нататъшните книги? Не мога да си представя как в останалите осем епизода чак до бебе ще стигнат. Не съм сигурна, че и искам да си го представя Joy

# 666
Скрит текст:
целият този сторилайн с бебето в Мамник ли се случва, или в по-нататъшните книги? Не мога да си представя как в останалите осем епизода чак до бебе ще стигнат. Не съм сигурна, че и искам да си го представя Joy
Скрит текст:
Нее, само зачеването е в Мамник

# 667
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:
Скрит текст:
в Мамник се случва още вечерта след горската хижа започнаха да работят по въпроса. Следващата книга проследява бременността

# 668
Айде направете си тема за книгата и стига с тези постове със спойлери, един след друг!

# 669
Очаквам с нетърпение любовните сцени, ще видим как ще ги докарат (не вярвам да е много реалистично - но знае ли човек:)

# 670
А орнитолога с тия камери няма ли и тях да ги включат нещо.
Там мисля, че може би ще видят някакъв страховит детайл от мамника, да ни го представят малко по малко, класика в жанра.

# 671
Хейзъл, моята теория беше същата, когато орнитолога се появи. Мислех си, че с тези видео капани ще засекат Мамника и ще извлекат някакви кадри от тях. В случая дори не видях каква му беше ролята, освен може би, че ни пратиха към това, че Мамника е някакъв вид птица.

# 672
Гледах епизода, хареса ми ама пропускат ключови моменти от книгата защо ги няма?

Попринцип Божана не е такава да се сърди,защо Лазар й е пипал нещата. Нито го заключвала в барака. Ама какво да прави по цял ден горкия? Разбирам,че я страх но в книгата беше тотално различно. Той седеше на вторият етаж в  дома й. Боженчето си го хареса още като го видя, защото той е различен и джентълмен. Ама никога не му се цупила,защо й пипа нещата. Не помня такова държание. Тя винаги беше мила с него и го обличаше с дрехите от  бившият й метъл магазин.
.    Да даже като го видя да свири на китарата на баща и му каза да продължи а не му се скара както е във филма. Защо така са променили нещата не знам, тъпо е.

Общи условия

Активация на акаунт