Любители на котки - Тема 212

• 2 558
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
Права си Amy_nka. Имам една слабост да ви кажа, хоби... не знам дали съм казвала. Много обичам да гледам дизайн. Едно време го гледах на списания, после се метнах сайтове, а сега в You Tube. Гледам десетки ако не стотици клипове интериорен дизайн на реални обекти в омразната за толкова хора Русия. Харесва ми да разбирам какво ми обясняват, не че по другите държави няма. Та там от десет показани жилища само в едно-две няма котка. Някак кучета по не виждам. Трябва на всички да увират най-сетне главите, че политиците на всяка една държава (в това число и руската) играят съвсем друго хоро от обикновените хора.
Лирическо отклонение малко от темата за котките.

# 61
Винаги се чудя, какво гледат толкова втренчено и омаяно понякога? А няма и една птичка навън Simple Smile Даже не ме забелязва, че мърдам наоколо. Heart Exl

# 62
  • Бургас
Мамин златен Харко:

Не е болен, тече му носът като меси всеки път.
Лигльо:

Тези са стари, ама смешни:

И Матей:

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 18:19 от mariqivanova799

# 63
О, Харко, радвам се, че ни го показа, липсвахте тук.
Нашата "скаридка" цял следобед спи.

# 64
    На кравайче.

# 65
    Забравих да покажа какво ми излиза в българските сайтове за хибискръб https://www.helmed.bg/bg-product-details-396.html
    .
    Аз си мислих, че е разтвор и затова се изненадах като го виждах само под формата на сапун.
    Сега какво да купя според вас, от това за хора или направо от нечовешкия магазин за животни едно от двете, които показах?

# 66
    • До хладилника, който обичам
    Благодаря за темата! Данък от моите ще покажа, като ги снимам. Но оххх, какво хубаво дебело коте дойде в задния ни двор! Вижда се, че е гледано, и моите изобщо не бяха впечатлени от визитата, но много ми хареса. Няма да откажа пак да дойде на гости. Майката на любимата ми котка беше такава светло-сребристо сива разцветка, и самата любима котка като млада, също.

# 67
    Ох, много е сладичък ! Много обичам дебеланковци 🤭🥰

# 68
    • Враца
    Наша Кая иска да ходи с кака на училище 😁

Общи условия

Активация на акаунт