Любители на котки - Тема 212

• 32 511
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Щом ще се показваме:

# 706
Дежурят в кухнята

# 707
  • Свети Влас
И аз виждам момиченце.
Стискам палци на всички болни котенца да оздравеят и стопаните им да са щастливи, а не тъжни ! Пригръщам ви, изпращам ви положителна енергия и кураж !

Последна редакция: чт, 26 мар 2026, 14:51 от Габриела Радева

# 708
  • София

Очите и на двамата са невероятни! 😻

# 709
  • Варна
Купих днес цветя за двора. Дарко чака да ги садим. Днес плевих една леха. С едната ръка държах котка през повечето време.

# 710
Стейси, много е нежен в муцунката тоя Дарко🥰.

# 711

Ето го и нашия рижав хубавец

# 712
  • София
Ей го моичкият... след като от 5:30 до 7:00 вдигна на крак целия вход, сега си спинка блажено... и цял еен ще е така...

Как да не го... обичаш това диване?! 😁😻

# 713
Стейси Грей, чудесни цветя и помагач!
Азалии ли са? Имаш ли опит с тях навън? Много ги харесвам, но не успявам.

# 714
Yonuriel, много красив, наситен цвят на козинката има този хубавец🥰. Как се казва?
Ох, много са ни хубави и милички всички котета❤💕❤.

# 715
Yonuriel, много красив, наситен цвят на козинката има този хубавец🥰. Как се казва?
Ох, много са ни хубави и милички всички котета❤💕❤.
Казва се Ноа, с това име си дойде от фондацията. Вкъщи на галено му казваме Нойчо Heart

# 716
Често сме споменавали за протектори за котлони. В другия четвъртък ще има в Лидл.

Аз стигнах до извода, че на две части не ме устройва протекторът. Мисля да го сменя с една цяла стъклена плоча.

С Pepermint сме си писали на същата тема доста подробно през 2023 г. Само че тя тогава изчезна, не знам какво стана с тогавашните ѝ болни от фип... Rolling Eyes

# 717
  • София
Често сме споменавали за протектори за котлони. В другия четвъртък ще има в Лидл.
Скрит текст:

Аз стигнах до извода, че на две части не ме устройва протекторът. Мисля да го сменя с една цяла стъклена плоча.
Какви са недостатъците? Дъщеря ми беше доволна навремето, но котката остаря и отдавна не се качва по котлоните. Ние пък сме не със сензорни, а с въртящи се копчета и не ползвам протектор.

# 718
Покритието на котлоните не е ли достатъчно да е само в частта където са сензорите или целта е целите котлони да са покрити?

# 719
  • Швейцария
Сензорните си имат комбинация, която ги заключва. Нали аз имах този проблем и го реших. Сега стоят заключени и с по-дълго натискане се включват.

Общи условия

Активация на акаунт