Преместване близо до Барселона

• 152
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! Получих предложение за работа в един град близо до Барселона. Заплатата е добра на хартия, но видях, че удръжките в Испания за убийствени. Дали е възможно да бъде приложен beckham law? Също какви са месечните разходи за квартира, храна и режийни? Като цяло какво е усещането да живееш там? Какви са хората? От малкото ми контакти с колеги испанци съм останала с впечатление, че са спокойни, весели и гостоприемни хора, но едно е няколко служебни разговора, друго е живот сред тях.
Квартира не мисля да търся в Барселона, а в града, където ще съм на работа. Не го споменавам, защото имам колеги, които четат  бг-мама активно и веднага ще се досетят за плановете ми и не искам да рискувам. Говоря донякъде испански, макар да съм го позабравила. Говоря много добър английски.
Преместването на първо време ще е няколко месеца сама.  След това, ако мине успешно изпитателният срок и ако аз съм доволна, ще дойде и съпругът  ми. Дъщеря ми е 10 клас и иска да завърши в България и да се премести след това да учи висше там.

Ще съм ви много благодарна за всякакви насоки, защото всички сте го изживели и знаете колко е трудно и как сте взели това решение. Затова отправям молба да ми дадете реални и помагащи отговори, а не "има други теми" или глупави изказвания на хора, които са забравили какво е да си емигрант и да се тревожиш.

Gracias Simple Smile

# 1
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте! Получих предложение за работа в един град близо до Барселона. Заплатата е добра на хартия, но видях, че удръжките в Испания за убийствени. Дали е възможно да бъде приложен beckham law? Също какви са месечните разходи за квартира, храна и режийни? Като цяло какво е усещането да живееш там? Какви са хората? От малкото ми контакти с колеги испанци съм останала с впечатление, че са спокойни, весели и гостоприемни хора, но едно е няколко служебни разговора, друго е живот сред тях.
Квартира не мисля да търся в Барселона, а в града, където ще съм на работа. Не го споменавам, защото имам колеги, които четат  бг-мама активно и веднага ще се досетят за плановете ми и не искам да рискувам. Говоря донякъде испански, макар да съм го позабравила. Говоря много добър английски.
Преместването на първо време ще е няколко месеца сама.  След това, ако мине успешно изпитателният срок и ако аз съм доволна, ще дойде и съпругът  ми. Дъщеря ми е 10 клас и иска да завърши в България и да се премести след това да учи висше там.

Ще съм ви много благодарна за всякакви насоки, защото всички сте го изживели и знаете колко е трудно и как сте взели това решение. Затова отправям молба да ми дадете реални и помагащи отговори, а не "има други теми" или глупави изказвания на хора, които са забравили какво е да си емигрант и да се тревожиш.

Gracias Simple Smile
[/quote]  Опитай тук  Пишат повече хора и е по вероятно да получиш отговор. : https://www.bg-mamma.com/?topic=1730407.405

Общи условия

Активация на акаунт