Любители на котки - Тема 212

• 6 078
  • 171
  •   2
Отговори
# 165
Планираме този месец кастрация на Сина. И съм притеснена. Той от стрес преди какво си докара...Дано мине безпроблемно.

# 166
Оле, че разкош е Джулката.
Радвам се за Сина и Балу, че си станаха другарчета и в игрите. Ще му стискаме палчета на Сина!
Днес тук вали сняг и е един такъв мързелив ден, а Линош цял ден спи, ама къде - в гардероба. 😁По едно време я погалих, разбудих, мисля ще излезе, а тя... цък най - демонстративно се обърна и продължи да спи. 😁 Сега като огладнее ще ми кацне, къде ще ходи.
Една будна муцка, не от днес 😂, днес е сънчо.

# 167
Изморени са вече

# 168
Оооо, прекрасничета сладки. Heart Eyes

# 169
  • До хладилника, който обичам
Cardhu, трудно ли се решихте за кастрация? С уличниците ми никога не съм се чудила особено, но и никога не съм имала породисто животно.

# 170
Много трудно. Искахме бебе от Сина. Но...не успяхме да намерим мома абисинка наоколо. Много далече не сме търсили. Сина е просто прекрасен. Не е само до родословие - красив, добър, послушен, гушлив  и изключително интелигентен. Ама се решихме, няма да се мъчим повече.

# 171
  • До хладилника, който обичам
За непородиста женска мислили ли сте? Сиамско-изглеждащата ми котка е от непородиста майка, но проявява всички характеристики на породата, освен гръмогласния тон (тя мяука тихичко и тъничко). Много е лоялна, привързана, гушлива, ходи по мен като куче, търси компания и е много недоверчива към непознати хора. Мисълта ми е, че въпреки че не е чистопородна, все пак показва всички особености на породата (освен сила на гласа).

Общи условия

Активация на акаунт